54

Анонимен

преди 9 години

Май става дума за половин милиард дето е зачезнал на някъде и дира няма, а хасидите от Газпром си ги искат, та Борисов се обръща към хабадците от щатите за закрила един вид.

53

Анонимен

преди 9 години

"Дано съседите не се възползват от желанието да бъдем наказани!"Значи от сега нататък ще се надяваме на "дано" или да сме "мили" на някоко ? Абе вие акъл в главите си имате ли.? Погледнете евреите коко малка страна са каква система и каква сигурност имат.

52

Турчин

преди 9 години

Не съм подръжник на Боце но в случая е прав. Жалко, че няма топки пред Путин и хленчи но си е такъв по натура. Зад строгата физиономия се крие страхливо сърце. Пък и с Путин шега не жива защото има навика да слага разни радиоактивни подправки в чайовете.За справка питайте Литвиненко.

51

Анонимен

преди 9 години

Повечето клакьори-***..овци в този сайт са бивши военни, милиционери, настоящи охранители и членове от хунтата на " бялата златка".По правописа ще ги познаете!

50

до 64

преди 9 години

Това е един от редките случаи когато Тиквата е прав.--За какво точно е прав? Я уточни, че ние изобщо не виждаме за какво е прав!

49

Боце го е страх!

преди 9 години

А защо Борисов не посмя да се оплаче на американците от американския ТЕЦ, който ни продава ток на баснословни цени! Страхливец си Борисов! Защо не им каза на американците да намалят цените, а си тръгнал да говориш глупости за ниските цени на газа за Германия, като се има предвид, че Германия и Русия имат общо предприятие за газ, което намалява цената на газа за крайния потребител.

48

Lenin na sapun

преди 9 години

Това е един от редките случаи когато Тиквата е прав.

47

Гъзпром

преди 9 години

Като почнем да купуваме количества като Германия, като почнем да влагаме в руски местонаходища, като почнем да изнасяме оборудване на нефтогазовата индустрия за Русия, като престанем да се правим на ущипана мома, може и да получим тази цена, а междувренно да вземем калкулатора и да пресметнем - цената по контракт, минус цената за транзитни такси през БГ ..... и тя ква стана, а?

46

Шопендракис

преди 9 години

Съседите нямат думата те са само трсе от Русия зависи но за поняпряко Борисов трагва от САЩ ....

45

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера, този човек срам няма ли. Хубаво - избрале е да скача срещу Русия, за да се хареса на покровителите си от САЩ. Това си е негов избор. Но с какви очи иска от Русия да му дава евтин газ. Заради какво ? Заради увисналото му шкембе или заради празната му тиква ?

44

Анонимен

преди 9 години

Руските тролчета, трябва да рИветИ, да ви увеличат заплатата, защото рублата е в безтегловно състояние.Продажни гъ..ци, скоро ще ви спрат паричките от москва, защото цената на газа и петрола толкова се срина, че се стопиха и уж "неизчерпаемите валутни резерви".

43

Анонимен

преди 9 години

niamam nishto protiv rysia no naistina slet kato pretendirash 4e sme bliski i naroda ni bratski pomogni a ne nakazvai

42

Сашо гипсокартона

преди 9 години

Защо се моли на САЩ за нещо което зависи от Русия ?! Аз ли полудявам или ...Баси как се вързах на мойта чума и се прибрах от Испания ....

41

Наивен ли е Боце?

преди 9 години

С безумният си отказ от "Южен поток" България, поради мекостта в китките и хлабавостта на друго място на политиците си, показа изключителна слабост.Дали Турция ще се възползва?Турция се възползва от отказа на Иван Костов да строи "Син поток"...и руснаците го построиха през Черно море.Турция се възползва от затварянето на 4-рите блока на АЕЦ"Козлодуй" и започна да строи своя АЕЦ до Мерсин, О'ЧУДО С РУСКА ТЕХНОЛОГИЯ!И сега Турция ще се възползва от проваленият Южен поток, който вече е Турски

40

26

преди 9 години

***, ако посмее някой от твоите идоли да изнесе данни колко % от xората са против НАТО и САЩ ще има да се чудиш. Не познавам такъв, който има желание да се сражава за интересите на Запада. Ако ти се натискаш отиди в американското посолство да се запишеш. Те сигурно ще се просълзят от радост.

39

Анонимен

преди 9 години

Ако сме толкова мили на Русия, да ни дадат газта на цената, на която дават на Германия. Когато става дума за такива огромни пари от България, ще си отстояваме интереса, дори и да паднем от власт".Не е необходимо да сме мили на някого или да търсим милост, а трябва да покажем че имаме разум в главите си и когато става дума за сделки свързани с народа на България да си направим добре " домашната работа" и да поставяме усдовия преди да подписваме договори. До днес само *** или крадци на в

38

до 33

преди 9 години

Защо не построихте АЕЦ Белене и да имаме евтин ток.--Защото щяхме да имаме скъп ток, който няма какво да го правим. Сегашното производство на електроенергия не само задоволява 100% нуждите ни, но дори имаме за износ. От тази гледна точка нямаме абсолютна никаква нужда от Беляне. Второ, Беляне няма нужната инфракструктура, което още щеше да оскъпи тока. Ако бяхме го построили щяхме да имаме да връщаме огромни заеми, а скъпия ток няма на кого да продаваме - щяхме да фалираме!

37

Анонимен

преди 9 години

И защо да ни обичат руснаците. Че сме едни неблагодарници и продажници, които непрекъснато ги плюват. Биха ни обичали единствено, ако бяха някакви извратени мазохисти.

36

Анонимен

преди 9 години

DEMAGOG !!!

35

Анонимен

преди 9 години

Добре де кой гласува за този *** не мога да разбера...