34

Анонимен

преди 9 години

Нали ви казвах, че полковни путин върви по стъпките на полковник кадафи. Ако върнете лената назад ще видите същото отношение към либия и нейния диктатор, както сега към русия и кремълската диктатура.

33

морски

преди 9 години

Запада е новия резерват на САЩ и докато страните от ЕС не се отърват от господаря си кравар,всички ще затъваме.

32

Анонимен

преди 9 години

Западът е нещо обобщено и доста неопределено. Ако под това понятие разбираме янките, то статията не казва нищо ново. Те са на принципа "Мътиш, не мътиш водата, ще те ям!"

31

ОО боже

преди 9 години

До 24 M ,вече Европата няма да има огромен оборот с Русия и ще си рупа зарзавата Русия губи,но ще си намери нови доставчици ,а ЕС няма откъде да си намери нови клиенти В дългосрочен план ЕС се набута ама много здраво 1-2 години ще си рупа зарзавата ,а после кво прай? Че и Украйна трябва да финансира За 2015 колко милиарда ще трябва да налее в Украйна???????? Значи ЕС хем губи милиарди от скъсването с Русия,хем трябва да налива милиарди в Украйна ЕС се пр**ба с няколко думи

30

Анонимен

преди 9 години

Швейцария губи руските туристи.

29

Анонимен

преди 9 години

До do 10"Но няма да си затвори очите за Донецк и за другите части на Украйна, защото Русия стига по този начин до границите на ЕС и то с танкове. А това е недопустимо!"Както недопустима е и Европейския съюз и НАТО да достигнат до границата с Русия.

28

Пиян Георги

преди 9 години

Че язе отдавна не го слушам тоя.

27

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ--от коментара ти разбрахме,че нищо не разбираш....

26

до 25

преди 9 години

а ние имаме шистов газ.

25

Анонимен

преди 9 години

Западът е един ***, който се храни с държави и хора. Западът не търси мир, а напротив и иска да се докопа до евтини ресурси за сметка на руснаците.

24

Митко

преди 9 години

18-Хрушчов през 1973-74 им подари Крим и сегашна източна Украйна.Беше проведен референдум-КАКТО В КОСОВО- и Крим тана руски след 97% за.А говорите глупости -Донецк и другите части-БИВШИ РУСКИ -са най-богати както на залеж,така и на геогр.положение.САЩ вечее виждаше с най-голямата шпионска централа там-както в Косово-ама "глупавият мужик" Путин м разказа...

23

преди 9 години

До Анонимен 28Другарю, курсът към момента е 57.035 рубли за 1 долар

22

se

преди 9 години

На Путин не му дреме дали го слушат! Той е политик от световна величина и знае какво прави!

21

Анонимен

преди 9 години

пУТИН вкара руснаците в братоубийствена завоевателна война

20

преди 9 години

До АнонименНеонациста *** си намери майстора.------------------------------------------------------------А защо ли европейските и американските борси са под натиск?Защо индекса PMI е на 49,5,а през юни беше на 55.7 в Германия. Декември и януари подобен резултат и Германия официално ще е в рецесия. За еврозоната показателят е 50.1 тоест на ръба

19

Анонимен

преди 9 години

"""Снимката не е актуална и е подвеждаща. В момента - 50 рубли за $1."""Другарю, днес 22 декемсври 2014 година, няма банка или обменно бюро в света в която за 50 рубли да получиш един долар.

18

Анонимен

преди 9 години

Едните имат печатници за пари а другите имат ресурси...Нашите управляващи естествено избраха страната на тези с печатниците обаче в дългосрочен план България отново избра грешната страна....И това ще си проличи-не може вечно да се теглят заеми...

17

до 20

преди 9 години

До до 16Ти май живееш на Марс.....точно Европа има огромен оборот с Русия....я чети малко.

16

Анонимен

преди 9 години

от 10. 18, това звучи вече по-добре! :)

15

mitko

преди 9 години

Путин се справя отлично със Запада-сега петролът започна да покачва цените си,рублата малко се успокои и "щат не щат" западните страни ще клекнат,а САЩ ще го яде доста суров след като 2/3 от света минава на друга валута-НЕ НА ДОЛАРА.Ами сега?