90

Анонимен

преди 9 години

ДО 126И това е лъжа. Пенсия на селянин? Това чудо селяните го видяха в началото на 60 - те години на миналия век. И когато дойде "новото време" първата дума на старите хора беше: СЕГА ЩЕ НИ ОТНЕМАТ ПЕНСИИТЕ.

89

носи на болка

преди 9 години

Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!

88

Анонимен

преди 9 години

руснацитте лоши , хубавиама имат това дето ние го нямаме- патриотизъми дворяните и болшевиките може да се трепят едни други - ама стане ли дума за странат им са на едно мнениевижте има ли някой от наследниците на емигрантите от революцията да не е съгласен с путин - и тогава си пейте опорните точки- комунизъм

87

прекрасна статия

преди 9 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Путин. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик. Желая му успех!

86

Анонимен

преди 9 години

Мен не ме интересува кредитният рейтинг на Русия, а може ли да смаже САТАНАТО. МОЖЕ, МОЖЕЕЕЕ!!!!

85

Анонимен

преди 9 години

аиде бе то и сега е май 6 икономика по добре плюй русия недей разправя колко сме били велики то се вижда

84

вие питате

преди 9 години

Вие питате: Успешен ли ще е икономическият план на Путин?Ние отговаряме: Да!Имате ли още въпроси?

83

циника

преди 9 години

126, не ви ли писна от митологията за "шестата икономика", каквато според вас е била България до 1944. България е била една трогателно бедна държава с 80% селско население, обуто в *** и трагичен бит, чиито кръгозор не е излизал от родното село.

82

Интереснооооо

преди 9 години

Защо всичко в путерианда всички стоки се увеличиха,ИЛИ ГИ НЯМА,само ВОДКАТА великия вожд ЗАБРАНИ ЗА СЕ УВЕЛИЧАВА??????Защо?.....Това е началото на двугодишния иконочически план на бай ...

81

Hahaha

преди 9 години

Komunisti - labavo dneska be! Decata po skype sega li vi se obajdat ot ZAPADNA EVROPA?Vqrno, poznavate li nqkoi emigriral v Rusia?..a v afrika?

80

Анонимен

преди 9 години

109 хората обичат държавата историята си защо да събарят паметници а такива като теб нямат родина и история и не могат да разберат

79

Hahaha

преди 9 години

Eto edin qsen primer za evoliuiral komunoid: shte strelq s pushka po divecha v gorata :DEi toq mojesh da go igraesh kakto si iskash! Takiva im trqbvat na komunistite - prosti!

78

до 107

преди 9 години

Благодарение на политиката на ,,любимия великия неподражаемия славния вожд ленинсталинпутин'' инфлацията от 15 процента изяде спестявания,заплати и пенсии на братушкитe.,,На такъв народ,такъв началник'' има такава статия в мрежата.

77

Анонимен

преди 9 години

До ТИКТАКОВ.Я не лъжи защото още има живи и знаят по добре от теб какво е било.Какво силно селско стопанство ми говориш, че е оставил царя, Земята се е обработвала с дървено рало и човешки непосилен труд.Каква лека промишленост, къде я видя, когато 99 на сто от облеклото се изработваше от жените при домашни условия.

76

8

преди 9 години

До До ГУРБЕТЧИЯПо-свързани с природата от европейците? Абе младежо... излез малко от село и се разходи бе... виж свят пък тогава умувай...

75

8

преди 9 години

До АнонименПетата колона не е за парите. То си е перверзия и извращение...

74

Hahaha

преди 9 години

Burkash ne neshto. Cherveniq sait te zanimava s rusia. Amerikancite si jiveqt prez tova vreme. Zashto chetem tolkova mnogo *** za Rusiq, nqma li neshto za Vietnam, Mongoliq... ednakvo ni interesuvat!

73

Анонимен

преди 9 години

Има всички изгледи петрола да стане 20 $ за барел, ако Путин продължва все така с "икономическия" си план....:))))))

72

щом

преди 9 години

като в най-опасното време от ислямски тероризъм в Европа,а и в света,американосите се занимават основно с Русия- слаба,потъва,диктатура и т.н.-нещо не е в ред.Явно не е така,както го пишат и им се иска,а се занимават с пълно промиване на мозъците на англочетящите.Пропаганда,а Русия май им бърка в здравето и това най-малкото ги вбесява,а и май нямат силичка да й се опънат.Явно Русия върви напред,а Маккейн и останалите живеят със спомена за амер. кошмар-Виетнам!Какво търсеха те там?!

71

Анонимен

преди 9 години

Да е жив и здрав бай *** още 150 години,за да продължат руснаците да се изселват от ланда и създава ,,икономически великани'' в подопечената му ,,само'' от 15 години империя.