90

Анонимен

преди 9 години

1 Евро = 65,8137669 Руски рублитик-так тик-такПушков се пука от яд

89

UKR

преди 9 години

Kato ni e priqtel Mccain zashto ne ni dade 5 miliarda kakto dade na novite si priqteli ot UKR?Kato ni e priqtel Mccain zashto iska viza za da posetim tazi prekrasna strana US ?Kato ni e priqtel Mccain zashto ne dokara malko gaz e taka - za bez pari, po priqtelski?Kato sa ni priqteli US/EU zashto i na nas ne ni oprostqt vunshniq dulg i ne ni dadat finansovi injekcii kakto na GRE? Nie tehnite normi i regulacii gi spazvame 25g.Ne kazvam che RUS sa ni priqteli, samo kazvam che USA 100% ne sa

88

Радио Ереван

преди 9 години

-Сега,когато Путин ще изравни рублата с долара,какво може да се купи с 1 рубла?-Ами,100 грама елда/лапад/,отговорило Радиото.

87

Анонимен

преди 9 години

Слушаме САЩ и ЕС.

86

неправилен превод

преди 9 години

Пушков казва "кусать себе локти". Това означава, да съжаляваш за нещо безвъзвратно загубено.

85

Анонимен

преди 9 години

кои сме ние бе, ние нямяме пари ,че да поръчваме музиката

84

мм

преди 9 години

До Анонимен>>русия има абсолютно неефективна икономика..изхода е сваляне на путинза разлика от бантустан, където има изключително ефективна икономика и достойни управници. Това последното поради абсолютно интелигентния електорат, дето само тази година му откраднаха 4 милярда, а сега ще му набият и един от еврокатуна ...

83

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Този МакКейн е най-противния сенатор в САЩ и никой не го обича. Този *** от Виетнамската война, ( може да е заспал) но при думата война и нападение е ЗА , а чуели Русия се разтреперва и е против !И на този *** ,увреден психически от войната ,българските правителства се подчиняват ! Кой е този бе ??

82

Анонимен

преди 9 години

скоро на путин ще му ритат чучелото по улиците

81

До Геогрги

преди 9 години

Много си *** Гоше , това че ти не ползваш газ не значи ,че не я плащаш от всички други производни които купуваш и ползваш защото повечето са направени със използването на газ и тя е калкулирана в цената им !!

80

ЦК на либерастите

преди 9 години

Само големи *** може да се кефят ,че няма да получаваме евтин газ като Меркел с тръба от Крим на 300 километра!САЩ ще подкрепят Източна Румелия и ще си купуваме газ от там.

79

Анонимен

преди 9 години

русия има абсолютно неефективна икономика основана само на добивна промишленост и огромен чиновнически и безполезен държавен апарат от търтеи. конфликта в украйна и санкциите също струват много пари. изхода е сваляне на путин и ставане на нормална държава или ставане на суровинен придатък на китай. изборът си е техен. преди да направят този избор ги чака неминуем фалит

78

България

преди 9 години

ОХ,ГОЛЯМ КЕФ !!!

77

Анонимен

преди 9 години

*** се набута в ямата и няма изход.Цирка в руската тайга продължава.Е,трудно се плува в концентрирана киселина.Истинското лице на ,,братушките''?

76

Джес

преди 9 години

Не предполагах че руснаците ще стигнат до там да стоварят цялата си омраза върху една малка и зависима страна в която все още има хорица ,които наивно смятат че те са братски народ . Истината е че проекта е скъп и не е изгодно да се финансира а за тяхната сриваща се икономика прекарването през Турция и по нататък ще е крах. Ами сега Гърците са на ход ,те дали ще се откажат от спасителните милиарди от Брюксел?

75

Анонимен

преди 9 години

Червено националистчетата пишат по един й същи начин от 25 години, дават определения, говорят за конспирации, правят някакви смешни руски сказки, на които трябва да повярваме. Хубаво е, че си отивате, да, малко бавно, на е сигурно. Слава на Господ, вашите деца не мислят малоумно като вас, хватката на Путин бавно се разхлабва.

74

Анонимен

преди 9 години

Губят само строителите (Пеевски) затова някои политици така реват. 1.5 млрд щяха да гушнат.

73

Hahaha

преди 9 години

Rievete li Komunistiiii :))Shtom komunist krqka, znachi neshto dobro za naroda se sluchva!

72

до94

преди 9 години

не брв човеко!Шимон Дянков гопратихме да ги раздипе окончателно.Той от където мине все едно атомна бомба е гръмнала.Сигурно по цял ден бие шамари на Путин

71

Анонимен

преди 9 години

Още едно доказателство за изостаналостта на руската политико-икономика, дори да е така, пътищата, начина на приказки, отношението на останалия цивилизован свят щеше да бъде друга. За Русия е важна територията, войната, победата, за останалия свят, просперитета, свободата, човешките права. Е, да ние сме в разкрач - политиката на цивилизацията е в ръцете на червено-войнстващата върхушка на която и трябват войни и победи.