7

Маркс

преди 9 години

Я, имало и марксисти! Сто човека! Утре да сте сто хиляди, казах! Революция!

6

Горубляне

преди 9 години

Мааалиии, червената *** започва протести срещу евентуален кабинет на Генерал Борисов още преди да ги е размазал на изборите!!! Кооолко само ги е страх от Бойко гнидите от Позитано!!! И кво са викате другари- "Кой ми *** и гащите" , след като вие е'б'ахте мамата на енергетиката, но сега се опитвате да изкарате Бойко виновен! Стара, до болка позната болшевишка демагогия! Дано се опомни тоя проС народ и не вземете и 10% на тия избори!

5

Анонимен

преди 9 години

Протестират десетки, т.е. събрали са се 20 души

4

Българин

преди 9 години

Приятели от БСП , не се сърдете нито на Близнашки ,нито на Б.Б.. Сърдете се на себе си ,защото тези "властитутки" са от вашето "котило". Сигурно партийните им книжки са все още в джобовете им.Видяхме едните и другите. Вие всичките сте от "един дол дренки"За 25 години унищожихте България ,както икономически ,така и духовно.Що се отнася до т.н. служебно правителство-това са хората на "задкулисието",това са хора на олигарсите представяни от фалшивия президент.

3

Забавнистесебе!

преди 9 години

*** долни безочливи! Винаги успяват да извъртят нещата, така щото те са най-невинните радетели за социална справедливост. "Ние свалихме цената на тока, а тези ще я вдигат!" Трябва да им се признае - по-нагли и хитри от тях няма.

2

American boy

преди 9 години

Кръв серете другари *** и предизборно се опитвате да гепите всеки възможен глас, ама се издухахте максимално с лупингите на Сергея и целувките му с Доганя и Велизар Местан!!! Чака ви тежка политеска съдба! Сега освен да сте изпълнители на волята на ***, срещу някоя рубла, друго не ви остава! А...освен купуването на *** гласове, което е ваш стар специалитет!

1

Momo

преди 9 години

Та нали целия този цирк е заради изкуствено задържанена цените на тока, заради популистки прояви на предишни управления(и това на БСП/ДПС)!Съща така и заради сключени неизгодни годовори по които са прилапани огромни комисионни преди много години.Никой който е бил на власт през последните 25 години няма право сега да роптае срещу случващото се в енергетиката!И защо подяволите след БСП държавата е винаги на ръба на фалита?! Първо над това се замислете и после излизайте с популистките номера!