15

Ahahahah

преди 9 години

Дори и да вземе властта ББ ще я сдаде пак преждевременно А тия дето го смятат за бог а ЦВ ЦВ за пророк,отново ще подскачат из площадите с искане божествения (ББ) и пророка му (ЦВ ЦВ) да управляват Всяка религия когато се радикализира е опасна ,всключително и бога ББ и пророка му ЦВ ЦВ

14

Анонимен

преди 9 години

Томас Фрийдман, "Ню Йорк таймс":"Проведохме безсмислени избори в средата на мандата. Никога не са били харчени толкова много пари с толкова малко мисъл за твърде променливото бъдеще. Какво щяхме да обсъждаме, ако имахме сериозни избори? Какво ще кажете за най-големите предизвикателства, пред които сме изправени днес устойчивостта на нашите трудещи се,..."Отговорете на този въпрос,г-н докторен генерал-или генерален доктор - по мафиотските науки - според посланиците на САЩ!!

13

Анонимен

преди 9 години

Плевнелие е много як, не като президент, а като *** на пресконференция на ГЕРБ. Моля за последни два въпроса. Смях. Ще има поне 20 въпроса, На Боко му е кеф да си ланка.

12

Анонимен

преди 9 години

ситуацията е много сложна - по добрията вариант е да има правителство, но това не трябав да бъде правителстав на всяка цена- Прави са фронта, че ако не се изпълняват програми по-добер нови избори. Най-добре да се направи компромис и от едните и от другите но Батмана не обича компромисите-

11

<><>

преди 9 години

Уж левица , уж десница , а всички под една *** ! Уж политически опоненти , а са на един собственик ! Това прави за да се избегне всякакъв вид конкуренция ! Ако не ви е ясно се замислете защо от толкова години едни и същи се въртят и никой не влиза в затвора ? Всичко е един сценарий .

10

Анонимен

преди 9 години

Правителство на националното съгласие с мандат на ДПС, премиер Серьожа и подкрепата на ГЕРБ. Бойко президент и губернатор на Слънчевата система. Путин и Обама, като Ин и Ян ще крепят баланса във вселената, а Баракова рекламно лице на Виктория Сикрет, щот обича да си пазарува!!!

9

Анонимен

преди 9 години

С това си действие Бойко и РБ принудиха БСП и ДПС отново да се прегърнат и те, дори и бити на изборите, този път ще бъдат свръх-яростна опозиция и ще удушат новото правителство за броени месеци. Кат ознаем на какво положение е държават, ГЕРБ и РБ изобщо нямат полезен ход вече. Стягайте се по Коледа или най-късно след новогодишните празници за нови избори!

8

asss

преди 9 години

жална ни майка

7

Анонимен

преди 9 години

Айде на пързалката. Не го върна формално. Утре ще се състои действителното връщане в парламента.

6

Монархист

преди 9 години

О, не! Пак ще го гледам тоя от сутрин до вечер и пак ще му слушам променливото (според времето) мнение или самохвалбите му, че само тои строй, другите си бъркат в носовете по цял ден.

5

Анонимен

преди 9 години

Ако това правителство се състои, то цял народ, а и цял свят ще му брои до 10 като на боксов мач. Само 10 седмици, не повече!

4

Анонимен

преди 9 години

Лютви Местан харесва това!

3

Нищо ново

преди 9 години

Доган ще му трабва за президентските избори. Така, че "Кой" и остава "Той".

2

Анонимен

преди 9 години

Стягайте се за новите избори преди Коледа! Ясно е, че нямат бройката. Пари има, не е като да няма, но са в черните каси, проблема им е как да ги осветлят, белите пари свършиха.....

1

икономист-пенсионер

преди 9 години

Червените *** след изборите говориха как е национално отговорно да има правителство , сега обратното да няма правителство. Едно със сигурно съм научил , че там където на власт са комунисти всичко е погром и беднотия за хората. Върхушката на партията са милионери като в Северна Корея например или в Куба и т.н. Затова на Пиночет върховния му съд беше на стадиона и сега народа живее добре.