115

Радан Кънев

преди 9 години

Мафия в БГ е равно на комунисти...никой не го е виждал това чудо но всички ви е страх от него.Приятели вие които ни натоварихте отново като ваши народни избранници да работим за вас обещаваме че този път ще се справим в мафията.Честно!Вече имаме правителство и започваме да си разделяме министерства постове както разбира се пари.Спирам да хейтвам виртуално тук сред вас и започвам съвсем реално да прибирам едни пари без грам да се уморя от работа за тях.Жена ми пощръкля сега от радост-ще има пари!

114

Анонимен

преди 9 години

След месец мъки, започват по големи мъки.

113

Анонимен

преди 9 години

До атакистаА водача ви прави каквото каже Местан. И днес за 10000-ден път го демонстрира. Батака = ДПС.

112

атакиста

преди 9 години

До СТАНИ МИСЛЕЩ ЧОВЕКТи си единствения умен и интелигентен човек. Ние хилядите членове на Атака досега признаваме 2-*** народни водачи. Волен Николов Сидеров и Марио лидера които събуждат народа. Във всички национални сборове на Атака признаваме единствено тези 2-*** водачи които биха могли да поведат народа!

111

Анонимен

преди 9 години

Нека краденето запоне сега!

110

ИСТИНАТА

преди 9 години

До ПешкoГЕРБ още началото на управлението си 2009 вдигнаха ЗДРАВНИТЕ Вноски на само осигуряващите се трайно безработни от 10.4 на 16.8 лв. и заплашиха с глоби и отнемане на имущество.Значи Българина трябва да плаща дори и да не работи защото има имущество за отнемане докато бай * може само да прави деца.

109

ВЪПРОС ???????????

преди 9 години

Луд ли беше Волен Сидеров като наричаше НФСБ (Национален Фронт за Спасение на Бойко) ?Кой излезе лудия ???? Май май всичко което говори излиза че е истина ...ама някой не искат да го проумеят понеже са тъпоъгълни триъгълници !

108

Анонимен

преди 9 години

Но защо чак една седмица след празника на Тиквата?

107

СТАНИ МИСЛЕЩ ЧОВЕК

преди 9 години

Единствените адекватни фактологични( в време и пространство)както аналитично реални с народен изказ в това Народно Събрание бяха Волен Сидеров и Велизар Енчев.Останалото е меркантилно-злобна гмеж и когато и да ги загасите с бензин все ще им е късно.*** такава уморихте Народа с гаврите си спрямО лицемерие и финансов геноцид...а вие им се връзвате още хора...НАРОДЕ????

106

Площад на Съгласието

преди 9 години

Един народ! Един площад! Една тиква без мандат!

105

Пешкo

преди 9 години

Да,правителството ще изкара пълен 4-годишен мандат. Но на 2-та година ще се смени само премиера с Лили Павлова защото Бойко ще бъде избрах за президент. След 4-ри годишния ни мандат ще имаме още 3 по 4 год. защото бедните вече ще сме ги изморили,който е оцелял за да си плаща тока ще работи на 2-ра и 3-та работа ,ромите ще са вече 3 млн. ще сме ги размножили а младите ще са емигрирали. Герб вече ще бъде вечно на власт!Честито и да живее Герб.

104

ХХХ

преди 9 години

Какво може да се очаква от народ който нарича "луд" човека който казва истината , а се кланя на тези които го крадат и затриват от години ? .....................................НИЩО ПО РАЗЛИЧНО ОТ ТОВА !

103

Харо

преди 9 години

Дол що не поздрави и ПФ?

102

Георги Димитров

преди 9 години

Ама нали видяхте какви са сегашните протестиращи :) ? Нямат нищо общо с тези от протестите против Пеевски.Сега протестират същите хора, които ходиха на концерта на БСП и ДПС. Където Местан и Станишев се целуваха и обичаха пред цялата държава. А сега.. останаха с пръстче в дупе. Големи концерти, голямо чудо. БСП събраха 16% от гласовете на държавата. Толкова колкото и на турците. Срам и позор.. за БСП са гласували повече *** от колкото българи. Така че М.Манолова да си затваря човката

101

Анонимен

преди 9 години

Сега Лукарски трябва да инициира пълен финансов одит на Станишев, Сидеров, Местан, Доган и много други. Трябва да се знае как тези хора парадират с несметно имущество, без да са законни източниците на парите! Съд и Затвор!

100

Пешкo

преди 9 години

Продължавам- видяхте какво стана с хилядите недоволни и протестиращи днес. Докарахме десетки камионетки с жандармерия ,да това са разходи за да смажем протеста на Атакистите но се налага за спокойствието ни. Така че си вземайте поуки- никакви протести занапред,дори да са ви непосилни сметките за ток. Вземайте кредити от банки,от фирми за бързи кредити,но си плащайте. Ние от Герб показахме че не се шегуваме. Никакви протести занапред,на който не му изнася да емигрира. Ние от Герб сме милионери.

99

Анонимен

преди 9 години

До 116Той Сидеров е с този който му даде повече пари :-). Мъжка *** от всякъде. Плащат му руснаците, плащат му турците.. Той е викач, вика за който му платят

98

Бойко Борисов

преди 9 години

Нещо май почнахте да се бъзикате с мен А?Ами да си тръгна мога ли?Няма да го направя защото мъдрия ни Народ ме натовари да направя правителство от такива които нямат като мен старото куче милиони които сега ще превърна в милиард като дам и на тях.На мен няма да се сърдите на който не му изнася 400 лева заплати още 4 години мисля терминал 2 го знае къде.Аз няма да се излагам пред началниците в Брюксел заради вашите прищевки за по високи доходи защото за мен е важен дефицита и да съм номер 1.ОК?

97

Анонимен

преди 9 години

След месец мъки: Имаме кабинет, Борисов отново премиер ..... а Сидероуглу ефенди отново е с ДПС!

96

Анонимен

преди 9 години

До МАЛКИЯ МЕСТАНайде марш в турция.. България ще се управлява от българи. Местанчо, да се радва че още във властта