38

Анонимен

преди 9 години

Бе вярно,че много пикл....ци пишат тук,ама що не видите кранове по 100-тина метра продължават изграждането на тръбата почти до Бургас.Светят като град нощно време.

37

добре информирания

преди 9 години

Днес Русия и Абхазия подписаха договор съгласно който, нападението на едната страна се смята за нападение и срещу другата. Това да ви е познато от някъде? Абе тия в Русия съвсем изтрещяха...))

36

Анонимен

преди 9 години

Руснаците имат страшно климатично оръжие,вижте студа и снеговете в САЩ,а също и биологично....защо се раждат на Запад толкова гейове и третополови..

35

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До търговец... - но скоро започва монтажа по улиците... - на цистерните с квас...

34

търговец

преди 9 години

В русия щяло да има плодове и зеленчуци за нова година,но са за олигарсите на путин.

33

Джон

преди 9 години

Най-сетене едно разумно писание. Най ми хареса "политликата на жестикулиране". И бих добавил, биене в гърдите. Само че, все пак за какво бяха тези 4000 жертви, за да стигнем до това което Путин искаше от самото начало?

32

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До GFRПсихотропни или фалшив алкохол...

31

баи Ганю

преди 9 години

Какво отговорил цар Борис на Хитлер когато го попитал в крайна сметка да му каже каква политика ще следва България в Европа и през войната?Много точен и далновиден одговор дал човекът цар на българите."Винаги с Германия и никога срещу Русия"И докато бил жив удържал на думата си !?

30

GFR

преди 9 години

Ото фон Бисмарк E КАЗАЛ:КОНЕКРАДЦИТЕ ОТ ДОЛНОТО ПОРЕЧИЕ НА ДУНАФ СА КРАДЛИВИ И КРИВОКРАКИ !

29

456

преди 9 години

Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно или въобще да не се играе.Бисмарк

28

GFR

преди 9 години

9 MAI 2015 !

27

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Европа прави всичко възможно да подобри стандарта и живота на своите граждани... - на *** това е последната мисъл, която минава през главата му...

26

GFR

преди 9 години

ЦЕНЗУРАТА ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !

25

Акъл море

преди 9 години

Русия няма да допусне НАТО в Украйна.Русия ще принуди САЩ да престанат да разрушават държави.Русия ще научи Запада да уважава установения международен ред.Тогава и сополивите муцуни от древната българска държава,които не спират да лаят за да ги харесат от зад океана, ще млъкнат и ще станат мазни и послушни,както бяха 45 години!

24

Анонимен

преди 9 години

Америка и НАТО могат винаги да размажат рашките и Путин, но просто не им се занимава. Иначе не е никакъв проблем да влязат в Москва само за часове и да свалят режима. Натовската армия е най-яката и най-технологична армия въоражена с хайтек оръжия, просто ще размажем рашките ако поискаме.

23

менгеле

преди 9 години

Мишлето е в смъртна хватка.Крим ще им излезе през всеки отвор на тялото.

22

Даниел

преди 9 години

Според максимата на Торнхил, значи е време руснаците да хвърлят АК-47 и да се прибират у дома. Путин от многи акъл вкара руската икономика в такъв погром, че му е бедна фантазията просто.

21

до 25

преди 9 години

И ти изпусна едно изречение :)

20

456

преди 9 години

Най-много се лъже преди война, по време на избори и след лов.Ото фон БисмаркУикипедия бре Асене:))))))))

19

Анонимен

преди 9 години

VREME E ZA PREKROIAVANETO NA GRANIZITE V EVROPA.MENE ME INTERESUVA SAMO GRANIZITE NA BALGARIA.VSICKI BALGARSKI ZEMI OT TRAKIA,DOBRUDGA ZAPADNITE POKRAININI ZAEDNO S NISH,MAKEDONIA TRIABVA DA BADAT PRISAEDINENI KAM MAIKA BALGARIA.BALGARIA E GOLIAMA,KOGATO NITO EDNO NEINO KATCE NE OSTANE SVOBODNO.