66

Анонимен

преди 9 години

Кой ги пише тези заглавия бе? Пак загубени в превода. Не коментирам, че за мечката смисъла беше съвсем друг, ама нейсе. Нашата списувателка пак пише глупости.

65

Анонимен

преди 9 години

хахахха -Велик посрьо- народа му гладува -около 100 милиона са под прага на бедността- Велик!Руските жени проституират изнемощели из Турция Египет България и по целия свят

64

Анонимен

преди 9 години

До сър Пичук,как какво си направил за родината - продал си я на чичко сосорс

63

ха

преди 9 години

Уви! Не е минал още и четвърт час, а за мен вече стори ми се, че сега точно е момента да пие водка.

62

Анонимен

преди 9 години

чЕ ТОЙ И СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ДОРИ И В ИЗПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ПОКАЧИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ!!!ПУТИН Е КРЪГЛА НУЛА!

61

Трейдър

преди 9 години

благодаря на тоаврищ Путин за печеливщата седмица и за днешните масирана намеса на централната банка и правителството му, благодаря осребрих си печалбата :) сега ще почакам руснаците да почнат с разпродажбата на апартаменти по черноморието, мисля 10 хил $ ще ми стигнат за едно мезонетче

60

сър Пичук

преди 9 години

до 62Питай ме мене какво съм направил за родината си ако искаш?!Свали си ушанката моме...

59

Анонимен

преди 9 години

Ако Русия искаше щеше да анексира цяла Украйна за минути.В Крим разрешиха на неколцината украински военни кораба да си отидат мирно. А можеха да не им разрешат.Не се намесиха след конфликта в Новорусия,а можеха да се намесят.Вие какво си мислите?За 1 г. украинската армия не успява да се справи с неколцина доброволци дето се сражават там, а ако беше се намесила редовна руска армия?Колко щяха да издържат укринците?В украинската армия и сега никой не иска да воюва, търсят постоянно доброволци.

58

Анонимен

преди 9 години

С тия метафори Путин няма да постигне нищо само печели време ,може да залъже хората само временно докато не осъзнаят че тоалетната хартия е по скъпа от парите им колкото и да мразя САЩ и Запада победителя е ясен при този развой на събитията.

57

Анонимен

преди 9 години

Един наистина доказал се по света инфантилен шизофреник -това е *** от снимката!

56

Даниел

преди 9 години

Браво на Путин, велик е!

55

...

преди 9 години

Голямата олелия за Крим с провалени цели да се отнемат морските бази на Русия там,а после в Сирия(като се инсталират проционистки правителства)показва несправедливостта и липста на международно право на фона на ционистки терористичен ядрен режим на антихристи,който безнаказано се оставя да краде,бомбардира,лъже,заплашва и подстрекава днешните войни,всички войни и санкции са срещу държави,които се смятата"заплаха"за нареклите се "Израел".

54

1 българин

преди 9 години

САЩ , Русия , Европа . Последните 2 имат важно значение за България , но не и основно . Българи , единствено ние можем сами да се оправим ! Така както го направихме миналата година . Нещо не ни харесва излизаме на улицата . Сега ще има промени в съдебната система , ще има и нов изборен закон , иначе..... Ние трябва да избираме , да качваме и да сваляме политиците , които да ни представляват . Русия е все още далеч от нормалната държава . Нека оправим нашата , а за другите не мислете !

53

морски

преди 9 години

ВЕЛИК държавник и политик!Кога ли и ние ще имаме такъв,защитаващ националните ни интереси.Слава на Русия и руския народ!

52

Анонимен

преди 9 години

Путин вдигна доста стандарта в Русия, взе от олигарсите националните богатства и ги направи национално достояние.За последните 10 г. стандарта бележи голям растеж.Икономиката скочи с над 50 %, но доходите скочиха няколко пъти.Даже за последната година има растеж в икономиката. Русия има доста парични резерви и тази криза не е като при нас през 1996-97 г.Днес курса на еврото и долара в Русия са доста надолу, но това разбира се никъде не се казва.

51

Анонимен

преди 9 години

До рускиня, НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ С ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ! Дали са за Путин или против, когато хората пишат своето мнение, си личи, а другите са платени драскачи за 30 цента!

50

Граматик Магистър

преди 9 години

Братя българи! Патриоти! Вие сте умни хора и знаете, че Русия е БРАТСКА НАМ държава! Историята, духовността, културата, традицийте, манталитетът, славяно-православната ни обща връзка, политическата прагматика, вековете, КАРМАТА, са го доказали!Естественият, верен път за България не може да бъде друг, освен пътят на приятелство и сътрудничество с единствената страна, която е готова да ни помага най-безкористно - РУСИЯ!Лаиците русофоби са политически невежи, а "преходът" ясно го показа!

49

Tina

преди 9 години

От истерията и паниката в коментарите може да се съди за безпокойството, което пресконференцията на Путин е предизвикала у западните "партньори"...

48

Анонимен

преди 9 години

Имаше всичко, и неудобни въпроси и удобни, и един пиян журналист, който се възмущаваше защо на запад не дават да се продава квас.

47

сър Пичук

преди 9 години

Тежко и горко на руския народ с такъв управник!Но както се казва, всеки народ си заслужава управниците, в това число и ние...