70

бореца

преди 9 години

Тази проста банкянска мутра нали беше почти 4 години начело на държавата нали ти Борисов спря Белене,Южен поток какво глупости плещиш наляво-надясно какви разрешителни какви 5 лева а мутро крадлива какъв Набуко те гони рано сутринта да не спал накриво но ти не си виновен виновни сме ние тъпите нещастници които пак те избрахме за да ни говориш глупости!То руснаците не ти приеха нещастното ти министърче а ти тръгнал да се жалиш на кого на Камерън на най-големият русофоб!

69

Анонимен

преди 9 години

"Хората сега разбраха, че имаме междуправителствено споразумение (с Русия), одобрено от българския парламент,....двустранно споразумение от 2006-2007 г., когато третият енергиен пакет на ЕС не е важел" --явно че ГЕРБ и ББ не са го знаели въпреки че в предишният парламент бе казано десетки пъти. Явно някой е *** ама -кой? Кой,кой,...кой ??

68

Gabara

преди 9 години

Сетила се Мара ........да се побара

67

Totila

преди 9 години

Бойко много добре знае, че проекта няма да се осъществи най-вероятно, но изобщо някой прочете ли статията или само си хейтвате за добро утро! Целта е да изпълним документално всичко за да не ни съди Русия ! Ако ви се дават милиарди добре! Аз също симпатизирам на Русия, но е време да се разбере, че на първо място винаги е БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС. ЕС не е цвете, но можем да извлечем достатъчно позитиви от това членство, не само материални, а и да видим аджеба как се планират неща не само за 1 година!

66

Анонимен

преди 9 години

До АзЕ много ли е сложно да разбереш, че през Гърция може да мине защото там няма *** които да сключват договорите на тъмно между коледа и нова година? Ако трупата на Шаро беше играла по правилата и на чисто *** нямаше да може да каже гък за потока и вече щеше да се строи.

65

Тъп-но упорит

преди 9 години

Другарите Явор Куюмджиев и Таско Ерменков от БСП бяха така любезни, да внесат в Народното събрание законопроект, който да изключи част от българското Черноморие от територията на ЕС, за да може тръбата да се счита за междусистемна връзка и да бъде запазена само за Газпром. Еврокомисарят Гюнтер Йотингер каза, че цялата тази сага е недопустима и привика министъра на енергетиката Драгомир Стойнев (също от БСП) в Брюксел да даде обяснения. Същото министерство забърка целия хаос в енергетиката.

64

тцЪ

преди 9 години

До donБе Ванга може да е казала много неща, но няма да се изпълнят, преди няколко десетки глави да паднат... буквално. Тогава и само тогава можем да разчитаме на помощ от североизток... А и тази помощ няма да е кой знае каква, вече плюхме в този кладенец.Дори не става дума за политици, виж как "народа" ни говори за руснаците, при това не за руските олигарси. На тях разчитаме да ни спасяват т.нар. "туристически сезон" и въпреки това се излива помия по техен адрес, че чак срам ме хваща

63

макето

преди 9 години

хи хи хи другарю Борисов ей и я съм чел Винету ама там само лошите са глупави а добрите благородни

62

Yakov

преди 9 години

Никога не е спирана работата по газопровода! Преди месец с гръцки и турски ТИР-ове бяха внесени съоръженията за компресорните станции по пътя Карнобат - Шумен. Внасянето стана тихомълком заради Украйна!

61

Анонимен

преди 9 години

удължаването на живота на пети реактор в АЕЦ "Козлодуй" догодина, ако не се извърши...Ами няма да се извърши. Помните ли как Добрев се хвалеше, че извел Козлодуй на голяма печалба. Това е защото "спести" парите предназначени за модернизация на блоковете. Но има и други начини да останем без АЕЦ. Примерно, че в един момент Путин ще откаже да прима ядрения *** на Европа.

60

Родопите

преди 9 години

Прагматичноста ти ми допада БОЙКО, но да не бяха САЩ с техните мръсни номерца в Украйна, пък и за НАБУКО не те подкрепиха тогава и се спряха на една малка Албания, кажи нещо и срещу УСА

59

никога повече герб

преди 9 години

този *** няма ли да попита НАС какво мислим за нещата ,за които НИЕ плащаме.

58

Анонимен

преди 9 години

"...междуправителственото споразумение да бъде изпълнявано, за да не последват съдебни санкции и за да не се плащат пари, както по проекта за АЕЦ "Белене". А помнете ли как когато спря Белене говореше ,че руснаците ще плащат. Кой носи отговорност за това

57

Аз

преди 9 години

Интересно как турски поток ще минава през Гърция / страна от ЕС/ а през България неможе!Какво е обяснението? ........Нали , щото сме ......! Хайде със здраве!

56

ДС

преди 9 години

Винаги, когато сме били с Русия сме били добре. Две войни бяхме с Германия - видяхме до къде се докарахме. Не се ли научихме ?

55

иван

преди 9 години

просто тиква-ни чул,ни видял,ни разбрал и никога в управлението досега не е бил.Винаги някой друг му е акал в гащите.Повтарям се-просто тиква!

54

Българин

преди 9 години

"България ще издаде нужните разрешителни по "Южен поток""" Късно е либе за китка..." Как не разбрахте ,че проекта ЮП вече е история ,как не разбрахте ,че който "стои на два стола се оказва на земята "?Заслужавахме този "шамар".Запазете поне достойнство.

53

ДС

преди 9 години

А ся на ви Америка, дето е на 123123213 км.

52

Отговор

преди 9 години

До ВасилевКолко измислици има в коментара.Нищо вярно няма.Главната е българският народ.Всеки има своето семейство , домакинство ,в което има работещ , пенсионер , безработен.Когато плащаш за образование , здравеопазване , осигуровки , плащаш за родителите , децата си , семейството домакинството.Този явно на дете филия хляб не е дал.А другото са откровени лъжи.Примерно за социалните.Социалната политика се прави с толкова малко пари , че дори е невъзможно да се правят нещата дето ги е изброил.

51

don

преди 9 години

Бойко защо плаче сега пред ЕС , преди беше корназ и постояно плюеще кабинета Орешарски.Какво става с АЕЦ Козлодуй - французите искат от 25 години да спрат АЕЦ и българия да копува ток от АЕЦ Черна вода Ромъния.Няма АЕЦ Белене.България не е вече ядрена държава.Турците могат на ни вкарват както си искат.Какво направиха с Кипър. ЕС си мълчи и зе помазва на Ердоган Бойко го боли че ще пише в историята човека който съсипа българската държаваНо Ванга е казала че Русия пак ще ни спасиБ Б ***