63

Бай Григор

преди 9 години

Спокойно толупите -полицаи и военни могат да работят до 55 години , и после до навършване на 60 да бачкат другаде ,защо аз да се пенсионирам на 67 ,а тъпана дето е с 12-и клас на 45?

62

Анонимен

преди 9 години

Това не е лошо освен клоунски носове да им дадат и цели униформи на клоуни! Крайно време е да се знае в тази държава кой за какво получава заплата!

61

Анонимен

преди 9 години

Абе щом нема нито един политик в панделата, значи полицията не си върши работата, щом не си вършат работата, няма привилегии

60

Анонимен

преди 9 години

чета,оня ден,спрели кола и започнали да опипват и събличат момиче на улицата.

59

ХА СЕГА ДЕ?!

преди 9 години

ТЕЗИ ТЪРТЕИ НА ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА ЩО РЕВАТ?А ние с гайдите кво да кажем?!

58

Прави са!

преди 9 години

Единствено Атака подкрепи ранното ви пенсиониране. Друг път като гласувате мислете!Кой ви подкрепя и уважава пагона, и кои ви използват за лични цели.

57

Анонимен

преди 9 години

Хора, не полицията е проблема на държавата, другаде е , помислете малко и сами ще прецените къде отива най-голямата част от бюджета на държавата.

56

Анонимен

преди 9 години

70 000 ушеви

55

Анонимен

преди 9 години

DOSTATACNO VISOKI ZAPLATI VZEMAT , A NEKOI I RUCHVETI. I SE POLZVAT KATO OBLEKAT UNIFORMATA S GOLEMA PRIVILEGIA. VIG TI ME AZ SAM POLICAI I MNOGO NECHTA MI SA POZVOLENI.KARAT I PIAT I KOLEGITE IM NE GI PROVEREVAT.

54

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 75Аз полицай НЯМА да стана!Така че, ти като си станал, ще работиш до 75!Въпроса е, ти като си станал, но не искаш да работиш до 75, СТАВАШ ЛИ ЗА ДРУГО, или нямаш избор и затова реваш :)

53

do 57

преди 9 години

nqkoga nalagalo li se e da tarsish policai i teda si svarahat rabotata ????te osven zaplatite si da pazqt nishto drugo ne varshaat

52

Анонимен

преди 9 години

не можели да работят на повече от 45 години, а как учител, лекар,пилот на самолет може

51

фен на атака

преди 9 години

харесвам този сценарии на бойко..време беше да се реформира/ощети/това звено

50

Анонимен

преди 9 години

ненужната администрация е над 500 000. това е тумора който погубва всички ни

49

До Бивш полицай (44)

преди 9 години

Такава е логиката на българина:Вдигна се на протести срещу високите сметки и ББ беше принуден да даде оставка. Сега предварително ни уведомиха, че предстои да плащаме още по-високи сметки и, на фона на тази "радостна" новина, българинът, Бог знае защо, пак си избра ББ да го управлява.Така че няма какво да се чудите, господине. Акълът ни е толкова.

48

Анонимен

преди 9 години

А как един хамалин ще работи на 65 ?

47

ХАЗНАТА

преди 9 години

Е опразнена и сега нови милиардни бор4ове ни 4акат.....така 4е милиционер4етата ще трябва да ба4кат и плащат както вси4ки останали....каквото било било!!! Държавата е в страшен колапс! Само направете справка: около милион и половина работещи, които генерират реално парите в държавата и около 4 милиона (***, полицай, администрация, пенсионери, деца) неработещи!!! Няма държава и система досега измислена в света, която може да издържи това нещо....ние сме тотално никаутирани като държава!!!

46

Анонимен

преди 9 години

Това и аз го гледах и се чудя как е възможно да не са изпратили друг патрул да арестува тези които си превишават правата.

45

бат Миро

преди 9 години

Е *** наглите тюфлеци. Не стига, че за 1 ст работа ги мързи да свършат, сам оскатават по сенките, ами п привилегии искат. И това след като преди има няма и седмица пребиха жена и мъжа и пред полицаи, който истимаро са седели отстрани. Визирам случая със семейстовото заради "I love you". *** корумпирани.

44

Анонимен

преди 9 години

Ние като протестирахме преди година каде бяхте? Са плачете? Пазете ги още!