124

Гогата

преди 9 години

СССР падна,сега е ред и на Федерацията от ***. На всички жалки русофили ще им кажа,че Русия никого не е победила сама! Нито Наполеон ,нито Германия.Този път никой няма да и изтрий ибрика срещу западните евреи и бившите поробени съветски републики.Англичаните и германците се биха срещу френското джудже,заедно с половин Европа,ама пияниците ги изкараха герои.Италия и Япония изоставиха Хити,ама Англия,Франция и САЩ не оставиха пияниците срещу Хити.Ама тоз път Русия отива при СССР в гроба!

123

Анонимен

преди 9 години

ТИШИНА,ТИХО,ТИХО ,ТИХО.....ИЗМИСЛИХ,ИЗМИСЛИХ.....ПРЕДЛАГАМ САЩ ДА АНЕКСТРАТ РУСИЯ .............И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ИЗБЕРАТ..............ПУТИН ЗА ПРЕЗИДЕНТ............

122

Идиот

преди 9 години

Някой да е чул или усетил дори най-малкия намек за атака на Русия над балтийците? Някой да е чул и видял разместване и изпращане на руски войски по границата с балтийците? Май не. Е тогава кой дрънка оръжие, надува мускули и се надява на война?

121

versaux

преди 9 години

"Доставките през пристанището на латвийската столица.... " А бе вие с те пълни ***. Столицата на Латвия е Рига ! да виждате там пристанище.......????

120

Ала_Бала

преди 9 години

Светът е полудял, защото паричната система е грешна. Дълговете са непосилни и не могат да се върнат. Има много, много пари затворени в оръжия. Има и мноно гладни хора. Но печалбите от нахранването на тези хора са нищожно малки срещу тези получени от война. Воната тропа на вратата ни. Няма да има ако всички откажат да се бият!

119

ей

преди 9 години

това май е любимия форум на белите златки... ама пичове като толкова ви радва да не сте в НАТО и ЕС, вдигайте багажлъка и към Росия-та, ама и там не ви искат *** глави май май...

118

Сандо

преди 9 години

Не! Бъд Спенсър и Терънс Хил да пратят

117

Сандо

преди 9 години

Джеки Чан ще ги разсмива само

116

Сандо

преди 9 години

Хммм Фреди Крюгър също е опция

115

Анонимен

преди 9 години

Тия май си търсят белята, ама да видим каква ще я забъркат. Не престанаха да шарят по цялото земно кълбо и да сеят смърт и омраза.

114

Сандо

преди 9 години

Алелее ако пратят Батман или Спайдерман

113

Сандо

преди 9 години

Роки и той може да свърши работа

112

бастун

преди 9 години

Щ изпратиха над 100 единици военно оборудване, включително танкове и други бойни машини на трите балтийски републики, за да подсилят отбранителния им капацитет и да възпрат евентуалната руска агресия.и накрая да се осерат заедно с танковете и пр.

111

Анонимен

преди 9 години

пикчу , защо тогава не си американец?

110

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 169Кви са тия пророци нищо не познават.Майка ми е ходила при Ванга оная почнала да и бърбори тотални глупости как две момичета имала ама умрели и тн...Тя тогава още не била женена. Смятай колко познава.На нострадамус ако си му чел пророчествата в оригинал ще осъзнаш че е бил яко на гъбки.А фатима? who the *** is alice?И аз мога да ти кажа че въздухът в Европа е мръсен.Има към половин милиард автомобила и още толко самолета кораби и тн.Фабриките отделно.

109

Анонимен

преди 9 години

"САЩ изпратиха танкове на балтийските републики. Целта е да възпрат евентуалната руска агресия."И как танк ще спре бомбардировач - не е ясно. Ама нека пращат още скрап...

108

Анонимен

преди 9 години

"Европа ще бъде обезлюдена след военен конфликт" - Ванга"Последният папа ще гази в кръв" - Фатима"Отровни изпарения ще уморят населението на Европа" - Нострадамус.Не може всички пророци да са в грешка - отиваме към война.

107

ASD

преди 9 години

Максималната далекобойност на танковете е 40-60 км. Максималната далеколойност "Ураган" е около 120 км. Пълен залп са 12 ракети, всяка ракета има по 10 противотанкови заряда които могат да ударят 10 танка. Тоест 1 залп на Ураган = 100-120 танка. Ако не вярвате в сметката питайте къде са украинските танкове. Интересното в случая е че М1А2 има по-дебела броня, но до сега не е имало нещо което да оцелее след удър с Ураган. ШОУТО ПРЕДСТОИ.

106

наблюдателен

преди 9 години

Аз се чудя, ние защо сме толкова спокойни? Не виждам нито Плевньо, нито Тиквата да са почнали някакво превъоръжаване. България на практика е без армия, а след анексирането на Крим положението в Черно море явно се е променило към стратегическо предимство за Русия.

105

Анонимен

преди 9 години

Това обяснява всичко: Tрите балтийски републики са членки на НАТО и ЕС от 2004 г., но са с нисък собствен умствен потенциал.