18

Анонимен

преди 9 години

Един от най-мръсните терористи в света е този от снимката! Жалък убиец!!!

17

излиза, че

преди 9 години

в този контекст излиза, че Италия е освободена от фашизма не от САЩ , а от Африка - основно войниците са чернокожи с африканско далечно минало ):):

16

Анонимен

преди 9 години

До ИсторикРуски княз

15

До Анонимен

преди 9 години

Не е едно село а цяла област - Волин. Потърси Волынская резня, ако имаш здрави нерви. Това е нечовешко поголовно гавра-убийсто на населението, направено по най-мъчителния начин чрез изтезания, включително и на децата и на пеленачетата. Катин се спряга много но за това се мълчи и от поляците (не се връзва с днешната линия) и от СССР навремето (братя украинци, да не им го натякваме и т.н.)

14

Историк

преди 9 години

През Х-ти век Киевският княз Светослав подкупен от Византия, напада в гръб България. От тогава украйнците са известни с вероломството си спрямо нас.

13

Анонимен

преди 9 години

До Оди СейЕ като си толкова на ТИ с историята, припомни ни кога точно е имало държава Украина преди СССР? За каква независимост и от кого по дяволите са се борили, като такава държава не е имало?

12

aha

преди 9 години

До Анонимен 17 Но пък знаем също ,че хората на Степан Бандера са избили 200 000 поляци,че в края на ВСВ се е налагало насилствено депортиране на останалите на полска територия украинци Но това Полша премълчава най-удобно Пак поляците да се заиграят с бандеровците и пак ще ядат хурката ,гарантирам им го

11

до 17

преди 9 години

Нормално е, те са били ***.

10

СТАЛИН

преди 9 години

все повече и повече ми се издига в очите като чета докъде стига човешката МЕРЗОСТ и НЕБЛАГОДАРНОСТ. 27 МИЛИОНА в СССР са загинали в ЖЕСТОКАТА ВОЙНА с ФАШИЗМА, а наследниците на оцелелите в ПОЛША и в ЕВРОПА гледат БРАД ПИТ на кино и си мислят, че АМЕРИКА е освободила света от КАФЯВАТА ЧУМА. Тъкмо обратното - ХИТЛЕР идва на власт заради НАГЛО-САКСОНЦИТЕ, които искат да насочат ГЕРМАНИЯ на ИЗТОК срещу СССР, а олигархията в ГЕРМАНИЯ се спасява от РЕВОЛЮЦИЯ след 1 Световна война

9

Анонимен

преди 9 години

И елита на полската армия 20 000 офицери, знаем кой го обезглави(Катинската гора). Първо отричаха, после си признаха. Така че...

8

Рязан Кольо

преди 9 години

Еххх, добре щеше да е комина да си дими и сега ( Нямаше да се разхождат маймуни с автомати и *** да влачат железо и да висят по дереците за ток.

7

Геле

преди 9 години

И някак си тактично премълчава , кои точно са били пазачите в концлагерите - украински националисти. Същите като сега в Киев.

6

Анонимен

преди 9 години

В България е пълно с украинци, бягащи от "демократичния" майдан.

5

Анонимен

преди 9 години

Както ги беше подкарал Хитлер в Освиенцим, един нямаше да остане, неблагодарни говеждини.

4

Анонимен

преди 9 години

В началото на декември Новия посланик на Полша в Русия Катажина Наленч направи изявление, в което обяви, че ръководството на нейната страна е взело решение да преустанови работата на 100-километровия участък от полско-украинската граница, през който украински граждани щяха да имат право на свободно и безвизово предвижване. Приятелите им поляците.

3

Анонимен

преди 9 години

От руска страна делегацията ще бъде предвождана от Сергей Иванов, шеф на президентската администрация.

2

Винету

преди 9 години

Украинци са били.Още се търкалят бутилки самохон наоколо ...

1

111111

преди 9 години

Както винаги,Лавров е прав.......и сега нека кажат,че Сталин е бил лош.А може би наистина е лош--трябвало е да ги остави в лагерите...да се стопят повече поляци--тогава може би нямаше да са такива прос..тутки......