55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - Маргарет ТачърНякой може да реши че Англия е твърде богата и голяма за да се остави само на Англичаните?

54

Веселяка

преди 9 години

До спец статистикДа така е, но ако продължават урките със сегашната политика този процент ще се въстанови. Другите са Казахстан и Узбекистан, но както знаеш те са с Русия.

53

Анонимен

преди 9 години

Анексията или анекс е едностранно, насилствено присъединяване на територия към друга територия. Анексията се отличава от окупацията, която сама по себе не води до изменения на юридическата принадлежност на територията.-------------------ТО ТАКА ВСЯКА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА СИ АНЕКСИРА КЪДЕТО И СКИМНЕ ПАРЧЕ ЗЕМЯ!!!

52

Путин

преди 9 години

А пък Украйна си е наша и си искаме обратно!

51

Спеца

преди 9 години

Украински статут ?Да, много добре!!Но никога фашистки , защото това е грозна обида за руската душа !Така че , докато тия фашистки превратаджии не влязат в затвора , за Вас г-не външен министре само ...КУКУШ!Пикльовци !С донбаските миньори не може да се справи цялата Ви армия , а налита на руската мечка !***!Крим вече през крив макарон!

50

Анонимен

преди 9 години

Днес говорете за България! С Киев ще говорим нощес или утре!--Не е така - Киев е наш и си го искаме!

49

гладни бунтове

преди 9 години

Киев искал! И ние искаме България на три морета, ама какво от това?! Прасенко по-добре да бяга вече някъде на запад, защото скоро ще има гладни бунтове в Киев и ако го хнават, жив ще го опекат на майдана.

48

б.б.

преди 9 години

Украйна никога не е била самостоятелна дьржава и никога няма да стане пьководена от мошенници и убийци.Там никой не мисли за работа а само какво може да открадне.Всички при на европа ще бьдат откраднати.

47

Да би мирно седяло

преди 9 години

не би чудо видяло. Доката олигарсите в Украина си го мерят американците си разиграват коня. Русия е силна защото е единна. Ако в украина мислеха за страната и народа си нямаше да обещаят Крим на САЩ, нямаше да им продадат Донбас. Колкото американците допуснаха руски ракети на Куба, толкова и руснаците допуснаха американски ракети в Крим. Историята е ясна, само особено заблудените продължават да пеят песента за добрите САЩ и лошата Русия.

46

Веселяка

преди 9 години

Уркитя явно са на наркотик, ако искат наистина мирно уреждане трябва да си затворят устите и да изтеглят войските си от бойните действия и след това да седнат с представителите на Донецк и Луганск на масата за истински преговори. Всяка друга стъпка от тяхна страна ще означава всички региони с руско население да се отделят от тях.

45

Анонимен

преди 9 години

до 83Мдааа и затова който искаше Сибир беше стопен с Град или с катюши в сибирските полета.

44

Миша

преди 9 години

Някой попита ли целия Руски народ с един референдум дали иска тази област да бъде присъединена към Русия или пак си правим каквото си искаме без да се съобразяваме с народа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

43

АТАКИСТ

преди 9 години

до 77 Те ще си изгубят източна Украйна, ти за Крим им говориш на украинските *** ***.

42

До 72

преди 9 години

Стига с тази Турция бе! Това са си български земи от 1300 години! Това че за някакви 500 години сме били под иго, не значи че сме се преименовали, пак сме си били България и българи. И си живеем мирно и тихо със всички. Сама Турция никога няма да претендира за нищо.

41

Анонимен

преди 9 години

я му ударете 100 тояги на голо , та белким му уври тъпата кратуна

40

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

То ако говорим за историческа справедливост, Турция трябва да върне границите си доста зад Босфора, в азиатската част.

39

Анонимен

преди 9 години

Леле мамо!Този пак е паднал от крушата. Че що не вземат да си върнат на Русия бившата украинска република? Откъде накъде, сепаратисти, които откъсват от СССР негова република, създават някакво смесено образование, наречено"укруина" предявяват някакви права. Чуждото насред път се взема. Не само Крим, цялата територия си е руска. А което е полско, румънско и т.н да си кажат думата.

38

до 64

преди 9 години

До АнонименУкропияа отишла при Крим, след което след 5 дена Москва влязла в Киев.

37

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Кърджали трябва да бъде върнат на ТУРЦИЯ!!!!!!!! В Кърджали 80-90%-та са турци!

36

следов

преди 9 години

аз пък бях напипал следната следа.украйнските войничета за нищо не виновни освен че са се родили,след като толкова загинаха за фашистката кауза,можеше да минат през киев и да видят,кой ги е изпратил на фронта и за какво.Да поискат обяснение от потрошенко и той да отговаря за тази война.уви обаче това не стана или се отложи за друг път.Тука има много стратези,но само на книга,а не на реалност.Кой си дава ЗЕМЯТА БРЕ АБДАЛИТОВА НЕ СА ИНДИАНЦИТЕ ОТ ДИВИЯ ЗАПАД.