13

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Няма как да не се подчиниш на полицай... - и да оказваш съпротива... - искам такава полиция и в България...

12

ИПИ

преди 9 години

ПроФашистката управляваща хунта мачка свободния порив за демокрация и равноправие на гражданите !

11

Анонимен

преди 9 години

Тотално изтрещяла демокрация. Един полицай е обвинен в това, че си е вършил работата. А пък когато черните нападат белите - тотално медийно затъмнение от всякъде. Потърсете в нета случката с убийствата на една бяла жена Channon Christian и гаджето й Christopher Newsom в Ноксвил, щата Тенеси. 5 горили са ги изнасилили (включително и момчето) в продължение на 3 дни, измъчвали са ги по неописуемо варварски начини след което са ги убили. Никоя медия в САЩ тогава не изрази събитието.

10

Кон

преди 9 години

До ПичНяма да е дискриминационно проучването. Просто е недопустимо за пропагандната машина на САЩ.

9

Анонимен

преди 9 години

До истинатаи с русия

8

Лумпенщилцхен

преди 9 години

В САЩ полицай застрелял ***. Какъв е извода? *** ще победи. Явно ще си останем селска държава...

7

Анонимен

преди 9 години

Което още веднъж доказва че черните са толкова разглезени,че отдавна не се усещат.Може би вместо да спре кражбата на кутия пури полицаят трябваше да открадне заедно с него и луксозна запалка и да му я подари?Интересно на такъв въпрос колко от черните биха отговорили положително.

6

истината

преди 9 години

Всяко изкуствено създадено нещо рано или късно се разпада. Така ще стане и със САЩ, и с ЕС! С първите може и да не стане в нашия живот, но второто ще стане до 20-25 години!

5

Guardian

преди 9 години

"...Фактът, че повечето хора очакваха такова решение Фъргюсън бе фактически под военна окупация цяла седмица в очакване на вълненията, които неизбежно щяха да последват след оправдаването на полицая - просто илюстрира каква лицемерна фалшификация е бил целият процес..."-вестник Гардиън

4

Анонимен

преди 9 години

Мултикултурализма е умишлено създадено утопия от която страдат почти всички.

3

Анонимен

преди 9 години

Мисля си... Добре си беше решила природата всяка раса да си има континент - черните в Африка, жълтите в Азия, полинезийци и аборигени по островите и Австралия, червенокожите в Америките, белите в Европа. А сега някой да ги разтърве! Такъв бълвоч е навсякъде...

2

Нет уса, Нет проблем

преди 9 години

Браво Днес.бг И в Парадайса има Бурии! 37 щата протестират... Пред разпад са... Но то е крайно време... Кой е тръгнал против Русия е Загубил!!! То в уса има 10мил. Комунисти Русофили... Така че близо са да паднат у криза!!!

1

Про-руски сепаратист

преди 9 години

Бавно и сигурно САЩ се разцепва