275

Анонимен

преди 9 години

Не народ, а ***!Ако бяхме истински народ, то щяхме да излеземна улицата и да линчуваме тлъстия мафиот Тикватаи след това да го обесим за краката пред ЦУМ.След това щяхме да вкараме в затвора до краяна живота им всииички политици грабили през последните 20 години - независимо от партията и цвета.И след това щяхме за 5 години да доближим постандарт на живота Холандия и Белгия.

274

госхето

преди 9 години

Боико,Зашо не ги избиеш всички тия, най-вече протестърите

273

Февруарска оставка

преди 9 години

бойкич стягай куфарите и ае на самолету за Винетуландия

272

гоги

преди 9 години

Бома кайи ми брат, кжо схте правим с Укрите

271

Февруарска оставка

преди 9 години

Абе Баце още ли не подал ОСТАВКА ?!? Абе къде е Бате, къде е П...едер...латената мрежа?

270

поетa Борисов

преди 9 години

Рaзни милиярди, рaзни нещa

269

Анонимен

преди 9 години

Боце с този заем ще станат 10 милиарда евро, откакто си на власт.

268

Вярвам в това

преди 9 години

До 347 -----Ти направо ме учуди. ЕС в за тях. Наблюдават кривите краставици, кокошките и поставят изисквания. Грижат се за бездомните кучета. Но не виждат бедните и безработните и да постави ултиматуми . Наблюдават как се грижиме за бежанците. Народа не съществува .И не ме наричай пенсионер, макар, че това не е срамно. Пенсионерите са хора с достойно изживян живот, а ти си за съжаление. Ти си за изгонване от България. Сигурно още те хранят родителите ти.

267

ес "семейство&q

преди 9 години

Тегленето вие нa Бойко го остaвaте =16млрдТеглото нa вaс остaвa = 48млрд

266

goshi

преди 9 години

Тоя защо не вземе да се гръмне. Едно време орева орталъка че вземаме 1 млрд, сега ми се прави на отворен с много повече - ами да мум спретнем един пуч - алоооо, протестне мрежа къде сте беееееееее

265

До Василев

преди 9 години

Каква Свобода какво право къде е Съдебна, Здравна, и Изпълнителна Власт Права какви Права къде са те кой защитава правата на Българските граждани страната ни се е превърнала в мащеха отнасяйки се с нас по зле от бежанциСтраната на Абсурда в това се е превърнала България По добре ще е наистина да фалира Довчера с заема на Ктб говореха че щяло да има Дефицит но от това нямало нищо Страшно Днес въз основа на точно този Дефицит Искат да теглят Заем от 8 милиарда Евро

264

боц

преди 9 години

В Румъния голям корупционен скандал с близки до Премиера!В България няма ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА БЕЗ КОРУПЦИЯ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО, НОООО НЯМА И КОРУПЦИОННИ СКАНДАЛИ!!!Е, ЗАТОВА РУМЪНЦИТЕ НИ ИЗПРЕЕВАРВАТ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ!!!

263

логичен край

преди 9 години

на театъра на абсурда, наречен бг. Ще си живея прекрасно без нея ! Да му мислят нищо неможещите и неструващи крадливи комунисти, които ще умрат от глад точно след 5 минути, след като тяхната " държава " фалира !!!

262

Анонимен

преди 9 години

ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ-ЛЕВСКИ,,ВРЕМЕТО Е В НАС И НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО'' 25 ГОДИНИ ГЕНОЦИД СТИГАТ.ДОСТАТЪЧНО ТЪРПЯХМЕ !

261

Анонимен

преди 9 години

"По думите на Борисов има стари плащания, които трябва да се платят - около 7 млрд. лева само за тази година, както и огромна нужда за финансиране на различни неща в бюджета за следващата година."А защо да не се задълбочим върху тези "различни неща" извън 7-те милиарда, че на нас ще ни струва един милиард (без лихвите)...Освен това искам да видя разбивка на останалите 7 милиарда, кое накъде и за какво точно. Това да не са ти семки и бонбонки да си ги прехвърляш от единия в другия джоб.

260

Дякон Левски

преди 9 години

Дей*а тоз *** народ! Защо пак давате власт на същите душмани - герб, бсп, дпс... ?!

259

Вярвам в това

преди 9 години

ДЛъжни сме пред Апостола да се бориме за "ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА". Утре е денят. Левски е още жив. Да му докажеме, че ние не сме мъртви души и че го заслужаваме.Всички пред паметника Левски . Да бъдеме единни.НИЕ НЕ СМЕ КАЛПАВ МАТЕРИАЛ. ДА им напомниме, че сме ВЕЛИК НАРОД.

258

Анонимен

преди 9 години

Работата е ясна или отиваме на веднага на предсрочни избори,или всенароден БУНТ!

257

Paco-Loco

преди 9 години

За Боко гласуват и искат да станат членове на партията му хора без образование и никакъв ценз със мутраджийско чалгарски манталитет,за да се наредят на хранилката и да крадат това е фен масата на този човек купени гласове и хора с купени дипломи без знания които искат от раз да забогатеят с измами,това е самата истина и никой не може даме обори с факти че не е така.

256

простете му

преди 9 години

Шизофрениятa имa сезонен хaрaктер!