69

кашик

преди 9 години

колкото и невероятно да ви звучи визитата на господаря на лакеите дава мощен стимул на АТАКАбраво джони вървиси по жино по здраво скоро лакеите ти ще се разкарат

68

Венелин

преди 9 години

Преведено на *** език - САЩ се интересува от България в 4 сфери.1. Да използва територията на България за военни цели, ако може и армията;2. Да добива шистов газ;3. Съда да защитава интересите на американските инвеститори;4. Българските деца да бъдат зомбирани от малки.За щелта ще изпрати специални хора да наглеждат.Президента и премиера получават потупване по рамото за вярната служба.За визите - може да стане някой ден, може и никога. Пари или други облаги - никога.Честито!

67

rumen72

преди 9 години

До Василевзапомни са мо едно агенте на ЦРУ, Америка никога не дарява, тя само продава и унищожава ДЪРЖАВИТЕ.

66

Анонимен

преди 9 години

Суверенна България ще има, когато се оттървем от вас!!!

65

ококорен

преди 9 години

абе аз ли нещо бъркам , или как може да сме суверенни , след като имаме няколко американски бази на наша територия

64

Анонимен

преди 9 години

ИМАШЕ ЕДНА ПЕСЕН ХАИДЕ РОМЕ СЕГА ЩЕ СЕ ИЗЛЕЗЕ ХИТА ХАИДЕ КОНЕ ВСИЧКИ НИ ЗА ТЕБ ЩЕ ПЕЕМ................................

63

амииии BROTHER

преди 9 години

Ура Другари!Ура!Другарят Кери бе посрещнат с цветя и песни от членовете на Политбюро. Програмата включва преглед на икономическото и военно сътрудничество с братския американски народ.Вечна Дружба УСА! Вечна Дружба УСА! Вечна Дружба УСА! Вечна Дружба УСА!УРААААА

62

Анонимен

преди 9 години

Суверенна България ли?Що за наглост?България беше суверенна,докато не стъпи американски крак на територията й.След това вече,не само не е суверенна,а е от найпрезрените от САЩ колонии,с които са се сдобили през последните 25 години.

61

Анонимен

преди 9 години

Кери е тук, освен всичко друго, за да даде рамо на фракинга и да ни накара да купим американско оръжие.

60

Анонимен

преди 9 години

И АЗ ИСКАМ СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯЗАТОВА ВЪН СМЕШНИКО ОТ МОЯТА РОДИНА

59

www

преди 9 години

АМЕРИКА ИСКА.... - КАК ДА СТАНЕ СЛЕД КАТО НА ВЛАСТ ИДВАТ ИЛИ МУТРИ ИЛИ ЧЕРВЕНИ ОТПАДЪЦИ ??? КАЗАНО ПО НА КРАТКО ВСИЧКИ СА КОМУНИСТИ.

58

Анонимен

преди 9 години

България и САЩ ще задълбочат и своите съвместни учения. Да можем да оптимизираме българските въоръжени сили, те да са съвместими с тези на НАТО, обясни държавният секретар на САЩ.--------И защо не!?Нали базите се ползват съвместно и затова плаща само България?Тоест, може много повече да се ползват, щом са безплатни.Освен това, понеже са близо до Русия, от тези бази ще се правят "съвместни" провокации към Русия, та като почнат да падат ракетите, да падат тук, докато краварите ще са си в САЩ.

57

Анонимен

преди 9 години

И АЗ ИСКАМ СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯЗАТОВА ВЪН СМЕШНИКО ОТ МОЙТА РОДИНА

56

Анонимен

преди 9 години

ТИЯ ПРИКАЗКИ ТОЗИ КРАВАР НЕЗНАЕЛИ ЧЕ ГИ СЛУШАМЕ ЦЕЛИ 25 ГОДИНИ. ТОЛКОВА СМЕ НЕЗАВИСИМИ ЧЕ ОТ НАС НЕЗАВИСИ АБСАЛЮТНО НИЩО.

55

Маркс

преди 9 години

Одисей, засрами се, тук никога не е имало руски военни бази! Искам да отбележа, че хората дето не сме съгласни с ФАЩ, не ги мразим, просто не сме съгласни с търните им и военопрестъпленията загробили милиони хора, мисля само в Ирак за седмица авиацията им изпепели 500000 човека. За разлика от нас, такива като теб Одисей мразят до смърт хората дето ни освободиха от турско робство. Сигурен съм, че не си турчин. Одисей, ти, еврейн ли си? Признай си, ще ти олекне!

54

american boy

преди 9 години

Комунйе, газ пикаете !!!! Вътре ви е. Ах, какво ли не бихте дали това на снимката да бяха лилипута *** и третополовия ви любим другар СерГей Моников Станишев !!! Ама нямааа.... Бойко е премиер, а България е с Америка! По волята народа!

53

Анонимен

преди 9 години

Общи приказки. Този другар ако не знае, нека да научи демокрацията в България, пазарната икономика и върховенството на закона се прави от децата на висшите БКП и ДС кадри. Нека си ги прави с тях.

52

Хъм

преди 9 години

Оставаше и да си признае, че НЕ иска.

51

Анонимен

преди 9 години

ЕДНИТЕ ВИКАТ ОТИВАИТЕ В САЩ ДРУГИТЕ ОТИВАИТЕ В РУСИЯ СЛЕД 20 ГОДИНИ ЩЕ СТЕ В РОМАЛИЯ И ТОГАВА РОМАЛЦИТЕ НЯМА ДА ЗДРАВИСВАТ КОНЯ А ЩЕ ГО ЯЗДЯТ ХА.ХА.........................................ХА

50

Трудовакъ

преди 9 години

- казала метрополията към своята колония. А безвъзмездна икономическа и военна помощ, каквото получават от десетилетия Израел и Турция (за млрд. долари), отново няма. Няма и да има. Само дежурното потупване по рамото. Пари - йок, щото имало корупция и може да ги откраднат неправилните лица. Сякаш в САЩ корупция няма, даже тя е по - голяма от нашата (аферата "Иран - контри"). Щом корупцията се осъществява от правилните хора - проблем няма. САЩ не губят от санкциите срещу Русия, за разлика от ЕС.