151

Анонимен

преди 9 години

Нормално, сега фокуса на събитията е в Украйна с очаквания да се развие към Бесарабия и Приднстровието.

150

Бранник

преди 9 години

185 Външния ни враг от 150 г. е русия, лошото обаче е това, че както едно време османците са имали агенти- васали сред Българите, така и сега москалия си има свойте агенти тук у нас, които вършат мръсната и работа в ущърб на България!

149

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен194194 не са много Кутефчетата просто са на по 3-4 машини секи да имитират масовост

148

Анонимен

преди 9 години

Има доста *** на Кутев.Коментара след като се напише и получава някакви палчета, и след 10 минути "бам" още по 20 палеца изведнъж.Абе и аз мога да си направя 20 регистрации, ама за какво?Времето когато хората гледаха "+" и "" отдавна отмина.

147

Размисли и страсти

преди 9 години

Нищо което да бъде в полза на БА не сме рязали, нарязаха скрабът, който по неребейско наричаха "гордо" Бна, нарязаха руските ***, лошото е че нямаме пари да си купим ОРЪЖИЕ от ония дето знаят как да го правят- Америка!

146

чугун

преди 9 години

еи така и не се усетихте че ситуацията в глобален мащаб се измени дори на червеният площад да разположат база "на западът работата му е спуканапо рано или малко по късно отърване нема

145

до 183

преди 9 години

Незнам до колко е мизерен но точно преди да да влезем в Европа трябваше да се разоръжим

144

Анонимен

преди 9 години

Минали сме покрай НАТО.Те агентите на ДС и до днес е гордеят, че са служли на болшевиките, ама иначе днес, първи натовци.Кой ще им повярва?Само в България нямаше лустрация и затова сме на тоя хал.Няма как да тръгнем напред опреди да се очистим от комунисти.

143

Шано

преди 9 години

Направо го сравни с България на три морета, като искаш да изпъкне колко сме мизерни... Просто тежка съдба ни очаква, не вярвам тази война да се размине, минало е доста време от предишната, забравен е адът и всякаш колелото се завърта отново, а ние даже не се возим, а сме под него...

142

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 183На теб определено ти личи че си бил трудовак.Такива като теб точно в трудовите войски ги пращаха.И с право като гледам как в е изречение с 3 думи има 10 правописни грешки.

141

Бранник

преди 9 години

Губещите сме ние Българите, губещи сме заради русия и тукашната и агентура! От 44 г. все сме губещи и все по- зле ще става за тази псевдо държава, зависеща изцяло от москалия, и не путината "спря" южен потоп а ЕВРОПА и САЩ! други а не Българите защитиха България от русия и бъдещи анексии като в Украйна, срам и резил, .аси "народа"

140

Анонимен

преди 9 години

До Шано173 хубав списак но МИЗЕРЕН на фона на ЦАРСКАТА армия преди да дойдат червените а БНА си бе затвор за хората източник на рабски трут а и секи трети бе трудовак от тези по 10 бани по рождение

139

ЩЕРГИО ПЕТРАКОС

преди 9 години

GRYCKATA ARMIA DA POEME KONTROLA NAD RAIONA POD EMOS.STI SKOLIO TA MATENOTE ELLINIKA GLOSSA.

138

ПР от ЗКПЧ

преди 9 години

Нямат ни доверие. Във Военна Академия "Георги Стойков Раковски" половината са бивши политически офицери. Като капак този т.н. контраадмирал Петев - Славов, началника на Военна Академия - доносника и агент на КГБ ДС! Кой го търпи!?! Как може да се правим на НАТО-вци а тоя агент на КГБ да е началник на Военна Академия ! ТОВА НАТО ГО ВИЖДА!

137

Бранник

преди 9 години

171 Баш правилни са и твоя и на 163 въпроса!!! руска ЛЪЖА са "славяните" къде пише, че е имало "славяни" НИКЪДЕ няма такъв извор!!! Ами руско кагебейско- десарските "попове" езичници в "бпц"??? Какви духовници са тия агенти бе? Духовници, ама в оня смисъл на думата могат да бъдат, агенти на раша също, но не и Християни!

136

Анонимен

преди 9 години

ПРАВОСЛАВИЕТО Е НА БОГ от там за сички хора не някъкъв монопол на русия ТОВА Е ЕРЕС

135

Анонимен

преди 9 години

До Бранник 170 не ме интересува какво са харесвали някакви некролози живели по тези земи преди 100-150 години!!Това си е МОЯТ живот и Аз избирам какво ДА харесвам и какво НЕ.

134

до 163

преди 9 години

Съгласен съм с теб въпреки че ако недай си боже се стигне до Първи Евентуален удар той ще е МАСИРАН ПО ВСЯКА ВРАЖЕСКА ЧАСТ НА СВЕТА и най вече. ПО НАТОВСКИТЕ ТЕРИТОРИЙ В И ИЗВЪН ЕВРОПА ВЪПРОСА Е КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ ЗА ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ

133

Анонимен

преди 9 години

НАТО си има своите интерси у нас, но и Русия си има своите интереси у нас.Всеки си се бори за интересите. Затова Русия спря "Южен поток" да не минава през нас.За нас никой не се е загрижил.

132

Шано

преди 9 години

България преди НАТИ89таДо 200 000 души армия, половината редовна. Танкове 2200брБронирани машини 4000брТежки артилерийски системи 1400 брБойни кораби 120брБойни самолети 230брБойни вертолети 43брРакети Скъд - 24 пускови установкиРакети СС-23 - 8 пускови установки, на които бойните глави по желание могат да са ядрени... 2015таИма ли смисъл да изброявам Само войската е 10 пъти по-малобройна, а техниката е изложена в музейте.