61

Говедарин

преди 9 години

*** празноглави, като толкоз ви харесва другаря Путин ми вървете си при него бе!Ама не ви стиска да се греете цела зима на рубли...:D

60

Анонимен

преди 9 години

В крайна сметка дори Путин да избяга от Русия, той ще е осигурен до края на живота си. Ясно е, че има пари. Пък и е агент на Запада, колкото и на русофилите да не им се вярва. Този, който следи живота в Русия знае, че Путин е масон. Не че масоните не убиват своите (като например убиха Милошевич и Саддам), но лично за Путин се съмнявам да му направят нещо. Той направи много за масоните и те няма да го убият според мен.

59

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До ДНЕСКак е в Бг.-то ли драги?! За това питай Запада. Те ни го начукват вече 25 години и "изключителния ни икономически възход" се дължи на тях. Нещо не се ориентираш

58

Божо

преди 9 години

Чудя се, след 100 години, когато другарят *** се оттегли в годишен отпуск за 2 дни , какво ще правят горките руснаци и путлеристите във вселената ??? Това , разбира се, са кошмарни мисли, защото другарят *** ще води прогресивното човечество към светли бъднини 1001 години и директно ще се пенсионира :)))))) Загубени ***, ако не бяхте жалки, щяхте да сте много смешни !!!

57

Анонимен

преди 9 години

В момента тече пресконференцията. Дава се по големите канали и радиостанции.Стана ми скучно обаче.В крайна сметка тази "игра" Запад-Изток на мен ми е омръзнала.Това "противопоставяне" уж на два манталитета и две култури започва да свършва след 1917 г.Защото тогава властта и в Русия е взета от масоните (Ленин е масон 33-та степен).Няма по масонско правителство от комунистите, защото самите "революции" са правени по "протоколите" 1:1. И ние днес виждаме у нас една държава по "протоколите".

56

макето

преди 9 години

евала на другаря Путин лоши времена идват за доларчето след кат вчера едни китайски другари се изказаха просто света след 1-2 години веке ке е коренно различен

55

Анонимен

преди 9 години

СОРОСЧЕТА *** ПО МОИСЕЕВИЯ ЗАКОН ЧЕКАЙТЕ НА КОЧА ДА МУ ПАДНАТ МАДЕТЕ,КОГА ГО ДОЧАКАТЕ ТОВА,МОЖЕ И ДА ДОЧАКАТЕ И ПУТИН ДА(ПАДНЕ0. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ,КОЛКОТО И ДА ВИ БОЛИ НПО НЕДОНОСЧЕТА ОТ ТРИПОЛОВАТА ЦИОНИСТКА СЕКТА

54

БГ

преди 9 години

Руснаците са единна и щастлива нация,завиждам им благородно!

53

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Вижте какво значи държавник ! Вижте какво значи политик !Вече два часа отговаря на журналистически въпроси пряко в ефир.Без предварителна подготовка и без удобни въпроси.По същия начин Путин отговаря и на обикновените хора в ефир.Да сте виждали някога български политик да прави такова нещо ?Няма и да видите !Затова разликата между Путин и нашите смешници е от земята до небето !

52

сър Пичук

преди 9 години

лилиПутин вие на умряло другарки и другари! Учете се, учете се от него!

51

до 58

преди 9 години

Ами че то РФ в 98% от територията си е пар ексаланс колониална територия. Защо трябва Путин да говори че няма да допусне нещо, което е факт от 200 години. Това си е чиста демагогия, но какво ли да очакваме да се роди под сесесерската фуражка на един мухлясъл майор от КГБ.

50

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Нищо няма да постигне Запада като притиска Русия.Само ще направи руснаците по-единни и обединени около техния лидер Владимир Путин.Новата Берлинска стена вече е издигната !Колкото повече изолират Русия, толкова по-сигурен враг си печелят илюминати.Връщане назад няма да има !

49

Божо

преди 9 години

До АнонименПутин каза .... САМО АЗ МОГА ДА ПОЛЗВАМ ПОДАНИЦИТЕ СИ И ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ НА РУСИЯ !!! ВЕЛИК ДИКТАТОР, ПО-ВЕЛИК И ОТ ЧИНГИС ХАН !!! НЯМА ПО-ВЕЛИК НА ПЛАНЕТАТА И ВЪВ ВСЕЛЕНАТА !!!!

48

Анонимен

преди 9 години

Май някой реве на умряло, а?

47

До-сорос

преди 9 години

Прочети и другите медии,и виж от 1 януари,кои други страни се присъединяват към евразийският съюз,и тогава приказвай празни приказки.

46

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

до от СТАРАТА СОФИЯНема страшно, много софиянци си накупиха къщи в Несебър!Местните се топят!Обаче, ще има както чешки и еврейски, така и руски ресторанти!

45

Анонимен

преди 9 години

"Той заяви, че въпреки неспокойния финансов пазар приходите на Русия ще бъдат по-големи от разходите, съобщи Ройтерс."Примерно ниският курс на рублата работи в полза на Роснефт в момента, тъй като разходите на компанията са в рубли, а приходите в долари.

44

Анонимен

преди 9 години

Путин каза днес: Русия никога няма да допусне да стане колониална територия на никого и никога няма да допуснем да сложат синджир на врата на руската мечка . Русия има военния потенциал да се справи със всеки агресор който си прави криви сметки да заграби природните богатства на нашата велика страна ,завърши Путин...Браво те това е Велик Държавник !

43

UROD

преди 9 години

Путин - ще си отидеш като Кадафи...

42

Божана

преди 9 години

Когато един политик се задържи дълго на политическанта сцена идва време когато показва брак в решенията и делата си.Толкова се е вживял на всемогъщ че нищо човешко не му е останало така е и с Путин и с всички политици които са се задържали дълго на власт.Не едалече и времето за Меркел освен ако са достатъчно отговорни и неподатливи на грешни и необосновани информации и ги предизвикват да се отклоняват от основното за което са на определен пост.Но всичко с времето си.