97

Анонимен

преди 9 години

Фокус мокус !Един ПАТОК ...Стават ДВА ПАТОКА !!!Ха Ха Ха *** !!!

96

Бакал Петко

преди 9 години

Софиянциииии? не се ослушвайте и не се крийте в Тодорживковите панелки, Ето отново слънцето за България изгря от ИЗТОК. Утре да излезем пред президантството и да посрещнем ИЗГРЕВА. Ако пропуснем и този шанс,който ни дава СЕГА БОЖЕСТВЕНИЯ ПУТИН, след това трябва всички пред президентството да си направим ХАРИКИРИ, защото всички и всичко няма да има смисъл.

95

Петко Бенов

преди 9 години

До дясно 212- А бе ***, ти знаеш ли какво представлява ХЪБА, та си заплещотил. България няма *** в ***, ти ще ми строиш хълове. На тебе ще ти го кажа; ако от пръдня можеше да се прави боя- аз щях да съм сега най- големия бояджия. Те това е и сега и вашата България.-***, изцапана и гнусна ***.

94

Антон Николов

преди 9 години

Не на войната!!! Да живее България!

93

Анонимен

преди 9 години

До щорс--никойц не иска да се въстановява старият СССР бе евро-***....това вече и малките деца го разбраха.Поискай нови наставления от НПО то си--тази партенка вече не върви....шматко

92

Шоп

преди 9 години

До питащ Никой от "опълченците" няма да пипне работа, дори конфликтът да се уталожи, ще се превърнат в банди мародери. Този регион ще си остане разрушен и провален за десетилетия, те се самозаклаха. Путин ги излъга, че ще ги анексира, а ги остави да им изтече кръвта. Плановете му за България са същите. Затова русофилската *** трябва да се неутрализира.

91

Шоп

преди 9 години

До Хм..Няма пари за нова техника - какво от това, старата също върши работа. "Опълченците" нали воюват със стара, трофейна - значи може.

90

дясно

преди 9 години

Да докарва търбата на границата. Ние хъбчето ше го боднеме веднага. Ако трябва и по водопровода ше я придвижваме. :)

89

питащ

преди 9 години

Шоп що така са те подхванали , или си много *** или ..... пак същото?

88

Шоп

преди 9 години

Нещо против ли имате Путин да си финансира сам "новия" проект и да ни плаща наем за земята? Сигурно е супер патриотично да си изтърсим джобовете заради него и да му дадем безплатен коридор?

87

Шоп

преди 9 години

До Хм.. Защо ме занимаваш с глупашките си разсъждения, нали съм провокатор? Няма никаква сервилност и никакво слугинство. България е съюзник в НАТО и е нормално да съобразява позицията си с другите съюзници.

86

Шоп

преди 9 години

*** и провокатор, защото срещу фактите не можеш да кажеш нищо. :))))) Добре е, че си признаваш безсилието.

85

Шоп

преди 9 години

До Хм.. Следвам доктрината на Свободна България, която изисква Фашистка Русия да е с вилица на врата. Ако трябва война, значи война. По-добре войната да е в Донбас, отколкото в Добруджа. Русофилската *** трябва да се ... НЕУТРАЛИЗИРА...

84

Шоп

преди 9 години

До АнонименБудапещенският меморандум е подписан с Донбас и Крим в Украйна. САЩ имат пълно право да помагат на Украйна да измете руските терористи. Ако не успеят, Путин да ги взима и да си ги възстановява и храни. Този регион се самозакла.

83

Анонимен

преди 9 години

Путин иска с един "Паток" два заека !

82

Шоп

преди 9 години

До #$& Няма значение, че е било финт. Подписите под меморандума си стоят. САЩ го спазват, Фашистка Русия го нарушава. Фашистка Русия свали пътнически самолет. Президентът на Фашистка Русия ПЛЮ по Българската държава и Българите. Факти.

81

Анонимен

преди 9 години

Черно море е кутията на Пандора и една женска-в случая Украйна ще я отвори.Нататък знаете какво следва.

80

Шоп

преди 9 години

САЩ има пълно право да даде оръжие на Украинската държава. САЩ са се подписали като гарант за целостта на Украйна. Фашистка Русия няма право да въоръжава терористите от ДНР и ЛНР. Защото Русия също се е подписала като гарант за целостта на Украйна.

79

Анонимен

преди 9 години

До 185:сус,недей,че ще се подпали и сероводорода ще се произведе взрив с последващи киселинни дъждове от сярна киселина и разместване на тектонските плочи по цял свят.

78

direktora

преди 9 години

6ego zemim be 6e go zemim