21

Анонимен

преди 9 години

До ФенОт началото на юли 2007 г. проекторезолюцията, подкрепена от САЩ, Великобритания и други европейски членове на Съвета за сигурност на ООН, е променяна четири пъти, за да се отговори на руските опасения, че тя ще подкопае принципа за държавния суверенитет.[15] Руската федерация, която има вето в Съвета за сигурност, като една от петте постоянни членки, обявява, че няма да подкрепи резолюция, която е неприемлива и за Белград, и за Прищина.

20

Анонимен

преди 9 години

До petko.noshkovТурция също е независима държава. Какво ще кажеш, ако Турция даде военни бази и територии край нашата граница на "Ислямска държава" за нападения срещу България? Или дори за масирано нахлуване на главорези с ***? Турция също е независима държава нали? Има право да даде военни бази против нас?

19

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

На натовците ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИЦИТЕ им пожелавам мощНИ ФОЕРВЕРКИ ОТ ТОПОЛИ.

18

Анонимен

преди 9 години

На тия леко им се покачи рублата и почнаха да размятат пръст!!Абе смешнициииии!Какво ще направите,смешнициии,война ли ще обявите на НАТО????!Да минават празниците че рублата да става 200 за долар!!!

17

Анонимен

преди 9 години

Е те това ви е цялата работа, страха да не влезнат в Нато, ама с тея магарии които направиха само ще ускорят тоя процес. Чугунска им работа,мойш ли ги разбра.

16

Анонимен

преди 9 години

До Фен И коя държава от НАТО присвои сръбска територия бе, умнико?

15

Анонимен

преди 9 години

Русия и НАТО поддържат крехък мирен баланс от Студената война насам и това изобщо не е приключило. С рухването на СССР бяха постигнати редица договорки между изтока и запада, защото всяко едно разширяване от запад или от изток ще доведе до огромно напрежение и евентуално мащабна война. Изглежда, че НАТО е забравило това и наруши договорките, като в момента е почти до руската граница. Не съм аз човека, който ще съди някого, но през последните 25 години именно НАТО си търси белята.

14

Анонимен

преди 9 години

До Възмутително!!!Става ясно, че ако в САЩ, която често, по различни поводи, е наричана полицейска държава" например, със специални разузнавателни средства е следен 1 на всеки 100 000 души, то в България са следени 350. Разликата е повече от значителна. В Русия пък броят на подслушваните и следените е над 230 души на 100 000.

13

Анонимен

преди 9 години

Ясно е , че америка драпа за ресурсите на Русия. Чрез разширяването на нато..., ще има повече саюзници в даденият момент

12

Анонимен

преди 9 години

mirise na voinaparvite boeve ste povedat emigrantite s gostitelite si kogato studa obhvane Evropata i emigrantite za da oceleiat ste po4nat da izsicat vekovnite evropeiski drveta za da se podgreiat. togava 18 000 anti-isliamisti sot Drezden ste pognat liubiteloite na drvenata toplina i sha se po4nat. tova e tolkova strasno. neka si uvedomim ce v zap evropa ima nad 30 miliona legalno akustirali i pone oste 10 miliona nelegalni emigranti- tva prai milionna armia , za stastie za sega nevaorajena

11

petko.noshkov

преди 9 години

Украйна не е ли независима държава,която да решава сама какво ще прави със себе си , а трябва да слуша Русия и нейните заплахи!Украинците искат да станат част от Европейската общност и аз им го пожелавам да го постигнат и да се откъснат от лапите на сибирската мечка!

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 96те казват??? 6те??? Каква е тая буква 6??? Китайска ли е, беге ли? Или от американската азбука я взе?

9

Анонимен

преди 9 години

Царвулите дал господ и то колкото щеш по нашите земи само нека да се замислят на кому е нужна война и сами ще си отговорят кой е прав и кой крив аз лично нямам против да се воюва но нека този път да бъде на американска територия.Весела Коледа!

8

Анонимен

преди 9 години

Еййй.рибашка....я по кротко...с война ли пкашиш?Мдааа...то майй друг ход нямаш....руската икономика се срина...а истирията сочи...войнаРашуна друго не знае

7

Фен

преди 9 години

До 3Сигурно си малък и не си спомняш, Кой нападна Сърбия дори без решение на ООН ,и отцепи Косово.Чел ли си история ,някъде някога да е съществувала в миналото държава Косово .

6

Анонимен

преди 9 години

Умрял кон не рита.

5

Анонимен

преди 9 години

Те сега гие срам от света колко пропаднаха изведнъж.Много добре разбраха чеса нула пред Америка със една чанта пари копува6 3 ка6она бира.И гладни да умрът 6те казват че са много добре да несе надигнат водкаджиите.

4

Анонимен

преди 9 години

РОС-ФАЛИТ-НАДЗОР !

3

Възмутително!!!

преди 9 години

Американците са обхванати от такава тотална шпиономания и мания за подслушване и следене на целия свят, че повече няма накъде. Не стига, че следят и подслушват целия свят и дори най-близките си съюзници (мобифона на АНГЕЛА МЕРКЕЛ!), ами СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЛЕДЯТ И ШПИОНИРАТ ДОРИ И ДОБРИЯ СТАРЕЦ-ДЯДО КОЛЕДА!!! Те не се свенят да подслушват и следят дори световноизвестния Дядо Коледа, а ние искаме нас да не подслушват. Надежди говежди както се казва.

2

Анонимен

преди 9 години

"ще засегне пряко националните интереси на Русия, свързани със сигурността й, и ще принуди страната ни да вземе адекватни ответни мерки"Тоест Лавров в прав текст предупреди за изграждането на нова "стена" и началото на истинска Студена война, а не тая жалка имитация в момента, която журналята се опитват да ни пробутват. Естествено Киев ще продължи да се натиска по вашингтонска команда, НАТО само това и чака за да глътне Украйна и накрая планът е да обвинят Русия за новата студена война.