174

Анонимен

преди 9 години

Брутният външен дълг на България е 40 млрд. евро. Тошката ни остави с 10, който бяха спаднали до 6, когато Жан Виденов спря плащанията. След това го смениха и започна да расте неимоверно през годините, но никъде не се вижа къде отиват тези пари. Няма нови електроцентрали, няма нови производства, няма инфраструктура, няма болници училища и т.н. напротив всичко продължава да се руши и разпродава на безценица на чужди компании.

173

гуде

преди 9 години

Нов заем нови протести....само посмейте!!!!

172

Анонимен

преди 9 години

И гърците започват плащане по дълга 2022г.До тогава нищо.Така се договориха-добър пазар.Само от туризъм-20 000 000 са посетили страната за мин.г.Имат и най-големия флот.Икономиката им е светлинни години напред.

171

Анонимен

преди 9 години

Гърците днес си разиграха картите!Варуфакис обяви(в Атита по ТВ го даваха),че няма подписано продължение на Меморандума!Е,ето пак спасяват Гърция!А ако БГ се нуждае-ще я спасят ли?Нужно е обединение на българите,както гърците,но да се намери някой достоен да управлява и се бори за БГ!

170

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Брутният вътрешен продукт годишно на "просперираща" европейска България е 80 милиарда лева.Брутният вътрешен продукт годишно на "фалирала" Гърция е 320 милиарда ...Къде ще се сравняваме с гърците бе !?

169

Анонимен

преди 9 години

Призовавам хората от София да обявят в медии,форуми , социална мрежаден за протест и да блокират парламента в деня на гласуване на дълга.Да искат ОСТАВКА на правителството!Това е!Иначе се обричате на мизерия и с тези дългове, които ще Ви бъдат стоварени

168

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

След доктор Менгеле на българския народ Шимон Дянков, днес ГЕРБ са издигнали на поста финансов министър друг антибългарин и *** - Горанов.Нов 16 000 000 000 заем, ще бъде убийствено тежко бреме за българския народ. Ще го връщат и правнуците ни !И нека не се заблуждаваме, приятели. България не е Гърция !България не е толкова важна за Запада, колкото Гърция.Както виждате на гърците опрощават милиарди заеми. На нас някога нещо да са ни опростили ?Няма и да ни опростят !

167

Анонимен

преди 9 години

Хора, хайде да се заемем да организираме протест и да махнем тези продажни Тикви, Цвъкита, Цеци и други крадци от изпълнителната власт! Какво още да чакаме да ни се случи? Виждате ли, какво пак се прави? Отвличат ни вниманието с протести на поредните платени ***. И ще ги отразят, като мнение на народа ни! Срам! А ние мълчим и чакаме *** пак да ни окрадат и излъжат! Горанов пак плаши с Гърция! Наглеци, плаши ги народа, знаят какво ще им се случи!

166

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

ГЕРБ са българоубийци ! Факт !Всеки път, когато тази антибългарска и антидемократична партия дойде на власт над етническите българи започва ГЕНОЦИД.ГЕРБ са слуги на Запада !ГЕРБ са слуги на Новия световен ред, който иска да затрие българите като етнос и да превърне България в *** държава. Днес ГЕРБ са замислили няколко пъклени плана. Чрез уж безплатното саниране на домовете на българите ще вкарат хората в капан..Безплатно е само сиренцето в капана за мишки !Българино, не бъди мишка !

165

КАРАКАЧАНИН

преди 9 години

*** ВОЛГАРСКИ - ГОРАНОВ ЛИ СИ КЪВ СИ...ТИ ЗА ГЪРЦИЯ И ЗА ГЪРЦИТЕ МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕШ И ДА ЗАВИЖДАШ.

164

Присмехулник

преди 9 години

Много се натискат за този заем, но се опитват да прикриват целта за която искат да теглят парите. Според проф. Вучева, тази година трябва да се платят 4,1 млрд а 2016 още 200 млн. Чак 2017 има пак голямо плащане.Добре де тогава защо теглим сега такава голяма сума.Хора да помислим. Максималната лихва я пишат до 10 %. Да приемем 5 % - на 16 млрд - това прави 800 млн годишни. Е ако аз трябва да платя нещо през 2016 или 2017 защо сега да се пъна да взема заем и само да плащам лихви? Нещо ни лъжат

163

Анонимен

преди 9 години

Дай Боже Гръцки сценарий!Щото с вас сценарият е Сомалийски-мамака ви да е@/а долна и ненаситна!

162

Анонимен

преди 9 години

Хора, дръжте си спестяванията във валута и злато!

161

Анонимен

преди 9 години

С какво да ги изкараме бе ***?!С две писти в Банско и петдесет мутренски хотели на морето,които крият ДДС!Имаме ли икономически сектор,който да работи?!Всичко е приравнено и разпродадено!

160

Анонимен

преди 9 години

Аз пък помня как като свалиха Орешарски, защото иначе нямаше как нато да си слижи тук гнусните неща, боко се върна от сащ и каза, че сега ще фалират едни банки.Чух и видях настоящия сръбски министър председател какво говори, видях как изглежда-сорос ги прави в калъп- значи, намират се подходящите охлюви, за да правят каквото им казват. Инак няма ес.Тези продажници предложиха народната земя на мародери!Изкензаха се и върху Левски!Къде си, Дълеееес, няма те във форума!

159

муспи

преди 9 години

Благодарение ва бандата дьонмета имаме единствен изход - гръцкия сценарий)

158

розово пате

преди 9 години

Горанов: Не вземем ли заема, идва гръцки сценарий Ние не сме излизали от него 25 г .!!

157

Анонимен

преди 9 години

garcite i sreshty tqh da varvim ne moje da gi stignem. Te sa hitri i ne se dupqt na EU i Usa. Ne ni chaka gracka scenarii, chakanit somaliiski gladni godini

156

ева

преди 9 години

е,как вече са похарчени като орешарски остави 9000000000/милиарда/лв.август 2014г!!!!не помним ли или сме с най късата памет в света?????

155

Джедай Мастър

преди 9 години

Аре оставка на *** тогава.