122

Риф

преди 9 години

Даа уж народ. Чувствую с таким "Позитивом" вы долго не просидите) Действительно, что может быть хорошего от евросоюза?! Да не чего епта)

121

Анонимен

преди 9 години

Ще строят ,бедняците със заплати от по 100 долара. Във русия ще си плащате със фалшивите рубли.. Ами тук ,Сърбия,Унгария,Австрия кои ще ви вземе тоалетната хартия. Или ние да го построим вие да си продавате газта и след 20,30 години да видим дали може да ви дадем нещо и на вас. Аиде тия мурафети си ги разправяите на Тюркменистан или Монголия. Не на нас че се знаем

120

Анонимен

преди 9 години

Боклуук

119

Анонимен

преди 9 години

Лъжа ли е? Колко международни проекти от калибъра на Южен поток сме изпълнили за последните 25 години?

118

Анонимен

преди 9 години

Всеки който не играе по тоягата на САЩ е диктатор .. Путин , Ер Доган , Башар Асад , Аятолах Хаменей ..

117

хай 137

преди 9 години

Защо ли не се учудвам,че българските руснаци все искат някой да умре.Всички ще умрем.Иисус Христос е казал-НЕ ПОЖЕЛАВАЙ СМЪРТТА НИКУМУ.Н о какво да очакваме от безбожнице и неверници,които се пишат,че защитават православието ....с картечници и чеченски платени наемници в суверенна Украйна.

116

Мы Нет Братухи вече!

преди 9 години

до 135 Тигре, Гърция ще пусне тръбата... Пари и трябва... Те не слушат ЕС... Ще видиш тигре...

115

Анонимен

преди 9 години

трябва ли да се напомня една приказка от соца, когато ставаше дума за подялба на нещо между НРБ и СССР - "нека да делим по равно, а не по братски". Щото големия брат си грабваше грамадния пай. Та и този "братски" "договор" за виртуалния ЮП, със "секретни" клаузи за взаимните икономически отношения между договарящите се страни. Пълна мистификация. И да ръкопляскат всички.

114

Анонимен

преди 9 години

Българина него газ , нефт и да произвежда не го интересува.. Него му е готино да няма визи , да може да ходи да робува на запад ..

113

Русский

преди 9 години

Люди, выходите из этого ГЕЙросоюза. Что вы там забыли?

112

Анонимен

преди 9 години

Тия нямат пари да се прекръстят ,какви потоци сънува путио. Пак ще молят Американците да и охраняват и потдържат ядреният арсенал. Много бързо забравиха какви мършави *** бяха при оня пияндурник Елцин. На път са да си го припомнят. Ама тоя път прошка няма да има за крадливите алкохолици

111

Sasho

преди 9 години

В България е пълно с рубладжии, хора, които са даже образовани там. Хора, които са допуснати до схеми да ограбват държавата и да се облагодетелстват и по този начин все още пребивават във властта и говорят неаргументирано. Допускайки да се започне работа по този обект, първо, ще си навлечем гнева на ЕС, тъй като всички тези решения са взети на тъмно, не са подплатени с доказателства, че са необходими

110

до 123 Сашо

преди 9 години

Сашо,явно са ти ясни нещата,но руснаците в сайта,може да са взели КОМИСИОННИ от *** и ще те опровергаят.Те са ЧУГУНЕНИ и БЕТОННИ.То и Марито от Париж го защитава срещу 9 милиона евро,както писаха,а у нас кой го защитава???

109

Анонимен

преди 9 години

Чакаме САЩ да фалират и да загубят новата Студента война - да видиш как ще ги трепем *** предатели .. Смърта на САЩ е неизбежна , а въпроса е къде ще ги копаме ***..

108

Анонимен

преди 9 години

Путине,Путинеее!Турците нямат продажни комунисти в правителството си!И вече си извоюваха 6% отстъпка!А гърците път ще те разпорят!И къде отива тръбата след Турция?Пак в ЕС!А както знаем най-големия спонсор на Гърция е ЕС!Така че блъфа на Путин не върви!Цялата офанзива беше да се активизират проПутинските предатели на националните ни интереси!Но България не е Донбас!Тука Атакистите и БСПарите са 5% от населението!Така че каузата на Русия е изгубена!ЕС ще решава иска ли газ или не!

107

Анонимен

преди 9 години

Като е Толкова инженер Валери Симеонов , пъчата на Боко - Северен Поток как върви разтоянието е по голямо..

106

Анонимен

преди 9 години

Много долни,зли и отвратителни хора са това руснаците . Моля БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ. НЕ СЕ ЗАНИМАВАИТЕ СЪС ТИЯ ПСИХОПАТИ.

105

Sasho

преди 9 години

словията за построяване и експлоатация са неясни, непоследователни, а ние се хващаме сляпо на руските схеми. Това е недопустимо. България ще загуби много. Няма да спечели, категорично. Поколения ще стоят и ще чакат от умрял писмо. Никога няма да се изплати това строителство. Проектът тръгна от под 1 милиард, вече е 4 милиарда, ще стане и 5, и 6 и т.н. така, както Син поток се оскъпи пет пъти

104

Или ли връзка?

преди 9 години

Свиквайте хора! България игра буфер между СССР и Югославия... Сега играе между ЕС и Русия... На кръстопът е така!!!

103

atanas yanev

преди 9 години

Големите си играят игричките,ние си зяпаме.Лека нощ бе,бараби!