14

Кукувица

преди 9 години

В Косово направиха референдум да се отделят от Сърбия и се отделиха. Германия, с канцлер Меркел беше една от първите държави, които признаха Косово.В Каталония хората искаха да направят референдум....Не бил коституционен. Най-висшата форма на демокрация- референдума е противоконституционен в една демократична държава?В Донецката област референдума е незаконен...По чии закони? На САЩ? Не се признава и толкова. Да умират хората. Все толкова. Хора има достатъчно. Важна е демокрацията.

13

Анонимен

преди 9 години

Меркел, Станишев и Вигенин не подкрепят Русия! Яне Янев, също!

12

витка

преди 9 години

и порошенко призовал за мир ... ега ти наглеците , тоя е направо за трибунал

11

Анонимен

преди 9 години

Украинската армия обстрелва населените места с американски снаряди.

10

Анонимен

преди 9 години

Подли, двулични, лицемерни, нагли, алчни еврогейци!

9

Анонимен

преди 9 години

Призовават за мир чрез смърт и разстрел?!

8

Антисоросоид

преди 9 години

Само наште политици са по-големи лъжци и лицемери. Довчерашните партийни секретари и деца на номенклатурни кадри днес носиха цветя на опелото на Зелю Зелев и плюха комунизма на въведения от тях помен за жертвите на тоталитаризма.

7

щраих

преди 9 години

от това което четете по очевидно няма какда бъде фашовете пъблично се подкрепят просто няма как да стане хитлер и сс просто ги няма продължението е кристално ясно

6

Анонимен

преди 9 години

Шфабите прилапаха ГДР, но го наричат обединение на Велика Германия. Присъединяването на автономен Крим към РФ, обаче било най- висш държавен тероризъм!...

5

Анонимен

преди 9 години

Киев да спре да обстрелва населените места в Донбас и тогава да моли опълченците да спат да го бият. Никой не вярва на лицемерните жидо-бандери.

4

Гневен българин

преди 9 години

Повече от година Путин призоваваше за моментално прекратяване на военните сражения там,а същите тези триполови грозници и онзи Хамериканец с повечкото теб обвиняваха хората от Луганск,Донецк и ги наричаха терористи,а убийците обикновенни военни,които "пазят" страната си.Сега нещата се обърнаха и гнусните западняци ревнаха.Ред е на Путин да го играе глух за американско-европейските приканвания.

3

Анонимен

преди 9 години

Кървавият Педро призова за мир!ХАХАХА!

2

Teodor

преди 9 години

Не ги е срам тия фашисти! Избиха мирно население в собствената си държава! Жилищни квартали, болници! Смърт за такива ***!

1

Анонимен

преди 9 години

Киевските фашисти да.си изтеглят силите и няма да има сблъсъци.