229

Членска карта №7

преди 9 години

Псаки има повече интелект от вас, драги събеседници!

228

не само в Русия

преди 9 години

САЩ са мразени по-цял свят....дори и доскорошните им съюзници в Европа почнаха открито да недоволстват от политиката на Вашингтон.Вчера в "Шпигел"излезна статистика за зверствата на американците през втората световна война.Германското общество все повече се исправя срещу американската алчност и подлост.Реално САЩ вече са нежелани "гости" във всяка една страна.

227

Гургу

преди 9 години

Америка ке падне и ще стане част от Мексико. То и сега латиносите са повече, затова си избраха банан за президент.

226

Призив

преди 9 години

Всички нормални, които пишат тук, айде да спрем да пишем, да оставим *** номер 7 сам! Нека си пише и отговаря сам на себе си, докато му изпуши промития мозък!ИГНОРИРАЙ ТРОЛА!

225

Анонимен

преди 9 години

Не само в Русия и в България и навсякъде по света!

224

Членска карта №7

преди 9 години

до 433Вашите евроатлантически скъпоценности ще ми останат чужди при цялото ви старание!

223

Членска карта №7

преди 9 години

до 423Той нашият президент, не минава ден да надава ястребови писъци, напук на целокупния народ, но не сме тръгнали да палим гуми и да бием полицаи..

222

до ЧЛЕНСКА КАРТА №7

преди 9 години

Намушай си "картата" в червения ***!

221

Анонимен

преди 9 години

Конспитацийте за Мейдана не спират ! Янукович упорстваше като магаре и запали червената слушалка с Кремъл за инструкции !Затова беше изринат с камъни, хората искаха промяна ! Какво се очакваше ?Украйна не е като България да търпи месечни протести !

220

ВАЖНО!

преди 9 години

Съобщение от психодиспансера:Избягал е наш пациент! Моля който го види да се обади веднага! Има жълта книжка 7 !

219

Членска карта №7

преди 9 години

до420И какво лошо има!!!Що трябва да се купува най-скъпото и чуждото!!???И още повече, ако тези покупки водят до заличаване на националните и държавните граници! От както сме започнали да купуваме посочените продукти, увеличаваме ли се или намаляме!???

218

Го4о

преди 9 години

Русия много скоро ще получи адекватен "ОТГОВОР" на тези си настроения! Убеден съм.

217

от ЮАР

преди 9 години

До mrawkaАко не беше Америка, половината свят щеше да е Сев. Корея, а населението натикано по лагери, работещо за паничка каша под звуците на сталински маршове. Само мързеливи, посредствени хора, без инициатива, без човещина могат да подкрепят социализма, Русия и метастази като Сев Корея, Венецуела и пр. ***. Ти ако искаш да си мравка - бъди си. Аз не ща. Аз избирам, подкрепям, защитавам СВОБОДНИЯ СВЯТ и съм против КОЛХОЗА, РУСИЯ, МРАКОБЕСИЕТО, МИЗЕРИЯТА. Аз ИЗБИРАМ нормален живот.

216

ХА ХА

преди 9 години

До Членска карта 7Каква е тази карта бе, на КГБ, на Атака, или на тролската дружинка? Щом имаш членска карта значи трябва да си член? Що тогава драскаш пропаганди тука? Аз със моя член други работи правя! Ха ха, дано поне заплащането си струва!Тролски му работи...!

215

Членска карта №7

преди 9 години

до 417Явно съм пропуснал момента в който Путин направи въоръжен преврат срещу законно избран президент!!! Или той раздаваше пирожки на Майдана! По-груба намеса в Европа не е имало то незапомнени времена. Щяхте да бъдете прави, ако бяхте свалили Янукович с избори! Днес сте просто превратаджии в слаба позиция и затова сте се разбеснели... Ще омекнете!!!

214

Анонимен

преди 9 години

Кока Кола ще бъде заменена с Квас!D&G ще бъде заменена с "Ватенка "!Мерцедес с Лада *** !Мак Доналдс с елда !Айфона с червена аналогова шайба !

213

Членска карта №7

преди 9 години

до 412То харно, джанъм! Заплащат достойно но в техните си граници! Що Била плаща една заплата в Германия на касиерка и друга на касиерка в Бългаиря!?? Нали труда е един и същ, дори се обзалагам, че на нашата й е по-трудно. Обясни ми го това!

212

от ЮАР

преди 9 години

До Членска карта 7Не е въпроса в това, колко човека могат да имат Мерцедес. В Свободния Свят има много хора, които могат да си го позволят, но предпочитат Пежо, да речем. Важното тук е, че човек има избор - да се стреми и да постига каквото пожелае, с труда, с образованието, с личните качества, с лична инициатива. Важно е да имаш СВОБОДА НА ИЗБОРА. Нито ссср, нито Русия са дали на човека това основно право. Русия е НЕСПОСОБНА да създаде нормално ГРАЖДАНСКО общество, а само крепостни в колхоз!

211

до 411

преди 9 години

До Членска карта 7Ами опитваме се, ама на *** това не му харесва, че някой бивш негов другар иска да си определя сам как да живее! И ни се меша у вътрешните дела, а в Украйна направо си нахлу и си завзема територии! Ти това ли искаш за България? Няма да се учудя ако е така!

210

mrawka

преди 9 години

КОИ НОРМАЛЕНЧОВЕК МОЖЕ ДА ХАРЕСВА АМЕРИКА?ТЕ ПРОКЛЕТИТЕ АГРЕСОРИ СА ВОДИЛИ НАД 60 ВОИНИ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА. СЪСИПАХА ВСИЧКИ СТРАНИ С КОИТО СА ВОЮВАЛИ.ИЗЖИВЯВАТ СЕ КАТО ГОСПОДАРИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ВРЕМЕ Е РУСИЯ ДА ГИ ИЗПЪРЖИ И НИЩО ДА НЕ ОСТАНЕ ОТ ТАЗИ ПРОКЛЕТА АМЕРИКА.