87

От Пентагона

преди 9 години

Информацията е от доклад на Пентагона. Потърсете повече в интернет. " При едновременен старт на стратегическите ядрени ракети ( от Русия за САЩ и обратно), САЩ ще бъдат превърнати в ядрена пепел 8 минути по рано от Русия. В това време ще бъде поразена цяла Северна Америка и 3/4 от Южна Америка. След което идва краят на останалата част от света и на Русия. Въпросът е, какво ще се случи с Командния център на НАТО в София ?

86

Анонимен

преди 9 години

Айдеее София замина! Щом ще има команден и контролен център в София, то тя автоматично става мишена на руснаците и те ще насочат ядрена бойна глава за унищожението на София. Честито.

85

ТТТТТТТТТТТТТ

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА--в момента цял свят вижда кой продава украинските интереси...и кой унищожава народът си--Янукович не избиваше народът си с артилерия-***

84

до 39

преди 9 години

Народният съд се е състоял от шестима съдии-евреи. Нещо да си чел по въпроса. Вземи, че се информирай надлежно.

83

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

*** е дал като награда руско поданство на Янукович и главния му прокурор Пшонка... - за това, че предадоха украинските интереси... - но руският паспорт няма да преустанови разследването срещу тях...

82

Анонимен

преди 9 години

От много време насам го знаем плана на пакта, макар че договорката за падане на берлинската стена е била друга...Та колко терористични ракети е свалил противоракетния щит на Нато в Полша досега?

81

Перко

преди 9 години

Да откриват, ама да дават и някакви кинти, че то вече няма какво да се краде. Политическата ни класа е обречена на глад. Чакат само на еврофондове, пък те не стигат за всички

80

zeus

преди 9 години

До БлагоевградМачкай бре, записвай се в АТО и отивай да му набиеш канчето, плащат в долари, транспорта обратно е безплатен, както и цинковия ковчег.

79

волгоградския

преди 9 години

До македончето от благоевград Давай мърляч ке те чакам на летището или по добре ти ме почакай па да видим кой кой е. РОБЕ

78

Схващате ли.....

преди 9 години

Сценарият е такъв-------НАТО си взривява центъра който се намира в София,и веднага обвинява Русия,народът започва негодование и да се страхува--повод да се наложи омраза към Русия.Нататък е лесно-повод за война винаги ще се намери---СХВАЩАТЕ ЛИ???

77

Анонимен

преди 9 години

Съобщение от Държавния департамент: "Противопоставяме се остро в намесата на Русия във вътрешните работи на САЩ в Украйна и по цяла Източна Европа!

76

Ле-ле...

преди 9 години

Как ни насадиха от трън та на глог. Турция взеха азовия поток, не участват в глупостите на НАТО... а ние цъфнали, та чак вързали.

75

BG

преди 9 години

Ха, ха, ха "русофилска" България с команден център на НАТО :)***, атакисти - другаря Путин ще ви окъса ушите да знаете :)Я, сега - нали сте толкоз "многобройни" що не излезете на протест ?!?? Пийте си лекарствата за високо кръвно и за увеличена простата и излизайте. Ама другата седмица по прогноза го дават застудяване та гледайте да не простинетеМеждудругото - сина на най - върлия комунист който познавам сега е кадрови войник и доста парички направи от мисии на гадното НАТО в Ирак :)))

74

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Защо Русия е против отбранителните, противоракетни щитове на НАТО... - да не би да са имали нещо предвид...

73

Анонимен

преди 9 години

Както каза онзи клоун, служителят на Държавния департамент, Митов САЩ не са ни оказвали никакъв натиск, "защото ние сме на правилната позиция"...

72

Перко

преди 9 години

То поемането отзад ни е станало национална черта. Като чуем, че някои са си извадили х... да ги мерят, тичаме да си подложим ***.

71

Анонимен

преди 9 години

дано КП да е близо до НС,че ракетата ако се отклони поне пак да падне в подходящата цел.

70

Алберт Коритаров

преди 9 години

Крайно време е черно сините афро-американци от Съединените марихуански щати да разберат, че преди тяхната държава да я има, България е била освобождавана от турците. Те трябва да знаят още, че говорим един език с руснаците, една азбука, една вяра , един цвят на кожата и на всичкото отгоре сме славяни. Къдравите чернокожи най вече трябва да знаят, че българин никога няма да стреля срещу руснак , не само защото днес няма с какво да стреля !

69

zeus

преди 9 години

До Бай СтоянНаистина спокойно, ще знаеш, че като тресне атома нищо няма да усетиш, направо при Свети Петър.

68

Анонимен

преди 9 години

ЕДНО ВРЕМЕ КОГАТО КАУБОЙЦИТЕ РАЗРУШАВАХА ЮГОСЛАВИЯ НАЛИ НИ ПРАТИХА УЖ СЛУЧАЙНО ЕДНА РАКИТА...ЕЙ ТАКА ЗА ПРОБА) СЕГА ЩЕ СМЕ ОФИЦИАЛНА МИШЕНА ВЕЧЕ.