102

Анонимен

преди 9 години

Левски и ЦСКА трябва да им забранят да играят футбол след като видяхме как играе Лудогорец.Или да започнат от 3та група за да видят какво означава прогрес.

101

!

преди 9 години

Продължавайте с минусите,браво! Всеки с различно мнение минус и бой.Само така,за това е всичко на това дередже.Реално Реал бе също ощетен и можеше да вкара 6-7 гола.Не правят услуга медиите на момчетата от Лудогорец с това,че ги издигат в небесата.Те вече си мислят,че са измислили футбола,наистина не им се помага по този начин.Ето Базел бие Ливърпул,така се прави,както казах Бате Борисов,Апоел или Марибор,от все страни футболни дюджета имат по 2-3 точки вече и са взели скалпа на грандове.Това е!

100

Анонимен

преди 9 години

дали литекс, горно нанадолнище, сусурлево или левски ще спечелят вътрешното ни жалко и никому неизвестно първенство, е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. така или иначе ще им се наложи да падат от грандове като бате борисов, легия, омония, треторазрядни албански и фарьорски отбори. Лудогорец е феномен в българския футбол, и честно казано, искам и останалите ни отбори да успеят да постигнат същото. Не говоря само за играта им, а за управлението, мотивировката, екипността и най-вече - да обединят българите!

99

Анонимен

преди 9 години

Съдията подпря Лудогорец. Това са фактите колкото и да се пенявите.

98

Анонимен

преди 9 години

Bravo, na Ludogorec!Abe vie ot platenite partii primerno kato partiika Ataka, do koga shte visite po forumite?

97

циника

преди 9 години

Най-лошото за Лудогорец предстои - мачовете срещу Базел. Последните не са от първокласните отбори и затова няма да подходят с аристократично подценяване в мача с разградци, така както го напарвиха Ливърпул и Реал. Мотивацията при Базел ще е огромна, тъй като днес обърнаха Ливърпул и ще се хвърлят сериозно за да се класират в следващата фаза.00394

96

един от многото

преди 9 години

Да ви кажа българското първенство съм спрял да го гледам от поне 5-6-7год И от националния всеки път се заричам да не ги гледам тез манекени ... ама пак ги гледам. НО! Лудогорец ме накара не само да го гледам, някак си да го изживея с страхотна емоция. БРАВО СТРАХОТНИ СТЕ. ТАКА СЕ РАЗДАВАЙТЕ ВСЕКИ МАЧ. П,С. Сега поработете малко по отборно и 1 не стига да вкарва. БРАВО

95

EuroИдиот

преди 9 години

Къде е Гонзо да каже сега, щом бихме Лудогорец значи ще може да бием и Реал Мадрид! :D

94

етоо

преди 9 години

нема значение че съдията е заклал дърволудец. важното е че крим е наш!!!11

93

>>>

преди 9 години

Създаването на чисто положение не е ГОЛ!!!При други обстоятелства МНОГО от вас ще кажат..."Големите отбори са големи,защото си вкарват положенията..."Така че престанете да величаете Реал(при очевадното подпиране от страна на съдията) и да омаловажавате постижението на Лудогорец!ПАК ПОВТАРЯМ: ПОЛОЖЕНИЯТА НЕ СА ГОЛОВЕ!!!

92

Анонимен

преди 9 години

Ахахха е сега на повторението се вижда как Моци отби топката изстреляна от Роналдо с ръка но къде е съдията да свири дузпа ? Още ли зелените разградски *** ще говорят за ощетяване като ощетения отбор е Реал Мадрид ? 1. При първата дузпа червен картон2. Отменен редовен гол3. Неотсъдена дузпа за спиране на топката в наказателното от Моци

91

циника

преди 9 години

101, аз изразявам позиция! Твой личен проблем е дали това ти харесва или не - мен лично не ме интересува.Ако моята позиция е "хейт", нека е хейт. По-добре хейтър с позиция, отколкото да се дупя на "модни" проекти. Колкото до публиката - тя не се държи както трябва не според моите разбирания, а според спецификата на футбола.Тези на Васил Левски тази вечер бяха някакъв сбирток от хора, които не са стъпвали на стадион и се държаха като волейболна публика- "аааааа", "еееее", "българи юнаци", хаха

90

Анонимен

преди 9 години

Ако беше Левски, резултат 20:0

89

Анонимен

преди 9 години

Добро сме играле, ама сме паднале!

88

Анонимен

преди 9 години

Все играят равностойно и все губят.

87

Анонимен

преди 9 години

Аз съм благодарен на момчетата от Лудогорец и им пожелавам да ни зарадват с още загуби

86

Анонимен

преди 9 години

Нямаше дузпа втория път срещу Роналдо, но и Реал Мадрид изтърваха доста положения.Абе много пари са вложени в проекта Лудогорец и засега успява да залъже със зрелища оскотелия и обеднял народ.

85

!

преди 9 години

Трябва да се подгкрепя всеки отбор,включително и Лудогорец.Чак пак велик мач да са изиграли?Реал имаха поне 6-7 сто процентови възможности.Съдии и незнам си какво-на Реал не им признаха редовен гол,а при първата дузпа редно е да има червен картон,ако трябва да сме честни.Иначе съм голям фен на Барселона,но няма какво да се лъжем.А медийната им подкрепа чак ме дразни-има отбори като Апоел,Бате Борисов или Марибор които вече имат по 2-3 точки в групите срещу силни отбори.Чак пак велик Лудогорец.

84

Анонимен

преди 9 години

Лудогорец е НАЦИОНАЛНА КАУЗА. Просто в момента нямаме нито национален, нито клубен отбор на това ниво. Бих искал да гледам още 3-4 бг отбора в ШЛ, но с батковци, томовци, ръждясали пейки и селски младежки школи няма как да стане. Да не говорим за злобеещите идиотчета, заради които редовно ни наказват от УЕФА.

83

Анонимен

преди 9 години

Уефски разби зеленото съдийско отборче въпреки съдията преди една седмица ако не помниш.