23

Анонимен

преди 9 години

КРАДЕЦ!!!!!!!!!!!!!Никой неги вярва даже и *** и турците те разбраха какво си *** крадливо

22

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Циркът, който ДПС и ГЕРБ разиграват продължава !Вижда, че глупците се радват ! :)

21

PILOT

преди 9 години

Абе Местане , в коя друга Европейска държава има мюсюлманска етническа партия ? Има ли в Турция християнска българска партия ? Защо Ердоган не допуска ПКК до турския парламент ?

20

Анонимен

преди 9 години

Имам аз една мечта, някой ден да видя таз гнусна турска твар с отрязана глава на челно място във всички медии!

19

Анонимен

преди 9 години

ьПитайте Местан къде се скри авера му Бисеров?Народа не го е забравил тоя мошенник

18

Анонимен

преди 9 години

местан скоро ще го сменят - взе да зацикля

17

БРАННИК

преди 9 години

Хахах, Местан май отпадна от масата на големите и сега, място не може да си намери. От ДПС правеха изявления доста рядко, пък сега гледам всеки ден ту млекото му горещо, ту пък друго нещо. Боли ли?

16

М-да

преди 9 години

Закривай !

15

Браво!

преди 9 години

Щом агента-доносник на ДС, Местан, газ пикае, значи нещата се движат в правилната посока! Така е, когато настъпиш змията, най-много хапе!Дано най-после и мюсулманите се усетят, че тези комунистически агенти изобщо не им защитават правата, а ги държат в бедност и неведение!Този на снимката и Доган са едни от основните виновници вече 20 години да тъпчем на едно място!!! Те саботират всяко добро начинание!

14

реалист

преди 9 години

Кой ли предизвикава този език на омразата, че не мога да се сетя?

13

бг

преди 9 години

ДПС е интелигентна партия,а българина не обича интелигентните,обича простаците,защото и той е такъв!

12

666

преди 9 години

До Анонимен 8"първобитни методи" е дискриминиращо. Перефразирай на "посредством своеобразните си и характерни културни особености" и няма да бъдеш даден на съд, хвърлен в затвор, поставен на ел. стол, както е прието в развитите демокрации.

11

112

преди 9 години

Езикът на омразата, използван от този *** особено по предизборни времена, когато на турски и други езици си гукат, а нас наричат с омразни думи. Особено им изнася да ходят по високопланински места, където хората са неграмотни, нямат никаква работа и нормални пътища. Там се чувстват силни, а ние сме раЯ според тях. Това е истината! Разходете се из Родопите и поговорете с малкото останали българи там. Сега му се връща на главата и е стресиран, че никой на го слуша вече. Направо пищи тези дни...

10

След 25 г преход

преди 9 години

ДПС командва медиите и бизнеса. За каква изолация става дума?

9

<><>

преди 9 години

Всички партии да изолират ДПС ...а на избори всички Българи да отидем да гласуваме .....и това е края на ДПС ! Да гласуваме дори и за партия която няма да влезе в парламента ...но да си дадем гласа....защото не го ли дадем, той отива за ДПС !

8

Анонимен

преди 9 години

Дали с "език на омразата" дали с друг крайно време е нещата да започнат да бъдат наричани с истинските им имена. Има ли побой над лекари от БП - има тогава къде е проблемът на гн. Местан ? Какво да кажат, че е имало случаи на не дотам доволни представители от ромското население които в опита си да бъдат разбрани са използвали онагледяване посредством първобитни методи и оръжия на труда(сопи) Сред безкрайното словоблудство на политиците се губи истината че който е виновен трябва да си носи посл

7

N

преди 9 години

Този и цялата му пасмина от ДПС трябва да се изколи за доброто на народа и страната!

6

666

преди 9 години

Имах навремето една плоча - грамофонна за по-младите - която прескачаше на едно място и повтаряше едно и също.Местанчо същата работа. Иде ти да го хвърлиш на ***.

5

Анонимен

преди 9 години

местан има многомръсен език

4

ХА ХА ХА

преди 9 години

Мазнньо отпадна от схемите и започва да *** като разгонена свинкя