105

Анонимен

преди 9 години

Г-жа Василева е мнооого вътре в атомните оръжие, а и поръчка изпълнява...Трябва да ни се втълпява непрекъснато, че трябва да се отделят повече пари за превооръжаване, защото защитата от НАТО не е БЕЗПЛАТНА! А и защо да не се хвърли *** върху Русия.

104

Маркс

преди 9 години

Бананът не може да преживее краха на Новия световен ред и замяната му с руското Съзвездие! Треперете янки, има защо! Денят на Страшния съд наближава и яхналият сив кон ще препуска в щатите, а Адът ще го следва!

103

Агент Фасулев

преди 9 години

Абе то НАТО наистина ми мяза малко на ала бала. Не смеят даже да опаткат ония брадатите психари в Сирия и Ирак, кскво остава да се сборят с руската сибирска мечкс

102

Маркс

преди 9 години

Бананът не може да преживее крахът на Новия световен ред и замяната му със руското Съзвездие! Треперете янки, има защо! Денят на Страшния съд наближава и яналия сив кон ще препуска в щатите, а Адът ще го следва!

101

Тучин

преди 9 години

НАТО няма да помогне аркадаш...ще видите ако се стигне до кютек какъв ще го изядем всички..Американците ще си гледат ***, ЕС е политически гигант благодарение на САЩ но е във военно отношение е джудже. НАТО - мато няма да помогне...дано да греша..

100

Агент Фасулев

преди 9 години

Ми аркадаш радвай се че Туркието е в НАТО че инак много кютек ще яде турския аскер. Ха сега кажи че не съм прав. Исторически доказан факт е това ;)))

99

Маркс

преди 9 години

Сееееекс на *** и на техните майки!

98

Агент Фасулев

преди 9 години

*** много ясно че целта е да се харчат кинти за НАТО МАТО и оръжия. Така орязаха и руския оръжеен пазар. Хитри са мамицата им. Просто гледат към необятната руска шир, бъкана при това с ресурси.

97

Sputnik -

преди 9 години

средство с/у натрапчиватапропаганда на еднополярния свят!На 10 ноември на световния медиен пазар започна работа мултимедийната група Sputnik,най-големият информационен бранд със съвременни мултимедийни центрове в десетки страни.Всяка редакция на Sputnik ще поддържа свои сайтове и ще излъчва предавания от студия на местни радиостанции.Сумарният брой часове на радиоизлъчването на Sputnik на 30 езика още през 2015 година ще надхвърли800 часа на денонощие в 130 града по света.

96

Tурчин

преди 9 години

Путин заплаши Ердоган с война заради Сирия. Това не го съобщават вашите "демократични медии" нали? В турската преса беше съобщено, че Путин е поставил ултиматум Ердо да спре да се меси в Сирия защото Русия щяла да вземе всякакви мерки.Ердоган го попитал дали го заплашва с война и той отговорил цитирам "ще ползваме всички възможности".. това е бил телефонен разговор между двамата. Новината е от две седмици.Но тука новинарските сайтове ви занимават с вип брадъровци.

95

майорски

преди 9 години

Статияте е проста демагогия ...атомна война ....таратанци ....ЦРУ създава психоза в България ...ама нещо не им се връзва Българина .....Русия си брани интерестите ..НАТО трябваше да спре с България и Румъния ...даже и това дойде малко множко ...но всичко с времето си ..... сега НАТОВЦИТЕ ни плашат с Русия ...утре ще ни накарат да си вдигнем бюджета за въоражение......а след 3 месеца ще купуваме КУГЪРИ и американско оръжие ......това е целта на подобна пропаганда

94

Запад осъзнал

преди 9 години

,,Путин уважает только силу''-Ехото на Москва.Точно.От руска медия....На Запада му дойде до гуша да му говори за мир на тоя.Сега този ги предизвика да започне надпреварата.Бедна му е фантазията какво може да се случи.Дано малко ум му е останало,защото,дори и китайците в Бризбейн,му показаха какво представлява.Сам самичък на празна маса.Изоставен от света.

93

SS

преди 9 години

Що махнахте стихотворението?Нали това е в основата на демокрацията, СВОБОДА НА СЛОВОТО.Аз не прочетох нищо нецензурно в него.Що махнахте стихотворението?

92

Турчин до 118

преди 9 години

Това е вярно 100% Но има едни които пещатат едни зелени парички и обичат да "усвояват" ресурси. Те имат и лаке и прислужници Кончито Вурстовци..Ха сега да познаем кои са те?

91

Агент Фасулев

преди 9 години

Ако на някой не е ясно САЩ водят политика ала Римската империя. Лукава, подмолна, глобална. Няма държава на която да не размахват пръст. Само че на Рашъ и ЧАЙНА ТАУН тия *** не минават. Америка е в залез и по добре.

90

Анонимен

преди 9 години

Ако Русия нямаше ядрени оръжия хамириканците отдавня да ги бяха демократизирали като Линия и Ирак където в момента се лее кръв, местинте са подложени на геноцид а американците смучат нефта и природните богатства.

89

ей

преди 9 години

какво ни интересува тази африканска държава, какво като имат ядрени оръжия тези бели ***, нямат банани. какво ще ядат?

88

Анонимен

преди 9 години

Русия не може да напада никоя държава, защото Русия не е въоражена за нападение. 90% от военния бюджет отива за отбранителни системи. С ядрени ракети не може да завземаш, може да унищожаваш в което няма никакъв смисъл. Второ Русия има наборна армия - такава армия не е бие за пари и не може да я пратиш в друга държава да убива непознати хора. И трето - всички войни са за ресурси, а Русия е най-богатата страна на ресурси - няма какво да вземе ако завземе някоя държава?

87

вера

преди 9 години

Браво!Кога успяха да го махнат?Стихотворението е на Евгений Евтушенко и е написано в разгара на студената война през далечната 1961 година, когато повечето от нас не са били родени.

86

Тихомир Томов

преди 9 години

от трезво разсъждаващия президент на САЩ Барак Обама. - Първо маймуните не разсъждават и второ СССР по ядрените си системи е нямал компютърни , а алкохолни проблеми !