45

Анонимен

преди 9 години

от кога партията с 3-4% ще постава условия на тази с 35-40% !? не трябва ли да е обратното

44

Анонимен

преди 9 години

Около 300 Протестиращи скандират Излезте, излезте, Революцията започва, Мафия. Протестиращи срещу поскъпването на тока с 10% от 1 октомври блокираха движението пред сградата на ДКЕВР на бул. Кн. Ал. Дондуков в столицата. Събралите се пред сградата на ДКЕВР се самоопределят като граждани, непринадлежащи към нито една политическа партия. Те не искат повишаването на цената на електроенергията, защото смятат, че данъкоплатецът не трябва да плаща за да пълни бездънната яма на монополистите.

43

монк

преди 9 години

Че то и сега има кабинет на ГЕРБ без Борисов - т.нар. служебно правителство. И какво ще прави баш боса ? Ще седи и пърди в Банкя и ще командва по телефона ли? Мисля че това е по-голямото зло. След като си се удрял в гърдите че искаш да управляваш застани начело и приеми последствията - добри или лоши. Друг е въпросът че нашите политици така се плюят преди изборите, че после не знам с какви очи ще тръгнат да се коалират

42

vesko02

преди 9 години

Аз смятам ,че този човек е свестен.

41

Анонимен

преди 9 години

Докато тъмночервената скумрия Кунева шава в редиците, за всички ще си бъдете Резилен Блок!

40

Анонимен

преди 9 години

Тиквата ще е марионетка на костовистите.

39

ИСТ

преди 9 години

До Радан Иванов Костов.Е няма да сте в управлението. Реформаторският блок е дясното крило на БСП. Големи напъни правите ГЕРБ да се коалира с БСП, но надали.

38

conservator

преди 9 години

До АнонименДе този късмет. Гласуваш за Бойко, получаваш Бареков.

37

Анонимен

преди 9 години

Гладен Костов власт сънува. Свърши вече, само теменужките ти останаха. По-добре ходи реви там да ти оправят депозитите в КТБ, че щерка ти нещо има почти милионче вътре, да не артише!

36

Анонимен

преди 9 години

33 Ти не си добре след като смяташ че Реформаторския блок няма да влезе в парламента и въобще какво в същност искаш не мога да разбера , промяна искаш ли реформи искаш ли или искаш да си все същото

35

ПРОМИТИ МОЗЪЦИ

преди 9 години

До Анонимен 31 : ТОВА ЗНАЧИ ,ЧЕ ПОЛУЧАВАШ УМЕН И МОЖЕЩ УПРАВЛЕНЕЦ !!!! КАКВО ПОВЕЧЕ - УВЕЛИЧИ 10 ПЪТИ ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ САМО ЗА 4 ГОДИНИ!!!! ИНАЧЕ ГЛАСУВАШ ЗА МИКОВ - ПОЛУЧАВАШ СИДЕРОВ , ГЛАСУВАШ ЗА МЕСТАН - ПОЛУЧАВАШ БАРЕКОВ !!! ВСЕ ОТБОР НЕКЪДЪРНИЦИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ !!! КОЙТО НЕ СЛУША КОСТОВ ЗАТЪВА - ВИЖ НДСВ , ВИЖ БСП , ВИЖ ДПС - ТРЯБВА ИМ БАРЕКОВ !!! НАЙ-ВЕЧЕ ЗАТЪВА ДЪРЖАВАТА , А С НЕЯ И НИЕ !!!! ТОВА ЛИ ИСКАШ ,*** ?????????????

34

БСП(РБ)

преди 9 години

БСП и ДПС изключително много разчитат на Радан Кънев да отдалечи Реформаторите от ГЕРБ. Ще има щедро възнаграждение, а и Костов ще е много доволен за БСП. Старата любов ръжда не хваща.

33

Анонимен

преди 9 години

А филия без мас не искат ли?

32

Анонимен

преди 9 години

Прав е Кънев, който се е хванал с Тиквока до никъде не е стигнал!

31

БОРКО

преди 9 години

А БЕ *** ЖАЛЪК ТИ НЯМА ДА ВЛЕЗНЕШ В ПАРЛАМЕНТА А УСЛОВИЯ ПОСТАВЯШ дОБРЕ ЛИ СИ БЕ ?

30

Разсъждавам

преди 9 години

Значи, заявяват, че биха влезли в съглашение с ГЕРБ, за да управляват, но не желаят силната фигура на ГЕРБ да е начело на правителството.И тогава, какъв е изводът?Ами този извод и едно дете може да си го направи - ако Бойко се откаже, начело на държавата да застане Мегленка.Бре, бре, бре, бре, какви тънки политически игри! Ама направо съшити с бели конци!Меглено, Меглено, язък ти за юридическото образование! Нещо по-изкусно не успя ли да оплетеш?!

29

Анонимен

преди 9 години

гласуваш за Бойко - получаваш Костов.

28

conservator

преди 9 години

А кой да е премиер. Някоя задкулисна експертна креатура. Кой да е приемиер ако БСП спечели, кой да е премиер ако ДСБ спечели. Само Бойко Борисов иска да е премиер и Бареков също иска. народа иска да избере Премиер а не 240 лукови глави. Радане тебе също искат много хора да те направят премиер. Кандидатирай се.

27

Анонимен

преди 9 години

айде момчета - разделеет се на умерени ( кунева и Лукарски) и радилани ( ДСБ и Корман Исамилов) поне еднаат фракция ще има успех. След 6 какво цепене ще падне...

26

Мирослав

преди 9 години

Тоя се изкара по-беден от мен.... Айде поредния *** който дрънка сладки приказки преди изборите...