275

Марин

преди 9 години

до анонимен 434Турция въпреки че е в НАТО, никога не се е водила от интересите на САЩ. Ще ти дам пример с иракската война и войната с ИД.

274

Анонимен

преди 9 години

Явно ДПС здраво помага на Турция да измъкват парите под носа ни, а герберите с едната мозъчна клетка не могат да разберат какво се случва.

273

Анонимен

преди 9 години

Тцтц, как се завъртяха нещата, едно време САЩ беше европейска колония, днес ЕС е американска колония... смях...

272

VANGEN

преди 9 години

Това,че било поражение на Путин са пълните глупости на пиндосите и е точно обратното-това е невероятна победа на Русия,а българите -за пореден път когато са срещу Русия са и ще продължат да се намират в 4-тата национална катастрофа,заради което виновните битрябвало да бъдат вкарани в затвора и незабавно да се излезе от содомския ес и само заедно с руснаците,българите биха имали някакво сносно бъдеще-както е казала и Ванга.

271

Анонимен

преди 9 години

сега чакайте да ви докарват в шишета скъп газ от майната си заради простотията на разни продажници като боко цвъко костов и сие!

270

Анонимен

преди 9 години

Хаха, западни медии...Поражение предполага загуба. Какво загуби Русия? Загуби ли си параза, или всъщност ще направи същия по капацитет газопровод, но с партньор, който е по-надежден от нашето безгръбначно така наречено правителство.Губи България... за пореден път. Да ние честито.

269

ВЕ

преди 9 години

4 милиарда евро струва проекта.400 милиона евро годишно сме щели да получаваме.25 години ни каза, че ще го изплащаме.Явно съм зле с математиката!ЧАО ПУТИН БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ СВОБОДНА !!! ПЕЕВСКИ , КТБ ...МАФИЯТА ПАДНА !!!!

268

Marin

преди 9 години

САЩ спечелиха, но нас кой ще ни компенсира. Ние нямаме петрол, нямаме природен газ. Имаме само една стратегическа локация, от коята не може да се възползваме заради марионетното правителство.

267

21321

преди 9 години

Навсякъде, където има информация за възвращаемостта на Южен Поток е 25 години! И ЗА КАКВО НИ Е !!! А ЗА ПЕЕВСКИ.....ДОГАН И РУСКИТЕ ИНТЕРЕСКИ ЯСНО ....

266

Анонимен

преди 9 години

За кой ли път стана ясно, че турските и гръцки политици мислят за интересите на своите държави! За разлика от нашите МИШКИ, които слугуват на чужди интереси и настървено си чакат комисионните!

265

Пешко

преди 9 години

До ЗА 415за Бойко ме боли точно николко. Боли ме, когато крякащите лъжци от псевдолявото, както и подкрепящите ги мафиоти, се опитват да вменят своята вина другиму (напр Р.Овч, за тукашната кутевско-тролска команда да не говорим). Обаче хората не са прости и под капак вече. Неслучайно мафийката така и не може да спечели едни избори в последните години.

264

до Алекс

преди 9 години

Още когато е подписала договора за присъединяване към ЕС България си е ограничила суверенитета , защото това е идеята ! В договора пише , че Европейските закони са над местните и ги отменят , затова ни съдят като луди в Страсбург , точно за такива не съответствия . Путин нищо ново не ни казва , а като Президент е длъжен да знае как функционира ЕС , а не да се прави на изненадан . Впрочем целта на ЮП винаги е била политическа в няколко посоки , едната е да се вбие клин м/у държавите от ЕС !

263

Поп Сланинкьо

преди 9 години

Е сега вече ще ядем радиацията от шистовия газ, сега няма къде да мърдаме - всеки политик ще каже - нямаме избор сега ще добиваме шистов газ. дано да бъркам, но обикновено съм прав.Сега поне да се търсят мега компенсации от ЕС, за пропуснатите ползи.

262

от днешният ден

преди 9 години

се връщаме като изконна рая на великта порта, бравос и машшала на турските дипломати а за територията българия нямам думи

261

Анонимен

преди 9 години

"Независимата" *** ще яде и ще се топли със стотинките, които й подхвърлят за писанията!

260

Спеца

преди 9 години

Това не е поражение на Русия , а наказателна акция срещу Южната част на ЕС !В разгара на зимата ще се проведе вероятно и втората част от наказателната акция на Путин , която ще засегне и северната част от ЕС!А САЩ не печелят нищо , защото на европейците ще им се поотворят очичките от студа и безработицата!Който сее ветрове , жъне бури!

259

Пешко

преди 9 години

До РЕАЛНОРеално двете правителства на БСП и ДПС плюс Царчето окрадоха де що имаше да се краде, облажиха се едно хубаво и по живо по здраво я в Брюксел, я в Масква, я некъде другаде. Защо като тоя проект е толкова велик Орешаровата банда не го пусна в ход? Положиха две тръби, които после махнаха. Защо параметрите по ЮП така и не станаха ясни, а сега Р.Овч мрънка за някви загуби 600 млн? Сам ли си ги измисли? Знаеше се само, че ще има дълг милиарди и нула транзитни такси 30 години

258

keles

преди 9 години

От цялата работа пак ние лапаме хурката .. ЕС сега да ни компенсира!

257

НЕ СПОРЕТЕ БЕ...

преди 9 години

Какво спорите бе ***--ФАКТ е че ставаме ВСЕ ПОВЕЧЕ зависими от Турция--енергетически,геополитически и икономически---какво се радвате на това???? Скоро ще си купкваме ***....***

256

Анонимен

преди 9 години

ТУРЦИЯ И ВИЗАНТИЙЦИТЕ В АТИНА ПАК СА НА КЯР ,А БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ *** ПРОДАЖНИ УПРАВЛЯВАЩИ ПАК И Е ДВА КАТА ОТЗАД .ХА СЕГА МУТРАТА ВИНЕТУ ДА ПЪРДИ,ЧЕ ТОВА ЩЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНА ЕВТИНА ГАЗ ,ЗАЩОТО РУСКАТА ГАЗ ПАК ЩЕ Е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА,АМА НА ДВОЙНА ЦЕНА ЗАЩОТО ЩЕ КИХАМЕ И НА ТУРЦИЯ ЗА НЕЯ .И НЕКА ПАК ДА МИ ГОВОРИТЕ КОЙ Е ПРЕКАРАН РУСИЯ КОЯТО СИ НАМЕРИ АЛТЕРНАТИВЕН ПЪТ ЗА ТРЪБИТЕ ПРЕЗ ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ И СКЛЮЧИ С ТУРЦИЯ ДОГОВОРИ ЗА МИЛЯРДИ,ИЛИ ПАК ПРЕКАРАНИ СМЕ НИЕ