108

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 159А между впрочим Лукашенко ще го обесят също като Садам само да излезе от руската орбита. Да им е честита демокрацията и на беларусите................

107

Анонимен

преди 9 години

До неоОфицер от КГБ начело на държавата не-комунистическо ли се водело ?!

106

нео

преди 9 години

САЩ финансираха и Садам и Кадафи дълги години. И това се признава от техните служби. А какво да кажем за връзките на Буш със семсйтвото на Осама? Има ли смисъл от коментар. хахах представете си да се намерят факти за връзка на Путин със някой от ИД например. Да търгуват заедно и да им пращат самолети да ги разхождат! Такава врява ще настане че ЕС и САЩ че ше пуснат ОТНОВО атомна бомба. Ето това е двойния стандарт който е ясен вече и за малолетните. Всичко е един балон който татко Путин ше пукне.

105

циника

преди 9 години

151, а бе Сапогов, нещо не можем да се разберем - каква Аврора и какъв Червен октомври в момента в Русия? Нали това казвам по-долу - сблъсъкът Русия-САЩ е класически империалистически сблъсък, бих казал дори христоматиен. Сегашното ръководство на Русия не е комунистическо,за да му прилепваш механично и твърде стереотипно някаквъв комунистически императив.Друг е въпросът,че от този междудържавен сблъсък ще се роди комунистическа революция - със или без шисти:)

104

Блокираан в Дневник

преди 9 години

Оди сей --А в Сирия никой не е влизал ,в Либия никой не е стъпвал , Косово не е анексирано_________________________________________________Стига де, ти се отнесе. Вашата пропаганда твърди, че в Сирия сте подкрепяли "бунтовници" против Асад, които после основаха Ислямска държава.Вашатаа пропаганда твърди, че в Либия сте правили бомбандировки за да свалите деспота Кадафи.И вашата пропаганда твърди, че САЩ налагат създаването на Косово (референдум?)Вземи да си четеш собствената ви пропаганда

103

Анонимен

преди 9 години

До ШопСанкциите на ЕС срещу Русия ще нарастват по сила. Идеята не е да унищожим Русия, идеята е да й покажем, че някои неща са недопустими. Санкциите ще нарастват по тежест и обхват. Въпрос на време, ако *** продължава по същия начин.Прочие, Беларус подкрепя открито Украйна и категорично заяви, че анексирането на Крим е недопустимо. Смятай ...

102

Анонимен

преди 9 години

Българите пак заехме грешна страна. ЕС и САЩ ще западат от тук нататък. Бъдещето е на Русия и Китай.

101

преди 9 години

Одисен,голяма част от тук пишештите,не сме кумонисти. На нас просто ни е писнало ЕС и САЩ да се отнасят с нас като с ***. Писна ни да ни казват какво можем и какво не.Не искат да онвестират в България,ок. Нека ни оставят да се развиваме сами и ако правим грешки да си бъдат нашите грешки. Не искаме да се чудим дали бихме спечелили от Белене,какво сме загубили с Южен поток и т.н. 25 гонини ни учиха,така ли нищо не научихме,та се държат с нас като с помощно училище?

100

Анонимен

преди 9 години

Да не забравяме че Ирак по времето на Садам Хюсеин нападна Кувейт и нямаше да излезе .от там ако не бяха САЩ Ето кого защитават русофилистичните - един обикновен агресор.

99

Анонимен

преди 9 години

До Сапоговговори смислено бе от алегории и метафори да се направиш на интересн никойй нищо не разбра хахаххах

98

Шоп

преди 9 години

Eвропа не е спирала да търгува с Русия. Европа ограничи финансирането на руснаците, защото ползват парите за агресия срещу съседите си. А търговията я забрани едностранно Путин.

97

Анонимен

преди 9 години

До BRAWOПреди 25 години така беше и в България - ББС облъчваше Народа с Лъжи .Но те успяха и вижте на какво прилича България Днес - Територия населена с бедни и умиращи хора .Дано се задавят с Русия и да не я разграбят .Ще се задаваят, ще се задавят. Русия не е България и както каза Путин - руснаците не страдат от мозъчна недостатъчност. Ако някой може да спре BBC, това са те.

96

нео

преди 9 години

абе Одисей чудя се дали изобщо да ти отговарям....на черното бяло да казваш. Ти си готов минимум за Конгреса бе или за съветник на Обонго. Съвсем ще я втасат тогава. Толкова простотии правят, напускат висши военни...вземи прочети малко какво казва ген.Уесли Кларк. Навремето му гласуваха голямо доверие командваш операции и т.н Сега е върл противник на режима на Обонго- човека без ясно минало и образование и трудов стаж.

95

Анонимен

преди 9 години

Садам Хюсеин е осъден за геноцид и престъпления срещу човечеството. Стотици хиляди избити кюрди.

94

Киро

преди 9 години

ББС години наред пропагандираше каквото си иска. Сега е ред на други, англичаните са вече дребна риба. Трябва да стоят в ъгъла, защото както им каза на времето Горбачов - живеете в стъклен дом, тоест слаби и беззащитни сте.

93

Блокиран в Дневник

преди 9 години

До vale_karoКъде е свободата на словото?_____________________________Свободата на словото е една илюзия, тя не съществува в чист вид.В медиите на господин Пеевски едва ли ще прочетеш нещо против г-н Пеевски.В медиите на икономедия ще намериш само американската гледна точка.Затова за баланс - в Раша Тодай може да намериш само руската гледна точка.

92

нео

преди 9 години

хаха най интересното и едновременно с това плашещо е че има хора, които слагат минуси на това че едва ли не Косовският преврат си е нещо нормално. Да отделиш една територия от държава с война без съгласието на жителите й и спропъждането на същите от домовете им и заселването на албанци. Какво обшо има това с Крим???? НИЩОКакъв болен мозък трябва да си за да отречеш това. Ирак Либия и Сирия си бяха много уредени страни преди "демократичните" войни там. Афганистан стана по зле също

91

Анонимен

преди 9 години

До 138Афганистан го остави. Там простотията я започна СССР.Либия, Сирия и Ирак - доказани тоталитарни държави.Косово - доказан геноцид.Явно не реазбираш основният извод от ПСВ и ВСВ. И двете започнаха с 'безобидни' локални конфликти. Стана ясно, че някой трябва да играе световният полицаи. СССР/Русия не може. Не и стигат толкова неща, че няма да ми стигне книга да ги опиша. САЩ също така, не са анексирали и кв.см. от Либия, Сирия, Ирак или Афганистан.

90

vale_karo

преди 9 години

Нали говорим за свобода на словото?И в статията ,и в коментарите се говори за финансиране на удобни предположения.И аз питам?Къде е свободата на словото?

89

циника

преди 9 години

140,одисейчо, виж колко си посредствен! Разбира се, че съм с "изкривено съзнание". За да има диалектика, развитие - трябва да има деформация, изкривяване и съответно вътрешна динамика. Но твоето плоскодънно съзнание не може да го разбере.