263

Българин

преди 9 години

На нас българите все някой ни е виновен - петдесет години руснаците, 25 години американците. Най-лошото е че големите ще се разберат в крайна сметка и САЩ и РУСИЯ ще продължат да диктуват правилата и да пренареждат света само ние ще си останем в батака, защото винаги сме били зависими от някого и никога свободни.

262

Анонимен

преди 9 години

Сорос е поредният хазарин ционист, хора- опомнете се, подкрепяте хилядолетен враг на България! Прочетете как и къде е загинал хан Аспарух! Моля, образовайте се малко!

261

Брат

преди 9 години

На държава, която има външен дълг колкото на всички останали страни взети заедно, не и отива въобще нещо да бърбори! Особенно да говориш това за държава (Русия) която няма почти никакъв дълг! Трябва да си или изперкал или пък да смяташ всички останали пълни ***! Не се учудвам, то краварите с техните ГМО храни действително може да има някакви мозъчни отклонения, не само физически. Че там вече човек под 100 килограме не можеш да видиш. Пълна човешка деградация!!!

260

Атлас

преди 9 години

АЩ застават твърдо зад принципа, че по-големите държави не може да тиранизират по-малките..........Това САЩ ли го казва бе???? световния побойник и терорист,ваща ***.а........

259

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 330"ЗАЩОТО ГЛЕЗЕНИКА НА БАЛКАНИТЕ НА РУСИЯ Е СЪРБИЯ !!!!! "Чичо, Отговорът е много ***. Сърбия винаги е била на страната на Русия. Във всички войни.Без значение дали е Русия или СССР. Помниш ли ВСВ как Югославия предпочете да бъде окупирана от Германия, но застана на страната на СССР. така днес и със санкциите...За жалост, винаги , когато България е заставала срещу Русия е губела , и то много. Кой е виновен - ние или Русия?

258

Вуте

преди 9 години

Ама тоя май наистина си вярва

257

Анонимен

преди 9 години

Бил се изказал черни.ят вожд на фалирала държава.Голям праз!Русия не случайно купува злато.Скоро ще разбере защо обонго от клона.

256

ганя

преди 9 години

До Анонименоще един който не е в час-напротив САЩ искат да запалят 3-та световна за да си нулират дълговете които са над 70 трилиона,а може и повече......мисли малко с тая тиква на главата,за какво им е на Русия трета световна???те ако искаха вече да са запалили 20 пъти..

255

хръп

преди 9 години

то в Русия по радиоточката няма да го съобщят, а и да го съобщят, жените им са из целия свят да "забавляват", а мъжете им са или на войни някъде или пияни, така че ...

254

Анонимен

преди 9 години

При предишната криза в САЩ, преди да гласуват поредното разрешаване на разширяването на размера на дълга в Конгреса, банките бяха спрели всякакви плащания в долари от сметки в САЩ за известно време, защото ако Конгреса не беше приел увеличаването на размера на дълга, то САЩ изпадаше във фалит.

253

Анонимен

преди 9 години

Вижте, самата Русия бе заробена от ционистите марксисти. Тя изби в лагерите на Гулаг цялата руска интелигенция, 20 милиона души- ето ви Холокост 2.0. Първият бе да се унищожат истинските сефарадски евреи от нацистите. Дори Путин каза, че марксизмът е целял унищожението на руския народ. Та Маркс е хазарин ционист, за написмвнето на Капитала е получил приличен хонорар от Ротшилд. Вижте на историческите карти къде е граничела Хазария, това е!

252

Анонимен

преди 9 години

Пример за малоумие 325. Сащ да върнат заграбеното на индианците. Ако има останали живи

251

Анонимен

преди 9 години

Да икономиката на САЩ е по зле от на България с нищожен РЪСТ ОТ 3.7 ПРоцента за миналата година .... Да ги ожали човек тия в САЩ.... безработица ниска, заплати високи, стоки евтини ( на половина от цените в ЕС ) .Ех много е гадно в америка да .... затова всички по-богати руснаци си пращат децата там и в ЕС... Ужас, горките пращат ги явно да се научат да оцеляват в мизерията....

250

Анонимен

преди 9 години

Путин ще докара Русия до просия и за да не го свалят от власт ще запали 3-та Световна война! Джуджи върви по стъпките на Милошевич, но скоро ще го задмине!

249

Анонимен

преди 9 години

Русия воюва с Турция за влияние на балканите моето момче, а защо не говориш за следващите договори, които подписва Русия и дава Български територии на СЪРБИЯ АААА??? Да не говорим, че без Българите Руско Турската война нямаше да е в полза на Руснаците... ама вас комунистите ви пренаписаха историята и ви напълниха тиквите с пропаганди и глупости.Русия ни е освободила, колкото конкистадорите Южна Америка...ЗАЩОТО ГЛЕЗЕНИКА НА БАЛКАНИТЕ НА РУСИЯ Е СЪРБИЯ !!!!! А НАС САМО НИ ЦОЦАТ И СЪСИПВАТ.

248

Анонимен

преди 9 години

Ако Русия беше СССР щях сега да съм на страната на САЩ, но... Русия вече не е СССР.А и САЩ не е този САЩ на Макартизма. САЩ става нещо като новият СССР. Защитава евреи, гейове и пр.СССР е първата държава признала Израел.

247

ганя

преди 9 години

това звучи като виц,то все едно икономика на САЩ "цъфти"....хахахахахахахахаха,па тя е по-зле и от на България хахахахахахахахахахахахА що се отнася до Русия-дреме им на шапката какво е казал Хубама....хахахахахахах

246

Анонимен

преди 9 години

САЩ е фалирала. вече на практика.След 10 г. няма да могат да си отпускат "разширяване на размера на дълга" и те го знаят.Има реалности, икономически.Лошото е, че повлекат целият свят след себе си.Светът е прекалено глобален, за да може някой да остане встрани от кризата в САЩ.Това е само един от минусите на глобализацията.Преди примерно ако една държава е в криза, то дугата печели. Сега вече не е така.И САЩ също губи от санкциите си срещу Русия, защото и в Русия е бъкано със западни фирми

245

Анонимен

преди 9 години

Русия наруши териториалната цялост на Османската Империя през 1877г и помогна на българските сепаратисти и терористи. Ние от БХК искаме незабавно да се поправи историческата несправедливост към Турция и незабавно да се възстанови окупираната територия. Писна ми от поддръжници на Русия!! Да живее УСА и Западна Европа. Да покажем, че сме демократично ориентирани и даваме отзад!!

244

Анонимен

преди 9 години

А на мене ми е кеффффффффффффф, че най-накрая Русия си получава заслуженото.Че фалираха НЕК, че ни заробиха с комунизъм 40 години, че ни съсипаха пазарната икономика, която имахме преди комунизма, бяхме с най-висок БВП на балканите и най-развитата държава в източна европа... Ама на всичко съсипаха руснаците и продължават да ни съсипват и крадат, чрез рушвети и комисионни на продажните ни политици комунисти!