61

х

преди 9 години

До Анонимен 69Главоч, като не си виждал ТУ 95 защо пишеш глупости! Поне малко се заинтересовай като се периш в нетаgoogle.bg/imgres?imgurl=upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/04/Tupolev_Tu-95_Marina.jpg&imgrefurl=en.wikipedia.org/wiki/Tupolev_Tu-95&h=183&w=275&tbnid=nMrVoHKjjn20tM:&zoom=1&tbnh=133&tbnw=200&usg=__1mWWP1N9kPoCcqHY1Mk60q7ApcM=&docid=dNqU3U8eO6SVvM&itg=1

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Ту -95.............Смех. Първия му полет е през 1956 г......."В-52........Смех. 12 март 1956 година, да не говоря за 14 февруари 1951 г.....

59

за кхмерите

преди 9 години

Това са троловете на Волен - работят на 3 смени, като най-активна е 2-та. Плащат им да пишат за великия вожд Вовата и да плюят по НАТО и ЕС.

58

троль

преди 9 години

спрете с тая антируска пропаганда вече, не мога повече...

57

ДС

преди 9 години

Нямаме самолети. Да излезем от НАТО да станем съюзници на Русия и да видите, как като едно време ще ни изсипят над 100 изстребителя.

56

ц,ц,ц,ц

преди 9 години

Безнадеждно остарелите руски летящи (все още) бараки само могат да провокират, но никого не плашат. Това е истината днес, за съжаление на възторжените старци-русофили, които явно ги тресе деменцията, та се възторгват толкова от самолети, правени по технологии на тяхната възраст. Путин се опитва да се възползва от политически и личностни (като благсклонността на Германия поради обединението й), а не от военни и икономически фактори, където той е съвсем наясно, че няма никакъв шанс да спечели.

55

не за дебили

преди 9 години

Боли ли, американски протежета, боли ли?Ако ви е малко, може да получите още уроци!

54

Туполски

преди 9 години

Уау, тез въздушни таралясници още летели :D Ако смятат да стряскат някого, рашките трябва да използват нещо по-модерно следващия път! Срещу старите туполки дори нашите лазове биха свършили работа (с малко въображение), какво остава за тайфуните на британците...

53

Анонимен

преди 9 години

Като гледам коментарите на червените кхмери са като на *** в детската градина, от къде толкова червен *** се нарои в България... никога няма да се оправим!

52

АЙДЕ ДЕ НЕ ДОЧАКАХМЕ

преди 9 години

АБЕ КАТО НАТО Е ИМИТАЦИЯ НА ДЕЙНОСТ, РАСИЯ ЩО ДО СЕГА НЕ Е ПРЕВЗЕЛА НАТО?НАТО СЪЩЕСТВУВА ОТ 49-ТА Г. МОЛЯ ШЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ БРАТОШКИТЕ ДА НИ ОСВОБОДЯТ??!?!?!?!?МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

51

Анонимен

преди 9 години

М-да,това на снимката са по-скоро хвърчила отколкото Тайфун-и, да не говорим за Ту-95...

50

Анонимен

преди 9 години

До един българинбре то голяма работа е било този английски тайфун,а ти знаеш ли какъв тайфун имат руснаците,дай боже да него ползват че тъкъв тайфун ще види запада че камък върху камък няма да остане.

49

расафилч

преди 9 години

Вън наглите русофили от България! Явно за нищо не ставатТук са да пазят волен, виждат че изгубиха България

48

Анонимен

преди 9 години

НАТО-имитация на дейност. Високоплатени чиновници и много пари за ПР. Искат бази в страните от бившия източен блок, където да им слугуват и да посрещат всяка заплаха далеч от границите на белите държави, основателки на клуба. Какво правим ние в тази организация? Може ли някой да даде разумно обяснение?

47

Анонимен

преди 9 години

До един българинедин лазер и тайфуна се топи за секунди

46

Анонимен

преди 9 години

Поредната лъжа, на която разбира се ще се получи опровержение. Русия ако иска, ще смачка Великобритания за няколко дни.

45

СТАРЕЦ

преди 9 години

потин е смешно избухливо пасивно-агресивно жуже.иначе нямаше подмолно да демонстрира мускули с некви теникии от 2рата световна (ТУ95 - 1956Г.)

44

Анонимен

преди 9 години

До ??странно 15"Тези самолети да не би да са изплували от "морето"? Как аджаба стигнаха до UK?"============Тези самолети могат да се държат няколко дни във въздуха (с дозареждане) и да обиколят планетата и по екватора и по меридиана.

43

Are you FBI

преди 9 години

Русия не я е страх от Нато, тя е готова да жертва всичко, тъй като живота на хората е без нзачение в Русия, Това са го доказали многократно.. Нато оабче се страхуват от Русия, именно поради тази причина и защото в западнате цивилизация, всеки един жиовт е важен. Стане ли обаче война печеливши няма да има .

42

Анонимен

преди 9 години

До Пушкинможеш да уринираш в устата си 'е ако можеш да стигнеш до там разбира се,а ако неможеш да го направи г-н путин'