29

Анонимен

преди 9 години

25 години Американско Робство за Източна Европа.. Убийство на 20-30 милиона с реформи .. А кога ще дойде края на реформите .. Докато ни избият всички.. Това не е достатъчно.. 2 милиона убити българи са малко..

28

без пардон

преди 9 години

Единствените, които спечелиха от демокрацията са от криминалния контингент. Утайката излезе на повърхността и криминалните елементи завзеха всички видове власт и безнаказано продължават да управляват държавата.

27

с.

преди 9 години

Червената комуноидна *** рони сълзи и вие на умряло днес!:)Вечна слава на президент Рейгън,който съсипа съветските *** и освободи половин Европа!Целият източен блок плюс Литва,Латвия и Естония тръгнаха по свой път и днес са свободни и проспериращи държави!Наскоро бях в Полша!Навремето тънеха в мизерия и като идваха тук се избиваха да купуват салами и какво ли не защото нямаха!Днес нямат стигане!Защото наритаха червените ***!А вие целувайте Путята по интимните части и тънете в беднотия!

26

ЕСССР

преди 9 години

25 години - обединена Европа! 25 години - чалга!

25

Анонимен

преди 9 години

Има документи за това че Англия и САЩ са платили половината от стената,значи и те са искали тази стена.Много се спекулира с това,а истината е че те са плащали за нея и англичаните са начертали откъде да мине стената.

24

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Да живее САЩ,долу русия,долу путин,долу жириновски,долу евразийския съюз,долу социализма,долу комунизма,долу болшевизма!!!

23

55

преди 9 години

До Berlin: Точно пък Берлин е най-голямата *** махала в Европа!

22

Анонимен

преди 9 години

СТЕНАТА Е НАПРАВЕНА СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА САЩ И АНГЛИЯ,,,СТИГА ПИСАХТЕ ГЛУПОСТИ.ВСИЧКО Е БИЛО СЪГЛАСУВАНО,ДАЖЕ АНГЛИЧАНИТЕ СА ПОСОЧИЛИ КЪДЕ ДА БЪДЕ РАЗДЕЛЕН ГРАДЪТ--ПО ТЯХНО НАСТОЯВАНЕ....

21

ОПИТОМИТЕЛ

преди 9 години

През 70-те години на миналия век, с ВЛАК пътувах от Хановер, Западна Германия за Западен Берлин през Източна Германия. Още на първата спирка Магдебург, ВИДЯХ МИЗЕРИЯТА на ИЗТОКА. СТРАШНА е БРАТЯ! По натам, ВДИГНАХ РЪКА да ПОЗДРАВЯ, група селяни работищи на полето. Всички вдигнаха ръце. Дойде човек до мен и ми ДРЪПНА РЪКАТА и каза, "ЗАБРАНЕНО е ВДИГАНЕ НА РЪЦЕ"! Влизането в предградията на Западен Берлин е като, ВЛИЗАНЕ в ОГРАДЕНО с стена САФАРИ "СЕРЕНГЕТИ". Берлин бе ХУБАВ, СПОКОЕН ГРАД.

20

Berlin

преди 9 години

Сега аз съм в центъра на събитията, а вие си оставате в *** махала на Европа.

19

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Вечна почит към Роналд Рейгън, Маргарет Тачър и Хелмут Кол които унищожиха съветската империя!!! Нищожеството владимир путин знае, че скоро ще дойде и неговия ред на увисне на въжето и трепери в кремъл... Да живее САЩ!!!

18

И.С.

преди 9 години

До бибоИ тогава е подписан и документа "Канцлер Акт".Който ограничава суверенитета на Германия,и всяко едно решение на високо ниво,трябва да се разреши от Вашингтон.Реално това е окупация,или както днес е модерно-това е анексия--този документ е валиден и днес.

17

Анонимен

преди 9 години

до Доктор Сърп и чукСмотан си и ти личи колко те боли за миналото.Споко, още изненади ще има-само гледай!

16

Анонимен

преди 9 години

Честит празник на всички путинофили!Както съборихме Стената, така и Мордор!Скоро.

15

бибо

преди 9 години

тази стена е направена със съдействието и искането на англия и сащ.те даже са плащали общите расходи.те са плащали,а ссср със свойте войници са я изградили.документите за това ги има в музея на "германската нация" в библиотеката им.доста немци това го знаят.фактите се прикриват и се приписва историята.

14

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Честит Ви 10 ноември уважаеми Американофили. Това е най-светлата дата в световната история за 20 век, когато безпожната съветска империя се разпадна и Великата Американска Демокрация завладя Европа. Честита свобода и на евромайданци, те най-накрая са свободни от руския ботуш!!!Скоро ще организираме бунтове срещу путин в русия и руснаците сами ще го свалят от власт и ще го обесят публично за назидание!!! Да живее САЩ и вечна почит към нашата освободителка от гнусното съветско иго...

13

123

преди 9 години

Бягствата на берлинската стена винаги са ставали от Изток на Запад и никога в обратната посока.Може ли някой кух русофилистик да поясни защо е било така?

12

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

преди 9 години

Стената е направена по искане на САЩ и Англия.Стига ни лъгахте.САЩ и Англия даже определят откъде да мине тя....

11

ИСТИНАТА Е..

преди 9 години

Разделянето на Германия е по настояване на Англия--не пишете глупости тук.Стената е платена на 50% от англичаните.Има документи затова.Стига с тази дезинформация.НЕ оправдавам комунистите,но мнението на хората е маниполирано--а ИСТИНАТА трябва да се знае....

10

Българин

преди 9 години

Дякую тобi Боже, что я не москаль!