91

режисьор

преди 9 години

Браво, те да не са като нашите наведени и да разрешават новини по БНТ, на "майчин " език...А Турция ще пусне ли новини за българите там...ха познайте ще стане ли това, и кога ?

90

Анонимен

преди 9 години

Тусия е най големият окупатор .През 1944 масово започва чистка на българският елит Този елит който щеше да гради България, този елит който беше от поколения индустриалци !Това е най голямото зло извършено срещу България от руският окупаторски ботуш !!!! Те избиха БЪДЕЩЕТО на страната ни !!!

89

до 137

преди 9 години

"как така референдума в Косово е законен, а в Крим не бил законен?"-няма никаква база за сравнение. Косово се отделя от сърбите които извършват геноцид, а Крим е присъединена от държава която извършва геноцид.В Крим руснаците са от 200г гости.Никога преди това не е бил руски и кримските татари са избити и изселени в Сибир.Косово е признато от 146 държави.Крим от нито една.РУСИЯ ВИНАГИ ОСВОБОЖДАВА ДЪРЖАВИ ОТ СОБСТВЕНОТО ИМ НАСЕЛЕНИЕ

88

Ххааха

преди 9 години

Одисей,колко си мазен-преди комсомолец,сега евро-атлантик---Точно затова ви намразиха хората вас--защото сте бояджии....

87

Анонимен

преди 9 години

До ukrainec-------по вероломно и долно от запалването на живи хора --НЯМА....А избиването на мирни хора с фосфорни и касетъчни бомби КАКВО Е???? ето затова и Крим се присъедини към Русия.Затова и Донбас иска независимост.ЗАТОВА и Закарпатска област вече иска референдум за отделяне от Украйна....защото сте душмани и долни убийци......

86

Анонимен

преди 9 години

Как така референдума в Косово е законен, а в Крим не бил законен?

85

Анонимен

преди 9 години

що тук не дават един руски филм. само американски тьпотии

84

Анонимен

преди 9 години

Украйна е фалирала държава. Украйна никога няма да бъде член нито *** ЕС нито на НАТО

83

Анонимен

преди 9 години

Американците издигнаха паметник в София на убийците американци които в края на втората световна война избиха хиляди българи - жени и деца като бомбардираха цивилни обекти в София.

82

Анонимен

преди 9 години

Превратаджиите в Киев започнаха прочистване на руското население в Крим. Крим се присъедини към Русия единодушн по-волята на кримския народ с най-демократичната процедура - референдум.

81

777

преди 9 години

Възродителен Процес не е умрял

80

Анонимен

преди 9 години

Я стига сте говорили на кой какво му скимне-има филм в който описано всичко по часове и дни .Който иска да си го гледа и да си прави изводите

79

Анонимен

преди 9 години

Никакво фонтанче няма да бъде строено на мястото на Руски паметник. Никой няма да посмее да пипа Руски паметник, това са бълнувания на изперкалита русофоби.

78

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен------------------Крим беше вероломно нападнат и окупиран от руските специални части както винаги правят руснаците -в гръб.След това населението беше подложено на сплашване с насочени автомати и дула на танкове и когато сметнаха че са го наплашили достатъчно,руските агресори организираха насилствен" референдум" по сталински-който гласува за Украина-отива в Сибир.

77

Анонимен

преди 9 години

Крим никога не е бил окупиран от руски спец части. Киевската фашистка хунта която дойде с преврат организиран от САЩ започна геноцид над руското неселение в Крим. Кримският народ се присъедини към Русие с референдум. Има филм за това в ютюб - "Крым. Путь на Родину"

76

********************

преди 9 години

Това е чист Възродителен Процес за Татарско-мюслуманското малцинство , България помни този КГБ - Модел

75

Дрон

преди 9 години

До Анонимен 100Мислиш ти! Остави се от тази несвойствена за тебе дейност.

74

Анонимен

преди 9 години

Крим никога не е бил анексиран. Крим се присъедини към Русив с рефереднум в съответствие с международното право.

73

Анонимен

преди 9 години

За всичко е виновна Мария Шарапова. Гришо трябва да се обяви за национален изменник. Не може целия български народ да се бори за демокрация под ръоводството на друтгаря Плевнелиевнов, а той да такова, тоест да заобикавя ембаргоно на руската стока.

72

FBI

преди 9 години

Този Метод като че ли вече е използван в България , става ясно от къде идва Проект Възродителен Процес в България 1984 година по това време беше забранено да се говори определен език , вестници , радио и.т.н