83

с.

преди 9 години

Много хора ще започнат да си плащат ако се обяви амнистия за стари здравни вноски!600 лева са непосилна сума за повечето хора!А и защо един човек неползвал по никакъв начин някакви услуги да плаща с години назад!?Да се дадат 6 месеца за желаещите,в които да платят да речем вноски за половин година и да се върнат в системата след,което да плащат редовно!Мисля,че е далеч по-справедливо и реалистично!Иначе не виждам как ще вземат нещо от крайно бедни и отчаяни хора,които нямат нищо!

82

ДО 102

преди 9 години

ИРЛАНДИЯ,А ВЪВ СЕВЕРНАТА ЧАСТ ЛЕКАРСКАТА ПОМОЩ И ЛЕКАРСТВАТА СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ

81

Проста сметка

преди 9 години

В Република България живеем,може би,6 000 000 души.Деца,ученици и студенти....около 2 000 000.Пенсионери-над 2 000 000.Безработни-?Колко работещи българи остават и на какви заплати,като често ги осигуряват на минимална,та да има пари за здравеопазване....

80

питане

преди 9 години

До Анонимен93 коя е тази държава ???чувал съм ,ч е из дубай , катар , с.к. е безплатно , ама в европа има ли ???

79

Братчедка Здравка

преди 9 години

"Държавата иска да ореже броя на неплащащите за здраве"-Пешко, братчедката ти съм, от Горнищене. Ти ни заборави, отдавна не си идвал у назе да ни нагледаш. Парите за тоа месец ги приключийме къмто 10-тий, от тогазе сме на мускул. Много искаме да ни орежете тъй, че да не плащам за болест, опа- за здраве сакама да кажувам, *** обарках се. Ем немам да платем, ем ги дължа. Орежи ни бе, батко, откога чекаме. Ти, бащица наша,пък азе обещавам да се не удрям с "безкрайно скъпата си кола".Твоа Здрава!

78

Анонимен

преди 9 години

и в Дания не се плаща. нито някъде по скандинавието! там комунизмът е настъпил!

77

с.до 91

преди 9 години

Като няма безплатни услуги никъде в света нека плащащите да получават реално нещо срещу парите си,а не само да ги гледат в ръцете и ако нямат пари да бутнат нещо под масата да ги подритват като кучета!Скоро баба ми си счупи крака и освен,че ми взеха 1600 кинта за импланта трябваше да има почерпушка за докторите и по някой лев и за санитарките за да я обгрижват!Айде само да не ми говориш тъпни щото не си патил!А като искат да се плаща да лажат почвайте да плащате от сега,а не с 3 години назад!

76

Анонимен

преди 9 години

Ще минеш на соц. помощ одма! За по-сигурно *** малко на силен солариум :)

75

Анонимен

преди 9 години

По-високи данък върху богатите трябва, сега и беден и богат плаща по 15 лева.

74

Анонимен

преди 9 години

Като искат да намалят броя, да на правят таке че тези които са безработни и регистрирани такива, държавата да им поема осигуровките. Може ли аз да съм безработен, а пък те да очакват по някакъв магически начин да си ги плащам. Как да стане това заем ли да вземам или да крада?

73

Анонимен

преди 9 години

Аз отдавна съм спрял да финансирам поли мафията във вид на осигуровки и данъци,тва е работа за балъци,плащат пари за лекарска помощ а когато им се наложи не получават такава.Докторите са тотално изрудени със леки изключения.ХОРА НАПУСНЕТЕ БЪЛГАРИЯ АКО МОЖЕТЕ,АЗ ИЗБЯГАХ И СЕГА СЕ ЧУВСТВАМ ЧОВЕК,БЯЛ ЧОВЕК СЪС ПАРИ И БЕЗПЛАТНА ЛЕКАРСКА ПОМОЩ,ВСЕКИ АНТИБИОТИК МИ СТРУВА 2,5 ЕВРО,СПЯ СПОКОЙНО,НЕ МЕ КРАДЪТ И ЗАПЛАШВАТ МУТРИТЕ НА БАНКИТЕ.450 МИ Е СЕДМИЧНАТА ЗАПЛАТА,ВЪРНАХА МИ ДАНЪЦИ 580 ЕВРО.НАПУСКАЙТЕ

72

СРАМ , СРАМ

преди 9 години

хайде да започнем нов спор ЗАЩО АЗ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМ НА БЮДЖЕТНИТЕ - ПОЛИЦИЯ , ВОЕННИ , АДМИНИСТРАЦИЯ и др.- ЗАЩО , ЗАЩО . ЗАЩО - ВЗИМАТ ЗАПЛАТА - А АЗ ИМ ПОЕМАМ ОСИГУРОВКИТЕ

71

АНТИ

преди 9 години

Добре, ще опишете имуществото на неплатежоспособните ли?Ще им пращате бирници ли редовно?В тази окрадена държава трябва да си като Андрешко-никакво плащане!!!

70

Анонимен

преди 9 години

Какво плащане всичко назад? От 2000 г. досега?!?! Тоя май не чувал за давност. Москов, олял си се, бе!!! Това няма да мине.

69

Анонимен

преди 9 години

Бедните българи неможе да са социално слаби защото имат по една схлупена къщура! За това ще плащат 15 години назад!

68

8784375-

преди 9 години

До Аз разболяваш се от пневмония примерно здравноосигурен си - плащаш потребителска такса - джипитото те праща на снимка - там ти взимат пак , кръвни - пак , ама минаваш с десетина лева ако не си здравно осигурен - преглед 20/25 лв , снимка 15/20 - по скъпо е Ноооооооооо до ден днешен не мога да разбера , защо трябва да плащам потр.такса , при условия че касата плаща за всеки пациент едно джипи - 3 бона на месец , защо ламтят за още и още и още ........

67

Тука е купона

преди 9 години

Събрали се 20 безработни лелки и 10 чички да гътат правителства, защото ги карат да си плащат за здраве...баси пародията. Ще ПЛАЩАТЕ КАТО ДУГИТЕ! Край на скатавките.

66

реалист

преди 9 години

Браво. Смело напред..

65

Анонимен

преди 9 години

и герб и бсп, пък и другите така и не разбраха, че ако премахнат плащането за тия 3 години назад много хора ще започнат да се осигуряват, в това число и аз.

64

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 79.........забрави да споменеш и врътката с КТБ, която сега всички ние ще изплащаме с данъците.....