133

до 232

преди 9 години

Голям смях ще стане когато научиш, че Путарашкин е изчезнал и е оставил стадото от *** които го поддържат на 88% гладни голи и боси.

132

230

преди 9 години

"Планът на Путин е тривиален колкото на всеки обикновен бандит, а именно да обере колкото се може пари от руските *** и след това да изчезне от Русия и да отиде в прогнилия запад под чуждо име и външност да си доживее дните."...:)))))))))))))Голям ум, голям смях :)))

131

Шопе

преди 9 години

"забъркване на граждански войни - първо Сирия, сега Украйна."Ти нямаш и най-бегло познание за събитията в света. Всъщност елементарен и плосък, не заслужаващ внимание. Пълниш форума ...

130

Шоп

преди 9 години

Планът на Путин е елементарен - понеже никак не могат да се съревновават икономически със Запада, да натрупат оръжия и да ни нападнат. Нищо кой знае колко гениални няма в това. Но не са си направили сметката, че на Запад не пасат трева.

129

Шоп

преди 9 години

До 225Русия произвежда наука,култура и морал------------------ Абсолютно нищо такова НЕ ПРОИЗВЕЖДА. Всички богатства, които натрупаха, бяха вложени САМО в разработки на оръжия, финансиране на шпиони и агенти на влияние в чужбина и забъркване на граждански войни - първо Сирия, сега Украйна.

128

Анонимен

преди 9 години

До 220 Младо момче,имам чувството,че си "чукчи"!"Чукчи не читает,только пиСает"!На 8.5.1945г 1 дол. е обменян за примерно 1 д.м,а на 9.5.1945г- за 2,5 млрд д.м.Армиите са за обозначаване на територията,за която са валидни банкнотите на съответната държава.Русия произвежда наука,култура и морал,а САЩ - долари и военни бази!Другото е китайско.Не знам американски професори да преподават в Русия,но в САЩ руски професори обучават китайски и американски студенти за долари.Питай Кондолиза Райс!

127

Хак да е на Русия

преди 9 години

Русия и СССР са водили винаги антибългарска политика.В лицето на джуджето от Кремъл, те ще бъдат наказани за това. То (джуджето) такива ги забърква, че за времето на сегашната криза в Русияи, руснаците ще си спомнят с умиление.Има Възмездие товарищи!!! Които е правил мръсотии на България не е прокопсал товарищи.

126

Шоп

преди 9 години

Руснаците са 2,35% от населението на света, а държат над 35% от ресурсите. Никаква полза света няма от тях, всичко обръщат във водка и оръжия. При това положение точно Путин да говори за несправедливост е доста нагло.

125

Да се създаде !!!

преди 9 години

Навремето в СССР имаше Институт за изучаване мозъка на Ленин. Предлагам немедленно да се създаде Институт за изучаване на мозъка на Путин Предполагам, че резултат от последния институт ще бъде както и от този за Ленин - а именно, че имат работа с безмозъчни съществаУчудвам се на *** на Запад - да търсят план на Путин. Не виждат ли, че имат работа с човек които има толкова план, колкото може да има една двугърба камила Все пак да уважим Путин, да не то сравняваме с едногърба камила.

124

Анонимен

преди 9 години

Идва краят на световната американо-еврокомунистическа и по същество фашистка диктатура,ръководена от ***-икономисти и финансисти- от финансовия интернационал.Със скопените си мозъци не могат да разберат,че банкнотите са части от огледало,в което се отразява само произведеното в държавата.От умствената им недоразвитост и простотии са загинали много държави .Остават само тези,които успеят да ги подменят с доказали се знаещи,можещи, опитни,трудолюбиви,честни и отговорни ръководни кадри.

123

Анонимен

преди 9 години

Защо не допуснете, че това е част от плана на Путин. Той ги изнервя, и те реагират мигновенно и допускат грешки. Путин в момента си къпе червейчето. Голямата риба предстои да захапе въдицата. Дано Путин я извади..

122

Случаен Минувач

преди 9 години

*** п*****о заспала, какво ни интерисува Русия и Путин. Направи един анализ какви са ползите за икономиката ни от спада на цената. Кажи защо след като се махнат от текущата пазарна цена всички акцизи и данъци в България горивото е на-скъпо ? Кажи в чий джоб отива разликата ! май олигарсите в България взеха да стават твърде много. Спрете да ни замазвате очите с руските олигарси. Истината е че докато се плюе този или онзи в България се КРАДЕ юнашки。

121

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Всичко тече, всичко се променя и старее... - само петролът се подмладява - падна под 50...Ха да му е честито на Путлю... - че може и още...

120

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Украинската криза разкри истинското лице на агента под прикритие от КГБ таварисшч ***... - за него няма приятели, няма славяни, няма православие, няма съседи... - има долни олигархични интереси...Но като глупаво ченге претърпя пълно фиаско и сега умира от злоба...

119

Анонимен

преди 9 години

Защо не допуснете, че до сега това не беше реалната цена на петрола Америкща определяше всичко, и това беше един надут балон. Сега всичко взе да си идва на мястото. Русия може в момента да има проблеми, но те са само нейни вътрешни. Н о външно- икономически нейните позиции не са се отслабили, колкото и да не ви се вярва. Интересното предстои. Поживьом, увидим.

118

@

преди 9 години

I love Putin!

117

???

преди 9 години

Любопитно ми е преди 5 години когато нефта беше на 50-60$ как се справяха , а сега са пред фалит

116

Анонимен

преди 9 години

***, стига преписва глупости от западните парцали. Напъни се да родиш една собствена мисъл. А али Путин има план, мили деца - ще узнаете в следващия епизод...:)))

115

оеъе

преди 9 години

На гол тумбак чифт пищови.Да печелиш милиарди от газ,петрол и вместо тези пари да ги влагаш в собствената икономика ги изпращаш в банките на гадните западняци от Швейцария,Лондон и къде ли не само не и в Русия.

114

Гарга

преди 9 години

До Мюра-И след паниката, че рублата се обезценява,запада разпродаде активите си в руските компании, а Путин тихо-тихо ги изкупи и сега са собственост на Русия!Следващия ход е-покупко-продажба на горивата във валута със златно покритие,а и БРИКС ще си правят банка..Що не кажат журналята, колко още държави искат да влязат в БРИКС-между другото една от тях е и Турция...