64

KOSIO

преди 9 години

До Анонимен IZKAM DA SI KUPIA NESHTO rusko . preporaki a

63

мурзилка

преди 9 години

Грешиш.В парламента влизат само Руски шпиони от ДС ,меча на партията майка.Милиционер-банкер,милиционер-меРинджей,милиционер-политик.Това е просто резултата на милиционерския олигархичен държавен капитализъм по почина на Руския.

62

Анонимен

преди 9 години

Нито един българин не е "цъфнал" в Чикаго, нито в другите части на Северна Америка или Западна Европа, всичко е само евтина реклама, пропаганда и промиване на мозъци за наивници.

61

преди 9 години

До мисли баткаСАЩ не са застраховани от срив.Не забравяйте 2008г. Спасиха се благодарение на това че печатницата на долари е при тях. Напечатаха 24 трилиона с нищо не обезпечени долари за да се спасят. Това което искат Китай и Русия,е резервна валута която да не е на нито една държава. Време е САЩ да се преравнят до условията за всички. Когато дойде времето им за фалит да не могат да печатат тоалетна хартия и да си фалират както всички.

60

бг

преди 9 години

Русия не може да бъде сломена, защото руснаците са родени победители, велика нация родила най-великите умове и завладяла земята и космоса.

59

мурзилка

преди 9 години

до 84И къде ти е проблема не виждам?Поискай си парите от Държавата и псевдо милиционерската мафия с която ти ограбиха парите.И изобретявай и твори,а не като некои Правешки другаре да правиш под тяхно ръководство лаптопи ПРАВЕЦ и да конкурираш китайците.Само ще цитирам един *** пред парламента.Другаря Ви Любен Корнезов.Средствата за производство не бива да попадат в ръцете на този който може защото после няма да можем да го контролираме.А сега червената шайка може ли да контролира собствените си милиционерски мутри на които подари партията парите ограбени от народа

58

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да се случва, накрая винаги прецакани са...българите.

57

преди 9 години

До търговияСпоразумението TTIP,ще доведе до 100000 нови безработни,в България. Ще ни донесе евтино месо с хормони от САЩ. Ще направи безмислено съществуването на парламента ни,защото няма да можем да създаваме нормативна уредба,която е в ущърб на траннационалните корпурации. На *** език да ти го обясня. Няма да можем да ограничим нищо,което САЩ искат да направят в страната ни. Ако ограничим ГМО- продуктите,ще имат право да ни съдят и да плащаме милиардни обещетения.

56

Анонимен

преди 9 години

Чукотски виц. Руский цар, плахой цар, Прадал Аляска, не падал Чукотка. Чукчи, не се кахърете и вие ще се ощастливите!

55

мурзилка до 74

преди 9 години

Това за някои Скандинавци наистина е факт.Норвегия и може би Германия са социални държави.В Норвегия наистина може да се говори за КОМУНИЗЪМ,но и те се нуждаят за US визи.Единствено гражданите на САЩ не се нуждаят от визи на където и да тръгнат,изключвам някои диктаторски страни.А защо е така се надявам ти да отговориш.

54

Анонимен

преди 9 години

Българи и Руснаци винаги ще бъдат като братя:горе - дадолу - не

53

преди 9 години

До а беа бе ***, спряхасе всички проучвателни работи. Не се правят нови разработки,а това ще доведе до силен спад в предлагането,а сега познай,когато се заформи голям дефицит,в световен мащаб,колко ще ти е цената на бензина................хахахахаа

52

Анонимен

преди 9 години

Да ама май търговиятя ес русия пада а със сащ расте хубави санкции

51

Браво на ...

преди 9 години

... руснаците! Горда нация!

50

Анонимен

преди 9 години

Ми тя и 98 се срина и 15 години след това какво и още сто пъти да се срине все тая

49

преди 9 години

Еврогейовете да обяснят,защо еврото е 1.2167 за долар,защо през март беше 1.3815? Защо през март 1 $,беше 1.42лв,а сега е 1.60лв? Колко от покупвателната си способност загубихме със европейската си солидарност?

48

Анонимен

преди 9 години

Путинизъм = Фашизъм.

47

Анонимен

преди 9 години

55 аз българин и за русия ще слъсам всички кат весник

46

Анонимен

преди 9 години

Абе и екатерина 2 е била германка ама кво и наще баби са били изнасилвани от турци и кво значи ли че не съм българин

45

преди 9 години

До сакънАко цената на петрола не започне плавно да расте,то през 2016г ни чака цена от 180$ за барел..............***,първо мисли и тогава пиши!