297

Анонимен

преди 9 години

"Вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме!" - е казал ББ по време на едно посещение...................*** народ, слаба държава!

296

Дам

преди 9 години

Току що МЕСТАН подкрепи БОРИСОВ ЗА ПРЕМИЕР.Признавам победата на ГЕРБНИЕ СМЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКО И АТЛАНТИЧЕСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ Тоест ще подкрепя ГЕРБ ... РБ , ГЕРБ и ДПС 140 депутата

295

Анонимен

преди 9 години

Е поне местаня е доволен че братчедите и все с основно образование са гласували за тях и те щяли да работят за дребният човек, като си увеличат автопарка от S класи и яхти, сараи и почетният хидро инженер си купи сувалка

294

Анонимен

преди 9 години

Може да всичко,обаче Радан Кънев още преди изборите заяви " Никаква коалиция с ГЕРБ,докато Борисов е начело на партията, нови хора са нужни" А това "жегна бащицата"

293

до Атакист

преди 9 години

В многобройните си интервюта Тиквата споделяше,че се надява да управлява България поне 20 години.Болен човек!

292

П.Петров

преди 9 години

По изказванията на Борисов си личи, че хем го е шубе, хем е готов да се наниже на догановия щпек. Правителство на ГЕРБ е възможно само ако Борисов се хване за палците.Другия вариант е широка коалиция, която е малко вероятна заради прекомерното его на банкянския селски тарикат. Борисов е на път да последва съдбата на Станишев.

291

Анонимен

преди 9 години

Ей *** какво продължавате да се хабите?Видя се файдата.Цифрите са черно на бяло.

290

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАко можеш само да ми кажеш какво беше неолибералното на герб.Иначе за отдолу си прав и за двата протеста.

289

до Горд емигрант

преди 9 години

Напълно съм съгласен с Вашето мнение!

288

Анонимен

преди 9 години

Хубавтото от цялата работа е, че денонощният къртовски труд на троловете не отиде зян.Вадете си очите по форумите още една година, драги, и на следващите избори и 4% няма да видите.

287

Анонимен

преди 9 години

Най-после и Тиквата да кацне на догановия !

286

Маркс

преди 9 години

Да живей Бойко Догански! Гееерп! Борисов, днес Народът ти даде шах и мат с пешката!

285

Анонимен

преди 9 години

"Няма да има бунтове - народа е смачкан и уморен от бунтове, няма и кой да ги организира и финансира както преди - нито руснаците нито американците."--Това са преувеличени спекулации,теории на конспирациите.Американците и руснаците нямат особени интереси в България.Гладните бунтове през февруари миналата година бяха спонтаннии и организирани "от долу",резултат от неолибералното антинародно управление на Герб,Борисов и Дянков.Винаги ще се намерят организатори,които да сплотят онеправданите.

284

Анонимен

преди 9 години

До ПолитологСтаваш за треньор в нашето първенство, да коментираш поредната загуба с много.

283

негласуващ

преди 9 години

Ако така,ако онака...цяла седмица дъфка.България не ще крадци.Не разбрахте ли?

282

Гъзар

преди 9 години

Да го духат политиците, пичове да си живеем живота ...Върви,покажи как ще те обича Тя!Върви,за пари ще пусне и сълза!Гъзар бъди,носи я на ръце!Едно помни и Тя ще те предаде!Не между краката,не пари в ръката- влезе ли в главата,на една!Имаш им телата,сменяш им местата,но накрая си сам!Не когато охках,не когато мрънкат - няма ги когато си слаб!Вместо да те помнят,името ти бъркат - само Аз ти го знам!

281

мая много доволна

преди 9 години

Тоя път още по яко я п...... и може да стане даже шеф в цирка?..

280

Маркс

преди 9 години

Треперя от вълнение да видя как мутроченгетата от Герб ще станат ибрици на Доган! Заслужават си! Кеффф!

279

Анонимен

преди 9 години

Истината е много проста-Орешарски трябваше да изкара мандата си.Добър мениджър,човек преминал през всички стъпала на служебната йерархия,антирзисен финансист.Обаче ние българите искаме радикална промяна,радикално подобрение на жизнения ни стандарт още на секундата,нещо,което е невъзможно.Защо в политиката важи правилото за по-малкото зло.

278

АнаЛиз

преди 9 години

КРАТКО, ТОЧНО и ЯСНОДПС и БСП , независимо коя от двете партии , ще е втора имат по малко гласове заедно от ГЕРБТоест всичките депутати на БСП и ДПС са по малко от тези на ГЕРБГЕРБ 85 депутатаБСП заедно с ДПС 78 депутатаДнес ще е паметна вечер , освен че Борисов ще излиза и ще казва , победих БСП за 10 пореден път , вече и Местан ще казва , че е победил БСП и вече е втората по сила партия