152

Анонимен

преди 9 години

До Момичето лъжеи защо и е да лъже? След като много сте сигурен/на и внушавате подобно нещо дайте по сериозни основание,другуто са си ваши тълкувания и внушения

151

тъй ли?

преди 9 години

до някой си t-rex Май сам не си вярваш какво си написал? Ти полицай ли си или роднина на полицай? По времето на комунизма беше роднина милиционер,роднина милиционер! Май полицаите досега не са имали никаква сериозна реформа,а трябва да ги сакратят наполовина,щото какво правят за обществото.Пазят престъпниците и политиците,а данъкоплатците,от които им идва заплатата са унижавани,претърсвани,рекетирани и т.н.Крайно време е да си поемат отговорността за подбни случаи.По селата има огромна престъп

150

Проверяващ

преди 9 години

Аз ще проверя полицайката , първо в полицейските уши после в полицейските уста после полицейските увиснали гърди ,полицейската катеричка и накрая ще бръкна и в полицейския заден двор .ооооооооооооххххххххххххххххххххххх то да проверяваш полицай било голям кеф.

149

Момичето лъже

преди 9 години

Никак не харесвам полицията (не полицаите и полицайките като индивиди) защото полицията като цяло не си върши работата, т.е. не пази и не защитава хората, от чиито данъци се издържа и които й плащат здравните и пенсионни осигуровки, а пази само властващите. Това не е полиция, а охрана на властващите.Но в този случай съм убедена че момичето лъже. Гледах интервюто й по ТВ: много зле изигран театър, по всичко личи лъжа. Защо? Просто нов вид бизнес на измамници с цел печалба от рекет и/или съд.

148

отговорност

преди 9 години

Определено на бг. полицията не може да ес има никакво доверие!Ония ден даваха друг случай на пребит от полицаи човек защото не е паркирал правилно,при това и акт му е написан и дружно полицаите са го пребили! Това момиче,Борислава едва ли има някаква полза да разкаже какво са и причинили,да се срами и черви и пред баща си и пред състуденти и цяла България!Полицията освен,че прекаляват и превишават правомощията си източват чрез 20 заплати при пенсиониране и без това бедната ни страна!

147

шеф Манчев

преди 9 години

Ще проверя лъже ли студентката като и напъхам едио парче бахур,малко магданос и брокули.Хигената е мисля на ниво ,но сме длъжни да проверим.

146

:))))

преди 9 години

До t-rexС нея ще се гаври пОЛИЦАЯ който знае , че няма да бъде наказан .Уволнете 10 ПОицая и другите ще пият кафе пред министерството 2 седмици ....и ще влязат у ред.

145

t-rex

преди 9 години

Още от началото тая история издишаше, ама като казах тогава че не бива да се вярва на това момиче те ме изкараха ченге и ненормален. Коя ще е тая полицайка дето ще вземе да се гаври с някой посред бял ден на улицата пред толкова много свидетели?! От друга страна това девойче дето се изкарва жертва има нещо налудничаво в погледа...

144

янки

преди 9 години

Защо не кажат на какви въпроси е отговаряла на полиграфа.Като нищо не знаете не се обаждайте.

143

ОБИСК и ПРОВЕРКА

преди 9 години

Да се свалят гащите на полицайката ,да и се свали сутиена на площад Независимост .А защо не и на дъщеря й .... както и на дъщерята на началника на 4-то РПУ ,на дъщерята на началника на Софийско градско МВР , и жената и дъщерята на главния секретар на МВР .ето тогава ще се съглася ,че нищо не е станало....и всичко е нормално .Ако не се съгласят на проверка ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ и СЪД за ПРЕВИШАВАНЕ НА ПРАВАТА.

142

Полиграф

преди 9 години

Ще й стиска ли на наркоманката Борислава Латинкова да се подложи на детектор на лъжата? ДА или НЕ?

141

до 200 анонимко

преди 9 години

Пак не си си взел дозата и халюцинираш.Свършен си брато.Бавно си отиваш.Бавно,бавно........

140

янки

преди 9 години

Тази полицаика лъже като дърта ***.Незнам кое е по лошо обискът които не е по закон или ,че лъже.Тези полицаичета комплексарчета трябва да разберат че са наши охранители аз им плащам заплатата с моите данъци и трябва да се отнасят с уважение като спазват закона.И да не гледат много каубоиски филми.

139

Анонимен

преди 9 години

Престъпниците и гамените,мразят полицаите.Честните хора също не изпитват добри чувства,защото са жертва на различни престъпления и мислят,че полицаите не си вършат работата.Като цяло полицията не се ползва с голям авторитет.Но като изгледах цялата история от жалбите на потърпевшата,изявите на баща и,подкрепата на някакъв уж приятел и изявлението на самата полицайка,стигам до извода,че момичето се вкара в страшен филм.Вярвам на полицайката и мисля,че трябва да съди клевентицата.

138

Анонимен

преди 9 години

Много ще се радвам всички плюещи по полицията, да срещнат само веднъж групичката хулигани и наркомани(с мачете, самурайски меч, боксове, бухалки, ножове и подобни), задържани преди мача Левски - ЦСКА и да им потрябва помощ. Може би и те, като обараната наркоманта, трябваше спокойно да бъдат оставени. *** народ сме и си заслужаваме живота! Плюйте по полицията, плюйте и по себе си. Всички читави отдавна не са тук. Само плюещи и самосъжаляващи се ***.

137

Бънди

преди 9 години

Аз не съм полицай, но съм склонен да повярвам на този полицай. В крайна сметка и да й е бръкнала у хралупата тя си е ввършела работата. Обиск като обиск. Питах ви къде запалянковците крият бомбички, никой не отговори. А наркоманка къде ще си скрие дозата? Пак никой няма да ми отговори. Цъкнете минус, по лесно е.

136

Анонимен

преди 9 години

На тази полицайка, това не е първия и случай. Мен ме съблече чисто гол в Мола на Черни връх и ме държа три часа, докато ми проверяваше дрехите. По едно време се измори и седна да пие кафе, а аз седях все така гол. После след кафето, като не намери нищо ми върна дрехите и ме пусна да си ходя. След случката , вече ме е срам да отида там.

135

Анонимен

преди 9 години

Пропусна да напишеш, че в 3-то РПУ освен че си получила пълна незаинтересованост и подигравки, цялото РПУ се изредило да ти бърка с пръст отпред и одзад.

134

БАБА КУНА

преди 9 години

ПОЛИЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ОБСЛУЖВА МУТРИТЕ И ОСОБЕНО ГЛАВНАТА МУТРА. ВСИЧКИ СА ЗА УВОЛНЕНИЕ. АКО ВИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО НЕПРИЯТНО НЕ ГИ ТЪРСЕТЕ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СИ МРЪДНАТ НИКОГА ДЕБЕЛИТЕ ***.

133

възмутена

преди 9 години

Пострадах от кражба в обществения транспорт- беше срязана чантата ми и взето портмонето. Посетих 3-то РУ на МВРда се жалвам от случката. Получих техните подигравки и пълна незаинтересованост. Според тях аз бях виновна за случилото ми се.Чудя се тези хора как заработват заплатите си?