61

Аз

преди 9 години

Знаете ли значението на думата "***"?Нека който знае да ми пише - трябва ми за домашно!

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 60A ti si "umen", taka li? Da ne bi da si deputat? Obache ako e taka, znachi si protivorechish. Te poluchavat golemi zaplati bez nito da sa imni, nito da sa mozjeshti...

59

edin

преди 9 години

Шегаджия!

58

Федор

преди 9 години

до Unufri:Така е, прав си, но имай предвид, моля те, две неща:1. Налице е инерция от периода на комунистическата диктатура. Народопсихологията не се променя толкова бързо. Трябва време. Например известно е, че след отмяната на крепостничеството в Русия през 1861 г. дълго време голяма част от бившите крепостни селяни съжаляват за изгубените си "облаги и сигурни работни места".2. В България се извърши бутафорна Промяна, респ. Преходът също не беше истински. Резултатът е закономерно плачевен.

57

работил за 80 лева.

преди 9 години

И като знаете толкова да лаете и да искате, като сте толкова кадърни и неоценени - има поле за дейност. Направете фирми, създавайте продукт с висока добавена стойност, печелете и живейте нашироко. А също така дайте на другите тези високи заплати, които сега имате претенции да получавате. Ако не - вървете в онези страни, където и простакът ( пардон, простият) живее добре - ей така, от нищото.

56

до Unufri

преди 9 години

Стига си квичал, жалък си с това, че все някой друг ти е виновен. Именно този манталитет у такива мрънкачи като теб е една от съществените причини за 'тежката диагноза на България'.

55

Анонимен

преди 9 години

Горанов с 400 лв. месечно...Тоя ли е с доход 400 лв. месечно? Ах...недей!

54

Анонимен

преди 9 години

До UnufriБре-е-е много високо се самооценяш :)) В Карлуково ще намерят място и за тебе Ваше Величество :))

53

до 51

преди 9 години

Абе, Onufri - ти си на държавнта ясла явно. Колко са на хранилка: 320 000 - администрация, 66 000 - полиция, 180 000 учители, 25 000 - съдебна система, 100 000 - здравеопазване и още много други: общо 1 250 000 хрантутника за които социализма е жив още, а ние се давим в ледените води на капитализма и да се спасява кой както може. Те са като Титаник - оркестъра свири все още на борда, но и те ще потънат, макар че за тях има спасителни лодки. А ние като Леонардо ди Каприо ще замръзнем в океана.

52

#КОЙ

преди 9 години

Въпросът "Кой предложи Пеевски?" най-после получи своя отговор: "Пеевски предложи Владислав Горанов" :)))

51

До 60

преди 9 години

Простият в нормалните държави взима малка заплата, но може да си позволи достоен живот.

50

работил за 80 лева

преди 9 години

Стига сте ревали, а отивайте да работите. Баща ми разказва, как в 50те не е имало работа и за 1 лев. Абсолютна безработица. Никой не се е интересувал какво ще ядеш, не е имало и социални помощи. И хората са се женили, отгледали, възпитали и изучили деца. Живели са скромно и са се простирали според чергата си. Ако не министъра, то аз съм живял с дете и жена с 90 лева чисти. Не можех да си позволя почти нищо. Сега е ваш ред.

49

Анонимен

преди 9 години

Тоя наглец напусна миналата година парламента, защото не можел да храни семейство с една депутатска заплата... Да не мислите, че му дреме за доходите на хората, интересува го само собствения му доход.

48

Unufri

преди 9 години

По броя на минусите, които е събрал последния ми пост става ясна тежката диагноза на България!Половината ни съграждани все още живеят с идеите на комунизма и мисълта, че партията майка и държавата майка е длъжна да се грижи за тях цял живот :) Да ги храни, да ги пои, да ги праща на почивка, да им дава по някой лев да си имат :)Когато процентът на комуно-мислещите и вярващите в утопии падне под 10, тогава има някакви бледи надежди тази ***, наречена държава да се оправи!

47

Топалов

преди 9 години

Така е "не винаги е имало ток".То не винаги е емало и държава.Продължавайте така и ще се наложи да заживеем като пещерняци.Колко би било хубаво да гласуваме и изберем някой да работи за благото на обществото,и когато се окаже неспособен да изпълни това за което е пратен там да каже ,че съжелява не може да помогне, и да си ходи.Но не,трябва да получим урок по оцеляване!

46

az

преди 9 години

ko ne?

45

Анонимен

преди 9 години

До Unufriurzjavata opredekja pravikata i osnovnite normi o sledei za spazvaneto im. Tja ne pravi nishto, osven da zashtitava po vsjakakav nachin lorporativni i lichni unteresw na pribkizje3nite do vkastta vav vremeto. A sluchajno da ne bi da iskash da kazjesh, che USA sa totalitarna durzjava, zashtoto e postanovila i nikoj ne smee da narushi mimimalnata rsbotna zaplata, opredelena ot neja, a, tup komunoatavizume?

44

Анонимен

преди 9 години

Много е нагло това момче. Явно не му стига и акълът да разбере какви небивалици ръси. Ми то и къщи не винаги е имало, а финансовите министри пък са си направо новост. Изобщо завършен ***.

43

до 41

преди 9 години

Дали знаеш, че това, което цитираш, е типична сталинска пропаганда? :) Негови са тези думи, че когато врагът го плюе, значи нещата са наред. Та я кажи сега, защо разпространяваш сталинска пропаганда, а?

42

Анонимен

преди 9 години

ТОЯ Е ПЪЛЕН *** "НЕ ВИНАГИ Е ИМАЛО ТОК"