201

Анонимен

преди 9 години

Уважаеми, кой е десен в България?Осъзнайте, че теоретично, защото има много науки за това , практически също, десни са тези, които имат всичко и не им пука за нищо, защото искат и останалото.Какви десни има в България при тази мизерия.Мизерията ражда революция!Реформаторите, в кавички са обрали гласове от отвратените, защото и те самите са отвратителни.Не очаквам нищо от мусура като Кънев, за Кунева нямам думи-*** и упорит.Това е, господа, номерът с дясното.

200

internetlumpen

преди 9 години

Политиците си играят на 'принципи' !Освен че е смешно нелепо на фона на предишните им политически биографии, това е и дълбоко безотговорно в настоящата ситуация, която изисква бързи, животоспасяващи действия. Ако не съставят действащо правителство те ще се самоубият окончателно, завличайки след себе си страната още по-надолу и назад.

199

Бенковски

преди 9 години

Eй правете правителство стига си играйте със съдбите на бедния и ограбен българин от 24 годишния криминален преход че народа няма да ви търпи и ще играе Майдана накрая да знаете и то още през ноември!!!

198

Анонимен

преди 9 години

BOIKO E UROD ,A GERB BITA KARTA

197

интервю

преди 9 години

До 217 Не знам кой от какво се страхува, но герберите в изборната нощ гледаха като ударени с мокър ***. Те се надяваха на над 100, а няма да имат и 90....И други избори да има, ще паднат още, а аз желая в парламента да влязат още, и още партии. Ха да видим Боко тогава...

196

neni4a

преди 9 години

До *** Нито е мъдър ,нито хитър Опитва се да я докарва,но нито на израз ,нито на деиствия успява да го направи и просто няма умствения капацитет за това Инак виждате,че нито ББЦ ,нито АБВ ,Атака, че дори и ПФ не са много навити да се обединяват с ББ Сега да видим какво ще кажат от БСП ,но ако и те го отрежат,остана да отиде при Местан и почне с фелациото ,инак няма да види премиерски пост Самовлюбения и нахален ББ ще си изгони потенциалните партнъори Е освен Кънев и Бареков не иска

195

yan

преди 9 години

Очаквам един месец всички минали 4-те % да се карат, да не могат да съставят правителство, народът да разбере как е бил лъган, защото избранниците му ще се разголят политически, и при нови избори да останат най-много 3,4 партии.

194

Анонимен

преди 9 години

Само като видя Лъчо-Мозъка и умното, обветрено и изпълнено с чар лице на Цв, ми стига.

193

Анонимен

преди 9 години

До neni4aВисокия резултат на РБ е много показателен. Ако има избори до 2-3-4 месеца гласовете на десния избирател масово ще се прелеят от ГЕРБ към тях.

192

Анонимен

преди 9 години

GEB SA NAI DOLNATA I MIZERNA PARTIA SASTAVENA OT BIVCHI CHENGETA ,NACHELO S MAIOTA BORISOV TIKVATA,KOITO E ULIZETVORENIE NA NEGRAMOTEN NEANDERTALEZ

191

Анонимен

преди 9 години

Aбе я *ур за ГЕРБ!

190

Маркс

преди 9 години

Питаш за кои съм? Аз съм за една нова левица, ръководена от принципите на братството между хората, умният ще помага с ум, силният с труд, чистият с правдата си. Аз съм за дружба с Русия и Исраел, за възстановяване на националния суверенитет напускайки ЕС и Нато и създаването на силна армия, за заграждения по границите и връщане на кюрдите обратно в Турция. Аз съм за Народен съд над националните предатели управлявали ни през тези 25 години, пфу!

189

Анонимен

преди 9 години

До много ядосанEeee, още един се събуди!! Браво!! Аз вече втори път гласувам за АТАКА! Събудих се миналата година! :))))

188

умен

преди 9 години

Маркс, че то и сега близо 1000 000 души работят на 4 часа, а това ги ощетява за пенсионна възрас (стаж). От трудов договор на 4 часа печелят само алчните чорбаджии (плащат осигуровки наполовина), а останалото потъва в бездънните им джобове!!!!А в същото време се погазва трудовия кодекс и хората бачкат по 8 че и по 12 часа!

187

Анонимен

преди 9 години

А за какви избори иде реч. Политическите партии са само лобистки структури, прокарващи закони, обслужващи икономически интереси. Основните политически посоки се задават извън БГ. Тук само се изпълняват указания. Много вероятно е да има правителство, колкото и абсурдно да изглежда това. Стига да го пожелаят тези от които зависи, но не заради, а въпреки нас и нашия интерес. Ако САЩ Брюксел и Русия се разберат за Южен поток и Украйна и тук ще кротнат нещата.

186

miro

преди 9 години

Оставка ,избори,млади и красиви,ранобудни и сега какво а преоблякъл се Илия и пак в тия е според мен няма победител на тия избори при 60 процента негласували българи ,дпс това им е апогея повече немогат трябва Българите да се замислим ида се търси консенсус ,ама искал да управлява , е това е желанието на народа ами сега накъде,нищо страшно Държавата няма да пропадне това е мое мнение

185

Дръндер

преди 9 години

До Ребром 217И ти ли виждаш неща дето ги няма там? Смени очилата! Бойко може и да не се страхува от нови избори, но ще трябва да разбере едно-повече места няма да вземе от тези сега, ако има избори по Коледа те ще смъкнат местата им още! а ти си вервай че ще докарат 121-ще имат късмет ако докарат и половината!

184

циник

преди 9 години

Борисов е умен,но и хитър.Знае той,че останалите партии пса като кокошката пред петела-"по дяволите,дали не бягам прекалено бързо".ха ха ха

183

много ядосан

преди 9 години

На следващите избори ще гласувам за Атака!Жив и здрав да е В.Сидеров!

182

Дръндер

преди 9 години

Повече имаха шанс да управляват така миналата година, но ако сега искат избори по Коледа от ГЕРБ ще получат такъв подарък от електората си, че няма да го забравят. Тогава може да се състезават за третото място и като Бареков да се пъчат, че са не-заобиколим фактор!