262

Анонимен

преди 9 години

Кадирав е истинския президент на Русия,самите руснаци го пишат.

261

проруска

преди 9 години

В Киев има митинг и украинските военни искат Порошенко да си подаде оставката!!!

260

до 365

преди 9 години

Пуня и васал на КИТАЙ.И такъв ще си остане.Кой президент ще иде на крака в ПОДНЕБЕСНАТА ИМПЕРИЯ,за да желае подкрепа за някаква руска фирма.Цирк.

259

Анонимен

преди 9 години

за Дегестан, Осетия, Чечня, Алтайския край и куп още градове си трябва специално разрешително, нещо като едновремешните ни открити листове, да не говорим че жителите в тия републики и градове също им трябва специален лист за напускане, а по отношение на мобилните телефони ако имате абонамент в Москва и искате ад си ползавте телефона в Петербург или Казан ви цакат с роуминг, ужас е - казвам Ви чист феоадлизъм

258

Анонимен

преди 9 години

с украйна,русия падна в капана както СССР в Афганистан.

257

365

преди 9 години

всички географски карти на китай излизат с външните североизточни територии. факт

256

Анонимен

преди 9 години

в русия има над 100 националности и руснаците реално са под 100 млн.в Сибир тези националности искат отделяне за да ползват своите богатства за себе си.

255

Кой крив,кой прав

преди 9 години

Не знам,но в държавата на *** продължават да прожектират филми за ВСВ.Тия си живеят в средата на 20 век,затова и си заслужават путята.,,На такъв народ,такъв президент''- статия от руска медия.

254

Анонимен

преди 9 години

източните райони ще ги развие китай защото там няма руско население

253

357

преди 9 години

турция излезе с официална позиция по украйнската криза. русия да се изтегли от всички украйнски територии и да поднесе извиненията си за крим

252

Анонимен

преди 9 години

който си мисли че китай ще бъде руски съюзник,той просто е невеж или пълен наивник. на първо време китай си иска отнетото- от байкал до Сахалин. на второ- икономическо и демографско овладяване на цял Сибир до урал. гигантската икономика и огромното население се нуждаят от пространство. начините са чрез икономическо и човешко проникване. то вече е в ход в хабаровския и приморския край. големият дракон умее да чака

251

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 348:А бе ти не спря да пишеш едни и също тъпотии през стотина коментара!И там и сега ти обясниха хората че това е невъзможно да се случи,ама то се иска мислене,четене,а не да се пишат найзустени и платени работи!

250

Анонимен

преди 9 години

никога в историята русия не е водила толкова *** политика.

249

Анонимен

преди 9 години

интересно тука има някакви дето рИват като пада нефта и се радват като поскъпва :) тия сигурно са ония на щат ЮП с гоУемите заплати

248

Анонимен

преди 9 години

китайският парламент прие закон за присъединяване на територии към китай на основание референдум. визират се териториите отнети от китай от русия с айгунския и пекинския договор- тогава русия използва войните и въстанията в китай за да окупира 1.5 млн кв км китайски територии. новите географски карти на китай излизат с т.н. външни североизточни територии.те са застъпени във всички учебни програми

247

Анонимен

преди 9 години

Хубаво,но пак да кажа,че противоземетръсни норми са въведени адекватно след 1983г.Ето това е простотията на брюкселските чиновници ,които са абсолютно неадекватни на реалността.

246

Анонимен

преди 9 години

*** настъпа мотиката

245

Анонимен

преди 9 години

Ако трябва да сме искрени цялата простотия в Украйна нямаше да се случи,ако украинците не бяха толкова ***.5000 убити,едва ли ,със сигурност са повече!

244

Анонимен

преди 9 години

Междо другото имам приятели от военото летище в графа,и от тях знам че при съвместни учения с американците,същите са имали възможност да пилотират МИГ-29 и са били доста респектирани от качествата на този инъче стар вече истребител!Пък за новите руски-ПАК-ФА,СУ 35 ,МИГ 33 и прочие ви ги оставям на вашата представа да си направите извода,дали са добри руските истребители!

243

Анонимен

преди 9 години

Надежди говежди са това!Кучетата си лаят,а кервана си върви!То беше плюене по Русия,то чудо....Няма да я бъде вашата евро-фащ ***!