100

кали

преди 9 години

Блестящо изпълнение на Крисия !!! Заслужено първо място !!!

99

АТАКИСТ

преди 9 години

до БГНе думай бе! Значи Волен направи коалиция с турци или само даде вот за кворум за да накове Тиквата, след което гласуваше "въздържал се" на всички проекторешения на *** и ***? Значи Тиквата направи Коалиция с отявлени фанатични *** като Касим Дал и Корман Исмаилое, но Волен ти е ибрикчията, а? Забавляваш, ***!Обичам те, Крисия!

98

БГ

преди 9 години

До vargИбри, боли ли сюнета, който си направихте всички юрушисти под диктовката на сокола?Значи съжалаваш, че тези на са ... хаалката на крисия, зашото са обратни?ПОЖЕЛАВАМ ТИ АКО НЯКОГА ИМАШ ДЕТЕ НА НЕГО ДА МУ ПРЪСНАТ Х_ЛКАТА!ДЕЛЕСАРСКА ***!Да живее България!

97

Пореден анонимен

преди 9 години

Престанете да коментирате етническата принадлежност на участниците! Това няма отношение с таланта на децата. Крисия, Хасан и Ибрахим се представиха невероятно и хората го оцениха.

96

Анонимен

преди 9 години

ами ето 12 точки от Хърватско,Сърбия,Кипър и още някои все държави с турски гастарбайтери,а от матушката как всьегда голой ху..й для болгаров

95

кали

преди 9 години

Аз мисля , че Крисия се представи блестящо , и напълно заслужава да заеме първото място !!! Честита победа на детето , прославило Бългатия с уникалното си изпълнение !!!

94

ья

преди 9 години

срам ме е че живея в тази държава

93

Анонимен

преди 9 години

159 - Italy147 - Bulgaria146 - ArmeniaКакво означават са тия цифри! Само 147 турци в цяла Европа ли са гласували за Мехмед и Хасан?

92

Кончита Вурст

преди 9 години

Следващата Евровизия,ще пея от името на Бугаристан!

91

анонимен

преди 9 години

Децата се представиха перфектно-безспорни таланти, които могат само да ни радват. Песента е силна, с възможност да представи достойнствата на изпълнителите. Не е случайно, че беше подкрепена. Заслужаваха първото място. Зарадвайте се на успеха на децата. Браво!

90

АТАКИСТ

преди 9 години

до БГАз по-голямо ибрикчийство от това на твоят вожд Тиква коалирайки се с фанатичните мюсюлмански *** Касим Дал и Корман Исмаилов не виждам!

89

БРАВО

преди 9 години

НЕОЧАКВАНО , НО СЛАДКО......

88

БГ

преди 9 години

До АТАКИСТВсички юрушисти сте доброволно обрязали се еничари на хидроинженера!Поклон пред трите деца!Горд съм с вас!Да живее България!

87

Анонимен

преди 9 години

Планетата на децата - уникална песен, вокал, пиано съпровод, текст. Ако западняците знаеха български или пък имаше английски субтитри - първото място щеше да бъде наше. Въпреки всичко за мен няма значение кое място ни отреди политиката- за мен изпълнението на Крисия, Хасан и Ибрахим е най-доброто от всички останали в конкурса за детска евровизия 2014.

86

АТАКИСТ

преди 9 години

Благодарете на екипа на Слави и Маестрото, че са изобретили тази песен за Крисия.

85

Анонимен

преди 9 години

ГЛЕДАХ ГО ТОВА ДЕТЕ,АМИ УМЕЕ ДА ПЕЕ И БРАВО!!!БРАВО И НА ПИАНИСТИТЕ!

84

Анонимен

преди 9 години

Уникални са.Браво,амбициозни и талантливи деца.Направиха много повече,от всички вас които критикувате,което неможете да ги стигнете докато сте живи.

83

Кали

преди 9 години

И как можаха с тази ужасна рокля да я облекат?!!! Все пак е на 9 г. А детската планета предполага цвят, балони, слънца, а не черно и бяло......

82

Атанасова

преди 9 години

СЕГА ДА ПОБЕДИ И КУБРАТ И ДА ПРАЗНУВАМЕ!

81

...AndJusticeForAll

преди 9 години

Българската песен бе най- добра от музикална и творческа страна! Всички деца пяха много добре, но нашата песен от първо чуване прави впечатление и с всяко друго, все повече и повече те грабва! Евала и успех на всички българи. Нека ни запмнят и с нещо хубаво, не само с измами и корупция