47

Анонимен

преди 9 години

Между другото, когато Гърция пусне газопровода, и на мрънканията на ЕК си го премести от единия крачол в другия, ще осъзнаете защо ГЪРЦИТЕ СА НАРОД, А БЪЛГАРИТЕ СА ***

46

Карпуз

преди 9 години

Тиквата разбира от икономика, като напраи специалистите овчари, и агнета ярета и луди крави ще цъфнем и вържем. Милярди ще потекат към България, олеле майко ;)

45

Анонимен

преди 9 години

ДО ПЕШКОБАШ ОТ ТЕБЕ И ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СЕ "СПЕКОХА" *** )))

44

Анонимен

преди 9 години

100 милярд стокообмен между Турция и Русия... ние неможем да върбен 20 години 2 милярда заем... ? А сега кой няма пари? И кой не разбира от бизнес? Чакам пак тиквенската хунта да ми обяснява как се прави бизнес.... !

43

Анонимен

преди 9 години

Другия маршрут е Турция - Гърция - Италия, а на бантускотовете пак им се *** майката :D :D :DНищо, нищо, важното е пак за ГЕРБ да се гласува и МУТРАТА да е на власт...***

42

циника

преди 9 години

От всичко това, което се случва поне стана ясно, че няма как Русия да е злия гений на българските несгоди в последните 20-ина години.Членове сме на ЕС и НАТО,Син поток и Южен поток отказахме, няма да строим Белене. Мисля, че е време да скриете плашилото "Русия", с което обяснявахте проблемите на България по един лесен начин и да потърсите другаде проблема.

41

Пурко

преди 9 години

България в своята неадекватност успешно и прогресивно успява да се изолира и от запада и от изтока! На нашите пипончовци трябва да им е ясно, че не могат да теглят милиарди заеми до безкрай, за да съществува тази държава!

40

БМ_21 Град

преди 9 години

Тия локуми дето ги разтяга 45-ти /явно ДСБарска кратуна/ вече сме ги слушали .. Русия няма пари, технологиии за "Син поток"да, ама НЕ.... Син поток работи и комшиите са добре. Южен поток щебъде построен, но без нас и парите от транз. такси ще лапат комшиите + работни места, отчисления за бюджета им и т.н. ...благодарение на мухлясалите рукофоби от ДСБ, политолози от типа на оня с размерите на хипопотам Огнянчо Минчев/бивш преподавател по марксизъм/ сега ще сме капо /както винаги се получава/.

39

малко от чужбина..

преди 9 години

тук е много подходящ един стих на Вапцаров - като няма хляб - ще ви нахраня с вяра - вярвайте им още на тия *** еврогейците - пък пак ревете че са ви ниски заплатите - не ниски заплати - никакви заплати не заслужавате мухи!-пукайте!

38

NORM

преди 9 години

И какво становище чака Путин от ЕС,след като още не ги е уведомил официално за спирането на проекта.

37

Пешко

преди 9 години

Може би за първи път в историята, руснаците се спекоха от нас. Нека ни обиждат, то си е за тяхна сметка. А как вият Р.Овч., Драго Стойнев и останалите мале леле

36

Анонимен

преди 9 години

Te само ни страхуват!

35

..

преди 9 години

Браво, нека проучват, нека строят, нека комисионните отиват в Турция. И на кой ще го продадат този газ, след като потреблението на газ в ЕС пада, и основният пазар - Италия обяви че ЮП не е приоритет?Щат не щат, ще въртят глобуса, и от Турция и Гърция пак ще опрат до нас за транзит към централна Европа, но ще се конкурират с азерския, иракския и иранския газ. Ако са по-евтини руснаците, ще ги купуваме, ако не - газ има достатъчно от ТАНАП. България вече подписа с Азербайджан за количества.

34

пфф

преди 9 години

До АнонименСмешен си като казваш че "Русия няма пари",айде прочети малко и тогава изказвай "компетентното" си мнение.

33

Анонимен

преди 9 години

Русия няма пари за строежа, с наши пари ли ще го строим бе, другари? А след като го построим какви ползи ще имаме от това? 54 млн. евро на година? Това ли е смешната сума, за която ще станем напълно зависими от един самозабравил се кагебист и диктатор? Защото ви е ясно, че ако построим южен потоп *** ще може да рекетира цяла Европа чрез нас. Така и не разбрах - с какво южен потоп ще бъде полезен за България. Моля някой русофил да ми обясни?

32

Г-н Туршия

преди 9 години

Южен фъсньок. Никой не го интересува, яжте ми киселата зелка. Е са, още 10-15 дена и ще е готово зелето.

31

Анонимен

преди 9 години

България не губи НИЩО ! Губят,само тия ,които чакаха комисионните и да уредят фирмите си покрай тази далавера...

30

Анонимен

преди 9 години

как всички ревът каква загуба за България е спирането на този проект при условие че никой не е казал официално какви ползи ще имаме.във парламента и по телевизията се видя колко хора са поели ангажимент да прокарат този проект на всяка цена даже за наша сметка.който желае да обича Русия никой него спира но за разлика от нас тя си гледа интереса и нищо не ни е дала по евтино по любов да не говорим че си плащаме по скъпо от тези които и се водят неприятели.накрая имайте повече достойнство.

29

Стефанов

преди 9 години

Като вземе човек да чете някои неща от форума и сериозно се замисля за психическото здраве на някои от авторите.

28

apechdb

преди 9 години

Нещо не се вързва изцепката че спирането на газопровода е българската позиция.От днешните "Велики тезиси" на Путин е ясна следното:-Русия няма пари за строежа, а още повече за даване на заеми за него-Проучването на трасето до Турция може да продължи 5 години, а дотогава 1 долар може да стигне 1000000рубли-Русиячрез България натрива носа на ЕС заради енбаргото-Путин е велик само за руснаците-за тях той е човека който може да победи 5 мечки,ламя, крокодил и слон едновременно извезан на гоблен