13

****

преди 9 години

Някой да си спомня Полша да е спечелила някаква война през последните 200 години? А как стана толкова голяма държава? С обгрижване на правилните за момента израстъци. Не вярвате? Да ви цитирам записа на Шикорски от лани? Я вижте и момчето горе на снимката докъде стигна по тази традиционна полска рецепта.

12

Просто е

преди 9 години

На никой не му се губят пари, заради интересите на американците и слугите им в Европа. Скоро санкциите ще паднат. Ако не паднат, Европа влиза в още по-страшна криза.

11

Поправка

преди 9 години

Евроборичкания под лозунга "Вземи ги ти!" има и за пришълците, насочвани от баракобамовци към страните от Южна Европа. Например, населението на Полша дори по официални данни е повече от пет пъти по-голямо от това на България. Когато бежанците в Полша, пристигнали от страни като Либия, Сирия, Ирак и Афганистан, станат пет пъти повече от онези, установили се в България, тогава Туск ще има лице да говори за евросолидарност и против евроборичканията.

10

BrainwashStudio

преди 9 години

16:Подготвя се война против Русия, като Украйна ще се използва за детонатор.. Дано не успеят, че и ние сме бушон..

9

Твърд

преди 9 години

Колкото и да се боричкате, пак на края ще останете, направо бежански лагер.

8

Обзор

преди 9 години

Европа реши да накаже Русия със санкции и нанесе съкрушителен удар по собствената си икономика.

7

Анонимен

преди 9 години

Евроборичкания под лозунга "Вземи ги ти!" има и за пришълците, насочвани от баракобамовци към страните от Южна Европа. Например, населението на Полша е поне пет пъти по-голямо от това на България. Когато бежанците в Полша, пристигнали от страни като Либия, Сирия, Ирак и Афганистан, тогава може да се говори за евросолидарност и против евроборичканията, станат пет пъти повече от онези, установили се в България, тогава Туск ще има право да говори за евросолидарност и против евроборичканията.

6

знам, но мълча!

преди 9 години

Интуицията ми показва, че ще става нещо голямо! Не мога да ви кажа повече, опасно е! Опасно е дори и за вас да го прочетете само!Но следете новините тия дни! Ще видите!

5

Анонимен

преди 9 години

А КОЙ свали самолета на Президент Качински край Смоленск?

4

до 4 сибирска

преди 9 години

Намекваш за КГБ и руските олигарси, нали?Наистина, ужасно е!

3

Българин

преди 9 години

Така ще е, Туск след като Европа не осъди достатъчно категорично злото, наречено комунизъм!Сега ще сърба попарата на тази си мекушавост...още какви изненади са подготвили хибридните вежливи ***, представа си нямаш.Цялата мръсотия на Света са впрегнали да разбият Европа!

2

един от всички

преди 9 години

Новите санкционирани, от Русия, 200 човека, в голямата си част са хора, които имат бизнес интереси или развиват бизнес в Русия. Така, че това са още едни свежи пари за руснаците, а западняците и рейтинговите им компании нека пишат простотиите си за това колко е зле в Русия. Това обаче няма да го видите в нашите медии.

1

Анонимен

преди 9 години

Добре се получават нещата.Докато се изпълнят споразуменията от Минск означава най-рано в края на годината. Дотогава може въобще да няма Русия и дискусията ще се окаже безпредметна.