202

Анонимен

преди 9 години

Капитализъм и фашизъм:)Съвсем са ви промили мозъка .ру сайтовете

201

Анонимен

преди 9 години

Както и Ирак имаше химическо оръжие...

200

Устрел

преди 9 години

При бомбардировките на Сърбия имаше такъв анекдот: Събрали се генералите от НАТО на съвещание. В един момент в залата влиза Мадлин Олбрайт, фръцка се малко и задава чаровния въпрос: - Е, момчета! Какво ще правим с вас сега - любов или война? - Война, война! - развикали се уплашено генералите. Та и това страшилище на картинката горе!

199

Ali Kemal

преди 9 години

Chudia se na Putin shto oshte chaka ta ne Prevzeme Ukkraina .Putin beshe Proshepnal na shefa na NATO che moje da e prevzeme za edna saedmica,i onia se beshe uakalll, varveshe kat cvetarka iz vsi4ki mediii da razpravia kvo mu e Proshepnal Putin na yxo

198

Я Русский

преди 9 години

Вашите американски демократи вече и в Южна Корея режат започна. Скоро григо и ги подстилок победи навсякъде ще започнат. В центъра на Сеул жител на Южна Корея нападна посланика на САЩ Марк Липперта с опасен бръснач. Хакер успя сериозно да нарани дипломат, който със силни кървене е откаран в болница.Оригинал новини RT на руски:russian.rt/article/77807

197

Я Русский

преди 9 години

До млад бандеровец. Посочи още хората - когато им да живеят! Кой си има такава?

196

Анонимен

преди 9 години

До млад бандеровец.Който се чувства БАНДЕРОВЕЦ - чемодан вокзал АТО , дървено палто.Тия от УСА ще се пръснат от ЯД хехеХе.

195

Я Русский

преди 9 години

Обаче и едно такова проучване е напълно достатъчно - че не пречи на Обама да продължи да се обадя на САЩ "единствената в света несъществени страна", казано по този начин други страни: "Светът без теб е напълно ще струва". Той буквално ги сръчква в това с носа си, не осъзнават, че показва не ги "заменимость", а свой собствен национализъм.Такова поведение навежда на мисълта за Мусолини и за Гитлере. И все пак, Обама прави вид, че той е демократ, а не фашист - Ерик Suess. британското издание RINF

194

Анонимен

преди 9 години

до 303 ей болен отивай да плачеш върху мумията на ленин

193

zeus

преди 9 години

До млад бандеровец.Нали сме демокрация, всеки може да се чувства какъвто си иска където си иска.

192

до 295

преди 9 години

Щом някой може да "настрои " брат срещу брата е достатъчно показателно какви са братята !Не пиши глупости , а мисли с това което ти е останало !

191

млад бандеровец.

преди 9 години

Истината е такава:Който се чувства руснак в България и Украйна....бегом марш към Сибир.Много ви търпим вече.

190

Я Русский

преди 9 години

А доказателство за присъствие на армията на РУСКАТА федерация в Донбас всеки трябва да намери себе си в Fecebook & Tweeter. Който не намери този комунист или агент на Путин! В края на краищата, най-честните американци казаха, че войските има. И на държавния преврат, те пари не дават - Кери, така каза. А за 5 милиарда долара - Нуланд пошутила!

189

Анонимен

преди 9 години

Епизод от "Ходещите мъртви" на снимката.Лайте си не ни пречите (кучето си лае кервана си върви)2 поводни кавалерииски дивизии, 2 летящи танкови и 4 космически подземни взеха акъла на Виктория Нюланд.

188

zeus

преди 9 години

Предлагам да бъдат въведени следните извънсистемни единици за тъпота:Основна единица една Псаки1000 Псаки = 1 Нюланд1000 Нюланд = 1 Обама:)

187

И все пак

преди 9 години

След "Кримската победа" по-добре ли живеят руснаците?

186

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Интересно е, че Америка, вече сама не си вярва. Обаче остава желанието другите да и вярват. А то е подхранвано от *** държави, като България, които наистина и вярват...За да разбереш, каква свинщина е България, е достатъчно само да гледаш новините тази сутрин.

185

до 284

преди 9 години

Само болен мозък може да възхвалява комунизма !Още ли има живи комунисти ?

184

Анонимен

преди 9 години

Тая е хапнала от курабийките си, ама леко е предозирала.

183

До 280

преди 9 години

Техните учители фашистите отдавна са дефинирали как се прави пропаганда - Гьобелс го е казал - една лъжа, повторена 100 пъти, става истина.Любопитното е, че след войната САЩ преасят от Германия и ползват всички SS специалисти по пропаганда, терор измъчване и разузнаване, които са могли да намерят.Защо тогава ни е чудно, че сега правят същото като фашистите, по време на вйната - лъжи, дезинформация, двойни стандарти, отвличания, терор, измъчване на невинни хора и т.н. ...