47

Анонимен

преди 9 години

Столтенберг призова Русия да изтегли войските си от Украйна...И Русия ще го послуша, нали.Хайде стига вицове, след преврата в Киев баламите в Кремъл изчезнаха. Чудно е защо смешници като Столтенберг заемат високи постове. Вярно е, че решенията се вземат от Вашингтон, но все пак...

46

за силния няма закон

преди 9 години

НАТО не са обещавали на Горбачов, че ще се разпускат. Договореностите са , че няма да се разширяват отвъд границата на Западна Германия. Тази година за честването на 25 годишнината от падането на Берлинската стена, Кол с доста остър тон коментира, че едно споразумение, въпреки, че не е написано на хартия, трябва да се уважава. Горбачов прзна, че това е негова голяма грешка, че не е на хартия, а само устна договореност между Буш, Горбачов и Кол.

45

Столтенберг

преди 9 години

В момента графичните ни специалисти нанасят танкове и хиляди руски войници върху стара сателитна снимка, която може и да не е от Русия. Нужно ни е време, след последния ни подобен резил, се налага да се стараем повече с фалшифицирането на доказателства.

44

Гледам

преди 9 години

ДОсега само закани и намеци от страна на американците и техните *** в ЕС за да въвеждат санкции. Няма реални доказателства, само съмнения - някой казал, някой видял, на снимката май се вижда и т.н. Боза е това , не политика, пълна демагогия.

43

Анонимен

преди 9 години

Много станаха изолираните Русия , Иран , Сирия , Венесуела , Куба , Северна Корея .. Тези си мислят че могат да изолират половината свят..

42

Анонимен

преди 9 години

"Русия има избор. Тя може да бъде част от едно договорено по мирен път разрешение (на конфликта), или може да продължи по пътя на изолацията", отбеляза Столтенберг. Има и трети вариант - руската армия да тегли един здрав бой на НАТО-то, както често е ставало. Това е най-вероятния вариант, иначе няма смисъл от струпване на много танкове и войска. Нали помните Чехов, "ако в началото на пиесата има пушка, то тя непременно ще гръмне". Щом Русия струпва армия до Западна Европа, то скоро ще има марш

41

Анонимен

преди 9 години

1990г. НАТО: Ако Русия съдейства да обединим двете Германии, няма да се разширяваме на изток2014г. НАТО: Русия продължава да пречи на разширяването ни на изток

40

БГ

преди 9 години

Аз призовавам САЩ да престанат да се месят в Европа, да натискат държавите в нато да им играят по свирката против Русия и да си се приберат оттатък Атлантика, че около бреговете им вече има подводници. Американците с подстрекателствата си и намесата дето не им е работа вкараха света в нова студена война само и само да си продават оръжието, че много застоя в складовете им !!

39

рашка бедняшка

преди 9 години

"Пакт за ненападение между Германия и Съветския съюз Рибентроп-***"ако този пакт несъществуваше, 50 милиона европейци нямаше да загинат за половин десетилетие

38

Може

преди 9 години

Разбира се , че ще ги изтегли . Единственото условие е американците да се изтеглят зад океана .

37

Анонимен

преди 9 години

НАТО да спази договорките с Русия, да си изтегли войските от окупираните държави и да свие границите си до тези, които е имал до 1990-та година.

36

рашка бедняшка

преди 9 години

ако не бяха западните съюзници през ВСВ, сега щеше да се вее немското знаме в Москва

35

Р.Р.

преди 9 години

Само путини *** и соц. *** драска тук. Другари съвсем скоро няма да има за какво да пишете, защото Путин е решил да унищожи Русия, от голямата Мечка ще я превърне в путинско джудженце, каквито сте вие рубладжиите.

34

анализатор

преди 9 години

Всяка страна има своето конституционно право да разполага въоръжените ли сили до своята граница . Недопустимо е трета страна/ независимо коя / да определя на какво разстояние от собствената си граница ще разполага армията си първата страна в собствената си държава. По отношение на второто обвинение ако има доказателства дасе дадат и покажат , а не да има просто голословие . Наличие на войски на една държава в територията на друга е нахлуване агресия. Но каква е територията на ЛНД И ДНР ??

33

рашка бедняшка

преди 9 години

може ли да се къпещ в злато, нефт и какви ли не още богатства, а да си беден като църковна мишка, народа ти да гладуваявно че може, рашките го доказаха нееднократно

32

Анонимен

преди 9 години

Добре че Путин има железни нерви, че иначе щеше да се вее руското знаме над натовската централа в Брюксел!

31

боклуци

преди 9 години

A вие лицемерни *** марионетки ще допълзите ли обратно в дупките си и особено в оная зад океана? Да мерите с един аршин, иначе няма смисъл да се пените.

30

Анонимен

преди 9 години

"Столтенберг призова Русия да изтегли войските си от Украйна"Русия ще изтегли войските си от Украйна един ден след като нахлуе там и смени всички държавни знамена по администрациите с руски. Моментът на нахлуване зависи само от вас господа от НАТО, братушките имат цивилизована армия, действа само при наличие на данни за агресия!

29

Анонимен

преди 9 години

"Бившият съветски президент Михаил Горбачов заяви, че Съединените щати унищожават договореностите за отказа от разширяването на НАТО."Дори западният агент Горбачов ви го каза. А той беше там при договарянето и подписването на всичко.

28

рашка бедняшка

преди 9 години

това е няй - изпадналият народ в света, пияници са им не само мъжете а и жените