176

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 350 ОдисейТо бива бива американски блюдолизци ама толкова не бива.Много и дремела на Америка за България.Ако го нямало Манхатан нямало да има Шипка?. Явно голяма *** глава си.Та защо и Левски си е сложил главата в торбата,та Раковски ,Каравелов ,Панайот Волов ,Банковски др.Като един Манхатан е могъл да свърши работата.Е чак такива продажници като теб не мислех че има.То е можело и без Скобелев,Гурко ,Тотлебен то направо Манхатан е можел да свърши всичко.

175

бг

преди 9 години

Хилари Клинтън се е срещала с Осама Бин Ладен в Босна.

174

до 354

преди 9 години

Имат предостатъчно. Пък и неправителствените фондации и организации, които наливат стотици милиони, са още по предостатъчни. А твоите Свободна Европа и пр. навремето ми бяха само смешни, защото говореха глупости и им се връзваха само глупаците.

173

Анонимен

преди 9 години

Мръсните руснаци са избили милиони християни и продължават !!Врагът на русия е ЕС !

172

бг

преди 9 години

Куба се нуждае от ядрени оръжия за да се предпазва от Ал Кайда.

171

Az

преди 9 години

ЕС ще започне издаването на вестник Земеделско знаме и Работническо дело. За редактори да вземат нашите първи демократи , те и родителите им имат добър опит в списването на пропагандни тоталитарни материали.

170

баста азиатци

преди 9 години

Абе другарки, взимайте си багажа и отивайте в Азия ! Чий *** държите тук ??

169

Анонимен

преди 9 години

Че има ли по големи манипулатори в медиите от западните и американските ? През 1999 година Бил Клинтън и Тони Блеър изпратиха НАТО да бомбардира Сърбия, лъжейки, че сърбите са подложили на геноцид етническите албанци в разколната провинция Косово. Дейвид Шефър, специален посланик на САЩ по въпросите за военните престъпления, тръбеше, че повече от 225 000 албански мъже на възраст между четиринадесет и петдесет и девет години може би са убити.Бомбардировките на НАТО срещу Сърбия унищожиха нейната инфраструктура, включително училища, болници, манастири и сградата на националната телевизия.

168

Анонимен

преди 9 години

Колко славяни е избила русия ????Колко славяни е избила САЩ ???ФАКТИ...ФАКТИ !!!

167

бг

преди 9 години

Враговете на Русия са приятели на ИД.

166

до 346

преди 9 години

Европейската култура и ценности са минало бешело. Тези няколко века са миг от хилядолетната култура на цивилизацията. Европа вече не може да предложи нищо. А САЩ още по-малко.

165

бг

преди 9 години

Най-големите врагове на ИС са Русия,Китай,Иран,Сирия и кюрдите.

164

рубли има ли

преди 9 години

Защо бе гей ми говориш за омраза, когато лижеш *** на най-военолюбивия вожд в Кремъл ???

163

Анонимен

преди 9 години

По примера на Гьобелс ще отразяват правилната линия.Който е инакомислещ е престъпник.Борците за свобода и присъединение на Украйна към Европа дори с нацистките си ритуали, облечени в униформата на ,,СС Галичина" и убийствата които извършиха са герои.А когато немската АРД ги показа,чак германците се възмутиха.Въоръженият преврат спонсориран от Германия е право дело,дело на народа.Това ще прави Европа.

162

до 340

преди 9 години

Много си *** бе, предаванията по РТ са на английски в Лондон и Вашингтон.

161

Идиот

преди 9 години

Ахаа, да накарат Русия да изпълнява Минск-2... И нито дума, че Украйна освен, че изтеглиха някаква част от тежката артилерия нищо друго не са изпълнили?

160

Анонимен

преди 9 години

Не вярвайте поголовно на всичко !Врагът на русия не е САЩ ,а ЕС!До сега няма един пряк сблъсък между тях. Кремъл ни втълпява , че янките са окупатори и в това време е избил хиляди славяни ФАКТ !!

159

бг

преди 9 години

Сталин и Хитлер са толкова съюзници колкото Лавров и Кери са съюзници.

158

нооо

преди 9 години

леле каква смрад се лее от атакисти комунисти неонацисти фашисти. Всички играят за Кремъл!Как няма ЕС да се защититава. Нима искаме децата ни да израстнат луди откачалки ????

157

Анонимен

преди 9 години

До божеее божеееомразата е лош съветник